2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048145 بازدید | 684646 پست
ای جانممم 🥰🥰 واقعا هم هر دوتاش هدیه خدا هستن و واقعا فرقی ندارن مهم سلامت بودنشون هست ..الهی عزیزم ...

اره مخصوصا اینکه ما اینجا غریبیم من و همسرم هم که همیشه زنده نیستیم باز دوتا خواهر پشت هم هستن ان شالله هر چی هست سالم باشه و لایق باشیم صالح هم تربیتش کنیم دختر پسر نداره

خودمم حسم میگه دختره کلا بچه های آی وی افی بیشتردخترن  اماری که تو ی مقاله خوندم نوشته بود شرا ...

چه بامزه 🥰🥰 بی صبرانه منتطرم ببینم حدسم درست بوده یا نه ..و حس شما هم 🥰🥰🥰 خیلی حس خوبیه که منتطر باشه بفهمی جنسیت نی نی رو 😍حالا من احساس میکنم و توی دور و بر دیدم تعدادپسر بیشتر بوده .ولی منم شنیدم که جنین دختر قویتر هستش . 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره مخصوصا اینکه ما اینجا غریبیم من و همسرم هم که همیشه زنده نیستیم باز دوتا خواهر پشت هم هستن ان شا ...

خدا عمر زندگی بده .آره واقعا ان شاالله صحیح و سلامت باشخ و صد البته که بچه خوبی تربیت میکنی 🥰پسرها هم پشتیبانیشون از یه جنس دیگه است 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دخترا میگم من آخرین بسته جنینم هستش  کسی بوده اینجا تو پانکچر تسه شده باشه همسرش هنگام پانکچر ...

سلام عزبزم من ۴ بار انتقال منفی با نمونه عادی تشکیل شده بود جنینام 

بعد که رفتیم مام مطلومی گفت باید تسه بشه 

پانکچر و تسه شدیم ۷ تا جنین گرید a شد 

و خداروشکر اولین انتقال مثبت شدم 

تو کانال دکتر علیرضایی هم کسایی ک با تسه مثبت شدن خبلی زیاده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزبزم من ۴ بار انتقال منفی با نمونه عادی تشکیل شده بود جنینام  بعد که رفتیم مام مطلومی گف ...

ممنون عزیزم دعام کن منم آخرین جنینام هستش دعام کن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
پنج شنبه ۱۰/۳۰ دقیقه سونو دارم ظهر میام خبرش رو میدم🥰

ان شاء الله که همه چی عالیه و با خبر خوش میای. 🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
چه بامزه 🥰🥰 بی صبرانه منتطرم ببینم حدسم درست بوده یا نه ..و حس شما هم 🥰🥰🥰 خیلی حس خوبیه که منتط ...

وای دلم قرص شد پس منم دختردار میشم 😍😍😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

ساروگیت منم قراره این هفته تست گلوکز بده . نوبت سونو هم داره.

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
ممنونم قربونت برم❤️❤️ یکم دو تا بودنش اول توو ذوقم خورد . ولی زود استغفار کردم . توکل ب خدا. ان شاال ...

مهم کم و زیاد بودن تعدادشون‌ نیست مهم اینه که بچه های خوبی باشن و بچسن به‌ مامانشون 😊 منتظر خبرای خوبت هستیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش