2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست

سلاااااااام به همگی

ان شاا....خوب باشین

ثمین عزیزم.هم استانی گلم.مبارکت باشه .گوارای وجودت.ان شاا...۹ماه عالی رو پشت سر بذاری و بچه یا بچه هاتو صحیح و سالم بغل کنی 

ان شاا...قسمت تک تک بچه های منتظر

من فردا شمالم،البته مازندران،شما از این ور بیاین،منم از اونور.فقط قرارمون ساعت چند خونه ثمینه؟ :- )) ...

باشه عشقم،ولی با اتوبوس بیای کیفش بیشتره ها. نگی نگفتی...الان ثمین از نی نی سایت در میره😁😁😁

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دقت کردین ثمین وروجک نیست،فکر کنم رفته با همسر جان و بقیه عزیزاش که این چند وقت زحمتش رو کشین ...

فکر منو گفتی.😉..شایدم در رفته ادرسشو پیدا نکنیم که بریم شیرینی بگیریم ازش....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
من فردا شمالم،البته مازندران،شما از این ور بیاین،منم از اونور.فقط قرارمون ساعت چند خونه ثمینه؟ :- )) ...

هر ساعتی بگی لی لا، من انگار پر در آوردم از خوشحالی، سریع خودمو می‌رسونم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بچه ها دقت کردین ثمین وروجک نیست،فکر کنم رفته با همسر جان و بقیه عزیزاش که این چند وقت زحمتش رو کشین ...

دقیقا همین فکر اومده بود به ذهنم، ان شاءالله که خوش باشه و سلامت

امیدوارم خدا این خوشی رو شامل حال هممون بکنه

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بهار جون ببخشیدا میخواستم بپرسم هیسترو چیه؟!!! خیلی اینو تو تاپیک دیدم اما نمیدونم چیه و برای چی انج ...

عزیزم هیستروسکوپی یعنی دیدن رحم ...رحم بررسی میکنن و عملش ب صورت تشخیصی و درمانیه یعنی اگه در داخل رحم مشکلی باشه مثل فیبروم و پولیپ رفع میکنن 

لاله جون رزاقی بهتره یا طرازی؟ 

بچه های اینجا از هر دو راضی ان
بیمارای دکتر طرازی و رزاقی که اینجا هستن به نظرم خودشون بهتر میتونن در مورد شرایط دکتر نظر بدن 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام به همه عزیزان و ثمین جان تبریک میگم الان متوجه شدم و کلی از خوشحالی گریه کردم من برات ۵۰۰۰تا صلوات نذر کرده بودم که ۱۰۰۰تاش را هم دیروز فرستادم همش سر نماز میگفتم خدا یا ثمین را ناامیدنکن خداراشکر صد هزارمرتبه شکر انشالله از این به بعد همش شادی و سلامتی باشه برات  ثمین جان برای من و همه متتظرا دعا کن 

ممنون آنا جون دیشب یه عالمه دوغ شور خوردم + خیار شور....ضرر داره؟ سفیده آب پز دوست ندارم میشه با ر ...

عزیزم اصلا نیم رو نکن
سعی کن کلا هم غذاهات کم روغن باشن یا ترجیحا پخته
سفیده تخم مرغ رو مجبوری بخوری عزیزم
پس بهتره از الان بخوری چون بعد از پانکچر دیگه دیره
هر چند مزهاش خوب نیست و خوشت نمیاد اما خداییش از بستری شدن خیلی بهتره
تازه من بستری هم شده بودم روزی 4 تا تخم مرغ میاوردن بخورم!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو