2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست

بنظر من حتی اگه بهترین مرکز هم میریم به علت اینکه شلوغ هستن یه چیزایی رو خودمون باید پیگیر باشیم و ازشون بخوایم هرچند این خودش واقعا ادمو اذیت میکنه چون باید تحقیق کنی که راه درست رو بری اما اگه نتیجه بخش باشه تهش میگی جواب داد من الان کلی از نت و بسته و حجمم با کانال های لاهوتی و علیرضایی میره ولی حداقل دستم میاد کدومش مناسب بدنم و روحیه ام هست که برم مثلا من منشی علیرضایی رو بیشتر قبول دارم منشی هم تاثیر داره اخه تو مام انگار دکترمون همون منشی هست🤣از بس که دکتر رو نمیبینیم شاید هم فقط واسه من اهمیت داشته باشه ولی در کل دوست دارم اگه هم خدایی نکرده نشد بگم همه چیز رو درست انتخاب کردم ولی نشد،هرچند مقدمه و سرفصل همه اینا خواست خدای مهربونه🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیزی گفتند شله زرد عزیزم زعفران جزو‌موارد منع شده بارداری.شله زرد نخور عزیزم  من جوجه د ...

سلام عزیزم شما با کدوم دکتر میرین؟ 

چون منم میخوام اهدایی بگیرم فقط انتقالش برام مهمه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
فردا پانکچر دارم .خدا کنه وقتی چشمام رو باز کنم نگن که پوچ بودن  برام یه صلوات بفرستید .خدا به ...

توکل کن به خدا ایشلا کلی تخمک با کیفیت داری 

توی سنو گفتن بهت چنتا تخمک داری ؟

والا به من گفتن دکترایی که طبقه سه و چهار هستن مثل لاهوتی علیرضایی باید دکتر مردان مظلومی فرد باشه و ...

پری جان معمولا وقتی میخوای سیکل رو شروع کنی ، اگر با دکترهای تیم نصر باشی دکتر مردان میشه مظلوم فر

مگر اینکه مثلا اول رفته باشی دکتر مردان و … بعد بیای بری برای سیکل خودت

مثلا ما کلا برای دکتر مردان رفتیم مام، پیش اطرج، دیگه خود اون به من گفت برو پیش دکتر منتظری

سلام خواهرای گلم الان سمت خدا نگاه میکردم از پریروز باز ثبت نام وام ناباروری طرح غدیر و شروع کردن سامانه پیامکیشون هم اگه ذهنم یاری کنه ۲۰۰۰۰۳۰۳

گفتم اگه کسی خواست تا فردا مهلت داره 

سوالم اینه منی که وام و دفعه قبل گرفتم فکر کنم بهم تعلق نگیره چون هنوز قسطاش مونده 

اگه کسی اطلاع داره بهم اطلاع بده ممنون میشم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
پری جان معمولا وقتی میخوای سیکل رو شروع کنی ، اگر با دکترهای تیم نصر باشی دکتر مردان میشه مظلوم فر ...

اره گلم منم حرفم همینه که چون دکتر علیرضایی تیم دکتر نصر هست برای آقا هم مظلومی فرد رو پیشنهاد میدن نه اطرج رو.

حالا حتما ایرادی نداشته و دوست مون کارش راه افتاده دیگه🥰

میشه لطفا اسم کانالشون رو بهم بدین، من ندارم کانالشونو

بله عزیزم برای لاهوتی همون اسم دکتر لاهوتی بزن میاد بالا برای علیرضایی هم بزن فرشته کوچولوهای علیرضایی میاد عضو شو واسه منتظری هم اسم خود دکتره 😊

عزمزمه من سونو قلب و سینه رو شهر خودمون انجام دادم، مشکلی نداره جایی دیگه انجام بدین، 

منم حرف شما رو زدم به باران جون گفتم بچه های مام گفتن جای دیگه مثل گاندی و ...انجام دادن و  قبول کردن🤗 

من با دکتر تمیزی اهدایی گرفتم مثبت شدم

بنظر منم اهدایی ها رو باید با دکتر ها خلوت تر گرفت مثل خانم دکتر تمیزی👍🏻.که بچه های  اینجا گفتن حتی ویزیت هم راحت میشه رفت تو مطبش.😍چون تو کانال لاهوتی و علیرضایی میگفتن خیلی باید منتظر بمون یکی تو کانال گفت تا آخر سال گفتن صبر کن پیدا بشه 🙊