2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048155 بازدید | 684646 پست
چون آمپول واریوپتتیل هم زدی ممکنه دیرتر پریود بشی .ان شاالله در بهترین زمان و وضعیت بری برای انتقال ...

برا پانکچر دوم هم اوویترل داد اینم عقب میندازه؟

ممنونم عزیزم❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله بزودی نوبت خودت 😍😍🤲🤲

ان شاالله😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ایشالا هر دوتاش برات بمونه  

ممنووونم عزیزم❤️❤️❤️خدا نی نی گل شمارم حفظ کنه

برا پانکچر دوم هم اوویترل داد اینم عقب میندازه؟ ممنونم عزیزم❤️❤️

نه اون عقب نمینداره منم داشتم نمیدونم برای کدوم پانکچرم بود نمیدونم آمپول آزادسازی بود یا اینکه جلوی ازادسازی تخمک رو میگرفت باید تو اینترنت بخونم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شاالله انشاالله که همه چی به بهترین وجه پیش میره عزیزم. توکل ب خدا. ان شاالله خودش از خزانه غیبش ...

آتلیه جون منم ده یا ۱۴روز پیش واریوپپیتال زدم و جمعه پریود شدم ، حالا مال خودتو حساب کن ، البته هرچقدر دیرتر بشی بهتره فکر کنم، رحمت کمی استراحت کنه ،عزیزم از دکتر پرسیدی در فاصله پانکچر تا انتقال گرمی بخوری یا سردی؟ 

آتلیه جون منم ده یا ۱۴روز پیش واریوپپیتال زدم و جمعه پریود شدم ، حالا مال خودتو حساب کن ، البته هرچق ...

واریو پپتیل برا پانکچر اولم بود. دقیقا ۹ روز بعد عمل لک بینی گرفتم ک یه ۶-۷ روزی طول کشید. برا پانکچر دوم هم اوویترل دادک این نمیدونم چجوریه. پریروز ی لک قهوه ای داشتم گفتم یا خدا چقد زود پریود شدم. ولی شکر خدا همون بود فقط.

نه نپرسیدم. اخه این دکترا اکثرا گرمی و سردی و... رو قبول ندارن. فقط گف از تقویتیا کیوتن و کوآلی فول رو ادامه بدم بقیه رو قطع کنم

نه استرس اصلا نداشته باش خود همین استرس هم روی سیکل و خیلی چیزای دیگه تلثیر میزاره و میدونی که مادر ...

انشاالله خیره عزیزم ممنون از دلگرمیت راستی آزمایشات من برا سال ۹۹ بوده دکتر هم نگفته دوباره برم یا نه 

راستی مامانوسوفی ازش خبری نداری نیست 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏