2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048214 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دارو خارجی بخوای چرا نده ، منم بهش گفتم خارجی نوشت

چه خوب شد که شما هم زیر نظر علیرضایی هستی پروانه جون هم نوبت علیرضایی گرفتن امیدوارم به هم کمک کنیم 🌹🌺 ببخشید سوال زیاد پرسیدم🤗منم یکی دوماه دیگه شروع میشه کارم چون ماه قبلی تازه منفی شدم باید یکم فرصت بدم به بدنم انشالله تا اون موقع شما دونفر مامان های  دکتر علیرضایی شدین و کلیپ بارداری تون رو تو کانال شون ببینم🤗😍

آره دارو خارجی بخوای چرا نده ، منم بهش گفتم خارجی نوشت

اخه میدونی دکتر لاهوتی که اصلا قبول نکرد گفت به هیچ وجه به مریض هام خارجی تجویز نمیکنم چون شرایط نگهداری شون رعایت نشده و حتی لاهوتی با مکمل تقویتی هم مخالفه میگه خرافات بین بقیه افتاده و هزینه الکی نکنید برای تخمک تاثیری نداره میخواستم بگم چرا تو داروخونه ها هس😤

@داداشمممم    

سلام گلم خوبی چند روزه بفکرتم خیلی وقته سایت نیمدم خواستم بپرسم بسلامتی باردار شدی عزیزم 💕 ایشالله که الان باردار باشی نمیدونم شما سایت میاین یا نه از بچه ها قدیم کسی باردار شده خبر دارین یا نه الان یه چند صفحه اخرو نگاه کردم متاسفانه کسیو نمیشناختم الهی همه قدیمیا و جدیدا همشون با دل خوش نی نی های شالم باردار باشنو بدنیا بیارن

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه ها پیام ها جسته گریخته خوندم اول اینکه شما چرا انقدر درگیر دکتر هستید پُر واضح تهران ابن سینا ومام ورویان بهترین ها هستند شما می شید مریض این مجموعه پس از نکهبان دم درش تا خدماتش اعتماد داشته باشید من دکترای اون دوتا مرکز نمی شناسم ولی مثلا مام فرقی نداری لاهوتی یا علیرضایی یا تمیزی همه طبق یه پروسه علمی دارن کار می کنند دکتری که اینجاست تلاشش می کنه بهترین باشه وگرنه از مجموعه حذف میشه

بعد اینکه دوست عزیزی گفتند سونو قلب وسینه جای دیگه قبول نکردند من از روز اول فقط سونو رحم وازمایش های تخصصی ژنتیک مام انجام دادم بقیه می گفتند شهر خودتون قبول

من قلب چک کردم شهرستان خودم دکتر هم بگم خیلی متخصص بود نه.ازمایش های هورومونی هم شهر خودمون انجام دادیم 

اضلا بایدی برای ما نبود

شادی صدام کنید

بعد اینکه می گید دکتر ۵ دقیقه ویزیت کرد همه جا همینه باور کنید همه جا همینه.گرفتن شرح حال،تشخیص،ارائه درمان.

خیلی از سوال های ما برای دکترها پیش پا افتاده است اون ها که قرار نیست بشینند پا به پای من به این سوالات جواب بدن.می دونید چقدر مریض دارند.واینکه اون ها همه شرایط ما با توجه به ازمایش ها وسونو ها می دونن وبهترین تصمیم می گیرند.به کادر درمانتون اعتماد کنید.ما باید بکردیم بهترین مرکز پدکتر پیدا کنیم کار بهشون بسپاریم .تو روخدا از دست من ناراحت نشیدا خواهرانه گفتم

شادی صدام کنید

دوست عزیزی گفتند شله زرد

عزیزم زعفران جزو‌موارد منع شده بارداری.شله زرد نخور عزیزم 

من جوجه دوبار خوردم زعفران داشت کنی اما شله زرد به زعفرانش که خوش رنگ وخوشمزه است پس نخور

از سبزی ها حعفزی وشوید ونعنا از انتقال نخور حالا انشاا...هفته های بترداری ات رفت بالا می تونی یه کم بخوری.

دیدم یکی تز دوستان جوابت داده بود گفتم منم بگم مطمئن شی

شادی صدام کنید
بچه ها پیام ها جسته گریخته خوندم اول اینکه شما چرا انقدر درگیر دکتر هستید پُر واضح تهران ابن سینا وم ...

سلام شادی چون کوچولوت خوبه عزیزم مرسی که وقت گذاشتی گلم نه چرا از نظرت ناراحت بشیم عزیز دلم مرسی که اهمیت دادی😍🌺قربونت برم درسته اره پروسه شون تقریبا یکیه ولی نه صد در صد یکی نیس مثلا تا اینجایی که من میدونم برای مثال علیرضایی قبل از استفاده از داروها معمولا مکمل ها رو قبول داره نمیگه معجزه میکنن اما میگه بخور ضرر نداره شاید تخمکت رو بهتر کنه منظورش برمیگرده به جواب دهی خود بدن طرف.ولی مثلا لاهوتی به هیچ مریضی بجز ویتامین دی و فولیک نمیده میگه اصلا قبول ندارم و تو پروتکل ام نیس این پروسه قبل از شروع .درمورد تجویز داروهای سیکل هم لاهوتی میگه به هیچ عنوان خارجی نمیدم حتی اگه مریض خودش درخواست کنه چون شرایط شون رعایت نشده ولی علیرضایی میگه یه جایی رو معرفی میکنم برید خارجی بگیرید شاید در اصل ماجرا یکی باشن ولی واقعا یه ریزه کاری هایی هست واسه ماها که از راه دور میریم و برای چندین دفعه هزینه کردیم اهمیت داره🌹