2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست
قربونت برم سنو شدم روز دوم پری گف ضخامت باریکه نمیدونم خوبه یا نه گف ۳ دی بیا چیکار کنم بنظرت با ل ...

تخمدان پلی کیستیکه عزیزم من چندین ساله درگیرشم اضافه وزن پریود نامنظم موهای زاید وعوارض های دیگه

الهی قربووونت برم اگه تاثیرات منفی داشت ک انجامش نمیدادن. اصلا ب این چیا منفی فک نکن❤️❤️ ان شاالله ا ...

سلام آلا جان خوبی؟

جنین هات کلا از دبل پانکچرت چند تا شدن؟ نسبت به دفعات قبل تغییری در گرید یا تعداد داشتن؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=264229694] فکر کنم پودر قرص کمرو با زرده  تخم مرغ و زرچوبه باید مخلوط کنی و روز هفتم پری ...

اره دکترا کلا مخالف این چیزا هستن ،سعی کن کمرتو همیشه گرم نگه داری و با روغن سیاه دونه ماساژ بده خیلی تاثیر داره  

الهی و ربی من لی غیرک
پنج شنبه ۱۰/۳۰ دقیقه سونو دارم ظهر میام خبرش رو میدم🥰

💃💃💃💃هوراا🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
و همچنین خبر بارداری خودت دوست خوبم 😚😍

قربونت ان شاالله همگیمون باهم 🤲😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وای دلم قرص شد پس منم دختردار میشم 😍😍😍😍😍

ان شاالله ان شاالله 🥰🥰🥰

سلام عزیزم میشه کامل توضیح بدید چه خاصیتی دارد و چطوری باید استفاده شود ممنونم

سلام گلم من شنیدم قرص کمر برای کمردرد و شلی کمر خوبه کسایی که خیلی زود به زود پریود میشن یا باردار نمیشن میتونن از این قرص کمر استفاده کنن  کمرو سفت میکنه یکی از بچه های گروه با  استفاده قرص کمر بعد چن سال باردار شد  میگفت روز هفت پریودی پودر قرص کمرو با زرده تخم مرغ و زرچوبه مخلوط کردم و کمرم مالیدم از روی اونم کیسه فریزر کشیدم شب تا صبح موند دو بار انجام داده بود به فاصله سه چهار روز.همون ماه هم باردار شد 

عزیزم قبل از استفاده حتما با دکتر طب سنتی مشورت کن 

الهی و ربی من لی غیرک
سلام آلا جان خوبی؟ جنین هات کلا از دبل پانکچرت چند تا شدن؟ نسبت به دفعات قبل تغییری در گرید یا تعدا ...

سلام عزیزم. کلا از دوتاشون ۱۰ تا تخمک کشیدن که ۶ تا جنین شدن. ۴ تای اولی aهستن( البته دکتر گف ازونا فقط دوتاشون خیلی خوبن) و دو تای بعدی رو هنوز نمیدونم کیفیت شونو.

در مورد گرید، پانکچر اولم هم aبودن ولی دومی نگفتن فقط گفتن خیییییییلی ضعیف بود ینی فکر میکردن حتی ب صبح انتقالم نکشه.پانکچر سوم هم aو از چهارم فعلا خبر ندارم.

از نظر اینکه بار اخر فقط ۴ تا فولیکول مونده بود ک ۲ تا کشیدت و ی جنین خیییلی ضعیف تشکیل شد و اینکه دیگه نطرشون این شد ک تخمکا کیفیت ندارن و حتما تخمک اهدایی بگیریم ، ازین نطر این دفعه برام نور امید بود. مخصوصا پانکچر اولش.

ولی مثلا من تو این ۴ پانکچر هیچ وقت فولیکول بیشتر از ۷ تا نداشتم اینجام همین جوری بود. 

و یه مزیت خیلی مهم کنترل رشد فولیکولا بود ک برخلاف دو تای قبلی تقریبا تو ی محدوده رشد می کردن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای باور کن بدنیا بیان با ی تب کوچیک دنیات قیامت میشه مد سر دخترم تا دو سالگیش نه خ‌اب داشتم نه خورا ...

همینه دقیقا روزایی که من میرفتم برا انتقال استرس ضخامت استرس رحم استرس جنین … دوستم تازه مثبت شده بود میگفت تو بذار مثبت بشی این استرسا هیچه من باور نمیکردم میگفتم دیگه شده چه استرسی 😃 حالا تا به حرف تو هم  برسم مونده 🙃

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم میشه بگی تسه چیه

جای اینکه همسرت نمونه معمولی بده برا تشکیل جنین با یه برش کوچیک اسپرم رو از بیضه برمیدارن 

برا اوناییکه اسپرم مشکل دی اف ای خیلی بالا داشته باشه یا تو نمونه عادی اصلا اسپرم نباشه  

جای اینکه همسرت نمونه معمولی بده برا تشکیل جنین با یه برش کوچیک اسپرم رو از بیضه برمیدارن  برا ...

همسر منم همینجوری بود ،توی نمونه اسپرم ،اسپرمی وجود نداشت یا به قول معروف ازواسپرم بود اما تسه شد و از اونجا دو بسته اسپرم براش فریز کردن 

همسر منم همینجوری بود ،توی نمونه اسپرم ،اسپرمی وجود نداشت یا به قول معروف ازواسپرم بود اما تسه شد و ...

به سلامتی ایشالا نتیجه میگیرین 

کاربر شوره هم‌همینطور بود شوهرش ازو اسپرم بود تسه شد الان خداروشکر دخترش بغلشه 

بچه ها من پنج شنبه آنومالی دارم اصلا شبا خوابم نمیبره دارم مثل دیونه ها میشم مدام سردردم بس که ذهنم ...

بهارک جان یه چیزی بگم ما تو ای وی اف جنین های قوی وسالم انتقال دادیم.هر شب قبل از خواب نی نی ات بسپار به خدا وهر صبح هم دوباره بسپارش به خدا.از این روزها وشب های بارداری ات لذت ببر ومطمئن باش به لطف خدا نی نی حالش خوبه خوبه.

شادی صدام کنید