2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048214 بازدید | 684647 پست
اینجا هم همینطوره. به تشخیص دکتر هر کاری ریگاانه، به درخواست ما هزینه آزاده 

همینو میگم خوبه دیگه ما به درخواستمون هیچ کاری انجام نمیدن حتی پولی🤪چون اصلا بیمارستانامون جایی بنام مثلا پرداخت و اینا نداره 

باز خوبه خودتون درخواست بدین میتونین ولی ما نه دیگه فقط دکتر باید درخواست بده الان من سلفری دادم ولی ...

خوب اینجا هم تاییدیه دکتر رو میخوان. من میگیرم ازش🤣

خداییش دکترم ادم خوبیه، انگار درک میکنه من استرس دارم. تا الان هم هر دو هفته سونو کرده، البته پولش رو گرفته🙈

دیروز رفتم مطب دکترم، گفتم نامه بده میخوام داپلر انجام بدم. باور میکنی سه بار گفت نیازی نداری، من فقط سکوت کردم و هیچی نگفتم. بعد گفت کلی باید پول بدی بابتش من گفتم میدونم و پرداخت میکنم. دیگه آخرش بهم داد ولی مشخص بود ناراحت شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز خوبه خودتون درخواست بدین میتونین ولی ما نه دیگه فقط دکتر باید درخواست بده الان من سلفری دادم ولی ...

برای شما دکتر درخواست میده دیگه رایگان میشه. واسه ما کلا چه رایگان و چه خصوصی نامه دکتر رو میخوان، حداقل بیمارستان زنان که من میرم اینطوریه

برای شما دکتر درخواست میده دیگه رایگان میشه. واسه ما کلا چه رایگان و چه خصوصی نامه دکتر رو میخوان، ح ...

اهان نه دیگه ما اینجا فقط باید دکتر تایید کنه تایید کنه انجام میدن نکنه نمیدن 

ما فقط اینجا کلینیک پوست خصوصی داریم والسلام 

کلا بیمه هم نداریم

همینو میگم خوبه دیگه ما به درخواستمون هیچ کاری انجام نمیدن حتی پولی🤪چون اصلا بیمارستانامون جایی بنا ...

کلا از دست سیستمشون خل شدم. بهارک جون این همه سونو کردن خطری نداشته باشه خدای نکرده؟ من از هفته ۶ هر دو هفته یه بار سونو شدم. خیلی ترس این رو هم دارم 

کلا از دست سیستمشون خل شدم. بهارک جون این همه سونو کردن خطری نداشته باشه خدای نکرده؟ من از هفته ۶ هر ...

خوب چرا انقدر سونو میری؟؟ برو با سونی کید صدای قلبش رو بشنو اروم میشی من الان بعد ان تی هرهفته میرم فقط صدای قلبش رو میشنوم

ما بیمه داریم.بدون بیمه اینجا نمیشه رفت دکتر چون وحشتناک گرونه

فکر کنم تو کل دنیا فقط اسکاندیناوی این سبستم رو داره کلا هر کی اقامت داشته باشه کل درمان رایگانه و مراکز خصوصی نداریم دندانپزشکی هم تا ۲۱ سال رایگانه و باز بعد ۶۰سال هم رایگانه

خوب چرا انقدر سونو میری؟؟ برو با سونی کید صدای قلبش رو بشنو اروم میشی من الان بعد ان تی هرهفته میرم ...

تا الان همش یه مشکلی بود یا درد داشتم یا مریض بودم. بعد من مامام رو نمیبینم تا روز زایمان. تازه علاوه به اینکه هر دو هفته دکتر زنان سونو کرده، وسطهای این ۲۰ هفته بارداری دوبار با پزشک خانواده سونو شدم به خاطر آپاندیس و یه بار بیمارستان سونو شدم به خاطر خونریزی ☹ حالا باز هفته آینده مجدد میرم واسه داپلر☹

تا الان همش یه مشکلی بود یا درد داشتم یا مریض بودم. بعد من مامام رو نمیبینم تا روز زایمان. تازه علاو ...

به نظرم داپلر رو رفتی دیگه نرو زنگ بزن به مامات یا دکتر خودت بگو میخوام هر هفته صدای قلب جنین رو بشنوم که خیالم راحت بشه فکر کنم بعد انومالی دو تا سونو داریم تا اخر یکی هفته ۲۸-۳۰یکی هم هفته های اخر ۳۴-۳۵ که وزن جنین و وضعیت قرارگیریش و اینا چک میشه 

به نظرم داپلر رو رفتی دیگه نرو زنگ بزن به مامات یا دکتر خودت بگو میخوام هر هفته صدای قلب جنین رو بشن ...

ما بعد انومالی یکی دیگه سونو داریم . ولی به خودم قول دادم ان شااله بعد داپلر دیگه سونو نمیکنم، بجز همون سونو آخر. من کلا آدم ترسویی هستم. ان شااله این همه سونو خطری نداشته باشه برای فندقم