2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
سلام خوشکلا چطورین؟ امروز رفتم مرکز سونو شدم ضخامتم ۸ بود  گقت همه چیز عالیه😍😭 از شوق اشکم ...

سلام جونم چشام قلبی شد😍😍😍🤩🤩🤩عزیزم یه دنیا خوشحال شدم انشاالله بچسبن به دلت فسقلیات🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بسلامتی عزیزدلم🥰😘😘😘😘 ببخشی شما چ مشکلی داشتین؟ چندتا انتقال میدن ؟ بار اوله؟ باعرض معذرت 😅

من قبل از اینکه برم تو سیکل فقط کم‌کاری تیروئید داشتم

همسرم تحرک و جهش و شکلش کم بود 

الان پی سی یو هم شدم😵‍💫😁

۱۲ تا جنین تو ۴ بسته دارم یعنی ۳ تا انتقال میدن

و بار دومممه🙃 سال ۹۷     ۳ تا انتقال دادم منفی شدم همون ۳ جنین رو بیشتر نداشتم

مرسی عزیز دلم😍🫂

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام جونم چشام قلبی شد😍😍😍🤩🤩🤩عزیزم یه دنیا خوشحال شدم انشاالله بچسبن به دلت فسقلیات🙏🙏🙏

مرسی خانمی🫂💞

انشالله همگی🧿🫀

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من قبل از اینکه برم تو سیکل فقط کم‌کاری تیروئید داشتم همسرم تحرک و جهش و شکلش کم بود  الان پی ...

بسلامتی بحق حضرت زهرا مثبتی شما و بقیه خانمای تاپیک هرچی خیره اتفاق بیفته

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
عزیزم جنین بلاست چی هست

جنینو میزارن ۵ روزه بشه مثلا اگه ۳روزه فریز کردن دو روز قبل انتقال باز میکنن تا به ۵ روزه برسه جنینای ضعیف معمولات اوت میشن و جنینای قوی میمونن و برایه همین درصد موفقیتش بیشتره

الان این وسط جا اینکه شوهره بیاد یکم ور دل آدم بشینه آقا رفته تو قیافه🥺 من حوصله ندارم برم نازشو ...

البته جان خیلی ناراحت شدم ، پلی مطمئنم خدا بزودی زود دامنت را سبز میکنه عزیزدلم 

ولی درباره همسرتون ، قیافه نگرفته ، تو خودشه و ناراحته وگرنه ایشونم میدونه نصف ماجرا پای خودش درمیون هست ، به دل نگیر 

سلام عزیزم خوبی چه خبر چه کارا کردی جنیناتو تعیین جنسیت نکردی چرا دوستان قدیمی تاپیک کمتر میان ونمید ...

سلام پروانه جان 

نه هیچ کاری نکردم!!!!!😭😭😭😭😭نمی‌دونم چرا همش جلو پام،نه میاد!!!! باور میکنی همش دارم نوبت میگیرم که برم شروع کنم اما همش مشکلی پیش میاد که نمیشه بریم!!!! 

پروانه !!!! استرس هم دارم از اینکه برم و همه کارها ر انجام بدم و اما..... 

خدا به فریادمون برسه!!!! اون۱۴روز انتظار جزء سخت‌ترین روزهای عمرم محسوب میشه!!!!! بعدش سه بار انتقال دادم ومنفی شدم!!!! اون غم بعدمنفی شدن ،کشندست!!!! زمان می‌بره آدم خودش ر جمع و جور کنه و از اون حالت بیرون بیاد!!!! 

خداااایاااااا مافقط چشم امیدمون به تویه!!!! درسته سالها تو این راه واقعا بهترین سالهای عمرمون رفت اونم همراه با استرس و غم !!!! اما هیچ وقت امیدمون ر از دست ندادیم!!!!! سندش هم تعداد بی شمار بی بی چک هایی یه که هر ماه میخریدیم!!!! همه داروخونه های اطراف دیگه ما ر به عنوان خریدار بی بی چک میشناختن!!!!! آزمایشگاه نزدیک خونه هم دیگه از بس رفته بودیم و آزمایش بتا داده بودیم میشناختن!!!! 

خدا واقعا من دیگه کشش ندارم خودت به حق حضرت زهرا دامنمون ر سبز کن.الهی آمین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام پروانه جان  نه هیچ کاری نکردم!!!!!😭😭😭😭😭نمی‌دونم چرا همش جلو پام،نه میاد!!!! باور میک ...

عزیزم چه قشنگ توضیح دادی ما اینیم دیگه فرق ما با مادرای دیگه اینه یه مادر قوی اونا با اولین اقدام ما با سالها تلاشو شکست خوردن من اونجوری میگم به خودم افتخار میکنم اگه کس دیگه ای بود نمیتونست منم خودت میدونی از اخرای ۹۸ درگیرم هنوزم دست خالی تازه تمروز میرم مام تشکیل پروندهاعتمادمو به ابن سینااز دست دادم با یه سری از سهل انگاریاشون خدا بزرگه شاید این بار انتقال اول مامن بشی ناامیدیرو از خودت دور کن خدای ماهم بزرگه

این خوبه یعنی هرچی روزهاش بیشتر بشه بهتره؟؟

بله عزیزم هم سلولاش بیشتره همهیجینگ میشه یعنی لایه ی رویشو پاره میکنه اونجوری بهتر لانه گزینی میکنه ولی اینم هست شاید جنین اصلا به بلاست نرسه بودن با جنین دوروزم باردار شدن 

عزیزم چه قشنگ توضیح دادی ما اینیم دیگه فرق ما با مادرای دیگه اینه یه مادر قوی اونا با اولین اقدام ما ...

الهی که بزودی زود خدای مهربون دل همه منتظره رو شاد کنه و آغوش هامون را پر کنه 🌺🌺🌺

عزیزم چه قشنگ توضیح دادی ما اینیم دیگه فرق ما با مادرای دیگه اینه یه مادر قوی اونا با اولین اقدام ما ...

ببخشید پروانه جان ناراحتت کردم اونم اول صبحی!!!! 

من۲۴سالگی ازدواج کردم الان تو۴۰ سالگی هستم!!!! واقعاً تا کِی باید بدوأم؟!!!! تمام تحصیلات و شغل و آینده و....همه خوشی هام درگیر این ناباروری شد!!!! از همه چی زندگی عقب افتادم !!! از نظر مالی چقدر خرج کردیم!!! می‌تونستیم خرج خرید خونه و ماشین کنیم خرج دوا و دکتر کردیم !!!! هم جسممون داغون شد هم روحمون!!!!!

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
 ببخشید پروانه جان ناراحتت کردم اونم اول صبحی!!!!  من۲۴سالگی ازدواج کردم الان تو۴۰ سالگ ...

عزیزم چرا ناراحت شم اتفاقا با گفتن این حرفا خوشحال میشم چون اینجا همه هم دردیمو حرف همو میفهمیم 

وایی پس شما پر سابقه تری خدا بهمون رحم کنه انشالله سال بعد دوتامون از بارداریامون بگیم و به این روزا بخندیم