2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048222 بازدید | 684647 پست
عزیزم باره اول یعنی منفی شدی؟

دوبار... 

بار اول دو جنین منفی شد، بار دوم سه جنین انتقال دادن سه بار آزمایشم مثبت با بتای پایین بعدشم افت بتا و تمام... 🥺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بچه ها چیکار کنم سیکل پانکچرم کنسل کردن آمپول ها رومن جواب نداد.خیلی حالم گرفته😔چقدر دیگه باید بدوم ...

سلام عزیز دلم، 

ایشاالله خیره... 

واقعا نمیدونم چی بگم

خیلی ناراحت شدم برات 🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم،  ایشاالله خیره...  واقعا نمیدونم چی بگم خیلی ناراحت شدم برات 🥺

انشاءالله که همینطور باشه.واقعا از حکمت خدا سردرنمیارم.خیلی حال دلم خرابه😭

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
منم مثل خودت حال دلم خوب نیست داغونم... 

دیشب مرکز رفته بودم یه خانومی اومده بود برای سونو قلب سه قلو براش گرفته بود صداش هم گذاشت وقتی دیدم گریم گرفت گفتم خدایا پس کی نوبت ما میشه که بیایم برای سونو قلب بچمون

بچه ها من با چه امیدی برم تسه سیکلم همین ماه نمیخوام دارو الکی بخورم بذارم چند ماهه دیگه نمیدونم یکی ...

فکر کنم بتونم راهنمایی خوبی بکنم شما رو چون از مهر برگه تون فهمیدم همونجایی می‌رید که من سه بار انتقال دادم ببین علنی دکتر یزد که شما هم می‌رید بهم گفت برای مشکل مردان برو تهران اینجا نیا باز خودت میدونی

عزیزم روی تعداد تاثیر داره جنینت کم تشکیل میشه پس باید روی کیفیت خییییلی کار کنی تا کل تخمکات جنین ب ...

پروانه جون میشع تو تلگرام پیام بدم برام عکس ایمنی انعقادی بفرستی؟تو کانال علیرضایی و لاهوتی تلگرام هستی؟

haniiijoooon@ @haniiijoooon     سلام عزیزم امشب به نیت حاجت شما ۷۰ حمد و دعای توسل ...

به به چه سعادتی که همچین روزی نوبت ب من رسید 😭دلمو پر از امید کردی مهتاب جون ان شاالله دعای  خیر حضرت زهرا و امام زمان بدرقه زندگی شماوهممون باشه

دیشب مرکز رفته بودم یه خانومی اومده بود برای سونو قلب سه قلو براش گرفته بود صداش هم گذاشت وقتی دیدم ...

آی خدااااا🥺🥺🥺🥺

خیلی دردناکه خیییلی

ایشاالله ک بزودی دلت شاد شه🙏🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

کودوم مرکز میری عزیزم

شرمنده من دیر ب دیر میام هیچی یادم نمیمونه مجبورم بپرسم

آره خیلی ها با این روش آشنایی نداره مثل اینکه پایه گذار این روش، رویان هستش .اشکالی نداره ان شاالله ...

ممنون عزیزم ، ولی چه بد اگر واقعا ندونه چه روشی هست شانگهای ، چشم عزیزم میگم الونوا رو حتما 🙏🙏❤️❤️

آی خدااااا🥺🥺🥺🥺 خیلی دردناکه خیییلی ایشاالله ک بزودی دلت شاد شه🙏🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 کودوم مرکز م ...

انشاءالله به زودی دل هممون.عزیزم من شیراز میرم مرکز دکتر رستمی

نازدخت جان من همسرم ویتامین ای، سلنیوم ال کارنیتین ، فرتومن ، اینارو داشت و روزی نصف استکان عرق شاهت ...

ممنون آلائه جون ، همسرم متاسفانه بخاطر مشکل معده نمیتونه عرقیجات بخوره ولی ویتامین ای و ولمن میخوره پس باید الکارتنین را بهش اضافه کنم 🙏❤️❤️❤️

نه متاسفانه خط اوله  ولی یه چیزی بگم  من ذخیره تخم دانم سال ۹۷ مقدارش ۱/۵۵ بود . سال ۱۴۰۰ ...

بله مهکام جان حق داری، من اولش کامل از هم پاشیدم ولی چندساعت بعدش با جمع بندی حرفهای بچه ها و هم با سرچ گوگل متوجه شدم خیلی این اعداد قابل اعتماد نیستند پناه بر خدا ببینیم چی برامون می‌خواد ایشالله بهترینهاست برای همه ما❤️❤️❤️❤️

برا منم این اتفاق افتاده

آلائه جان چرا همیشه نصفه شب بیداری ؟؟ از یکماه مونده به انتقال کم کم خوابت را تنظیم کن دیروز تو مطبم شنیدم خواب شب و منظم خیلی تاثیر داره توی مثبت شدن عزیزم🌺🌺