2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
اسم تایپیک چی بود؟ چرا بچه اش سقط شده؟ 

آره منم دلم ميخواد بخونم یکم ناراحت شم حوصله م هم سر ميره لطفا بگو انا جون 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
 بهترین قرص ضدبارداری چیه که عوارضش کمتر باشه دکتر بهم واسه میکرو ال دی داده بنظرتون خوبه یا عو ...

عزیزم معمولا همون ال دی معمولی میدن نوع دیگه خواستی باید از دکترت مشورت بگیری که لااقل نوعش و ترکیباتش متفاوت نباشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسيد معده ام وقتي دراز ميكشم گلومو بشدت ميسوزونه طوريكه گلو درد گرفتم استراحت مطلقي هم شدم همش درازك ...

واي مينو جون از اسيد معده نگو كه من توي بارداري فقط از اين موضوع به شدت اذيت شدم ولي عيبي نداره ديگه مجبوريم اين مدت رو هم تحمل كنيم ، ان شا الله بقيه دوستان كه باردار ميشن به اميد خدا هيچ مشكلي نداشته باشن . 

بچه ها من از امروز عصر تقریبا یک وجب زیر نافم سمت راستم تیر کشید و نبض زد بعد هم قسمت داخلی ران راست ...

اره عزیزم حتما خبراییه ایشالا که خیره و دارن لانه گزینی میکنن منم رون پام تیر میکشید اطراف نافمم یهو تیر میکشید 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
بچه ها من از امروز عصر تقریبا یک وجب زیر نافم سمت راستم تیر کشید و نبض زد بعد هم قسمت داخلی ران راست ...

فرض رو بر اين بگذار كه ان شا الله مامان شدي عزيز دلم ، خدا رو شكر كه دوستاي گلم دارن دونه به دونه نتيجه ميگيرن .

به به مامان رزی دارن یه خودی نشون میدن........

دارن برای جشن مامان شدن ثمین جون یه قر اساسی میدن......

عزیزم نای نای دو روز دیگه جشن مامان شدن مامان خودتونه......

حسابی تمرین کنین.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به به مامان رزی دارن یه خودی نشون میدن........ دارن برای جشن مامان شدن ثمین جون یه قر اساسی میدن... ...

انا جون واقعا بنظرت درد اون قسمت ار رون ربطی به قضیه بارداری داره؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
کاش همین طور باشه.... تا حالا چنین دردی نداشتم هیچ وقت...وای یعنی میشه😍😍

انشالله عزیزم.. وای کی نوبت منم ميشه.. خدا. یعنی ميشه بازم مثبت شم برام بمونه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
خداروشکر. میگم شما بعد از مثبت شدن بتا آزمایش تیروئید ندادین؟ اگه نه که یه بار آزمایش TSH بدین. باید ...

عزیزم من چند ساله قرص لووتیروکسین میخورم . ازمایش دادم رنجش تا ۶ بود مال منم ۶ بود دکتر قرصم رو زیاد کرده یه ماه دیگه دوباره برم ازمایش البته دکتر میگفت جای نگرانی نیست ایشالا که همونطور باشه 

خداروشکر. میگم شما بعد از مثبت شدن بتا آزمایش تیروئید ندادین؟ اگه نه که یه بار آزمایش TSH بدین. باید ...

عزیزم خیلی مهمه خوب کاری میکنی تاکید میکنی.......

منم اگه تست نداده بودم بعد بتای + معلوم مبود چی میشد.......

من تی اس هاشم یهویی شده بود ۵/۵.....

در حالی که قبل بارداری زیر ۲ بود.......

امشب چه شب خوبيه واسه ثمین.. الهی خداوند این شبهاي خوب رو دايمي کنی واسشون 

روز هفتم

خوب پس ان شالله داره لانه گزینی میکنه. والا اونجور که من توسایتا خوندم بعد از لقاح 6 الی 10 روز طول میکشه تا لانه گزینی انجام بشه. اما این دردایی که گفتین من تو هفته پنجم داشتم. بحساب انتقال جنین نمیدونم کی میشه. بهرحال ماهیچه های رحم کشیده میشه تا برای خودش جا باز کنه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
انشالله عزیزم.. وای کی نوبت منم ميشه.. خدا. یعنی ميشه بازم مثبت شم برام بمونه 

خیلی زود انشالله...معلومه که برات میمونه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم خیلی مهمه خوب کاری میکنی تاکید میکنی....... منم اگه تست نداده بودم بعد بتای + معلوم مبود چی م ...

انا جون خب مال منم الان ۶ هست چیکار کنم ؟ دکتر قرصم رو زیاد کرده