2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048224 بازدید | 684647 پست
شاید همین کار کنم الآن که نای هیچی ندارم خواهری

میفهمم، چند روز دیگه بهتر که شدی حتما اینکارو بکن عزیزم، بقول قدیمی ها دست با دست فرق میکنه ، ایشالله بزودی دامنت سبز میشه و مامان میشی و به این روزها میخندی🤗❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکلتون اسپرمه ؟  نگران نباش مردا همه اینجورن ایشالا نتیجه گرفتی بعد حرفاشو به روش میاری 😅

آره . بالاخره رفتم مام ، ویزیت شدیم برامون تشکیل پرونده دادن ، منتظر جواب آزمایش شوهرمم

برامون دعا کن

سلام به مامان های الان و ان شاءالله در آینده بسیار زیاد نزدیک 

بعد از انتقال ، حلیم و شله ضرر نداره؟؟

خانم ها تو خونه خودتون غذا درست میکنید ؟

چیها ؟

خوراک لوبیا چیتی چیه ؟! اشکال نداره بخورم 

یا بادمجان با کدو ؟

سبزی خوردن چی ها رو میشه خورد؟

ی بسته دارم دیگه امیدی بهشون ندارم 

ان شالله ک اونا بچسبن ب دلت عزیزم پناه بر خدا قطعا بهترین موقع بهترین معجزه هاشو نشونمون میده 🥺🥺🤲🤲

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
بچه ها یه سوال؟ ببخشید از دکتر پرسیدید چرا منفی شد؟ یعنی مشکل از جنین هاست یا جنین ها کیفیتشون خوبه ...

حتما اینبار میپرسم ولی اکثر دکترا میگن ای وی اف 100درصد نیس ورد میشن 😔

لا حول ولاقوة الا بالله العلي العظيم حسبنا الله نعم الوكيل نعم المولی و نعم نصیر ♥️♥️♥️♥️
سلام به مامان های الان و ان شاءالله در آینده بسیار زیاد نزدیک  بعد از انتقال ، حلیم و شله ض ...

سبزی جعفری وشوید نخور نعنا هم کم بقیش اشکال نداره 

حلیم گوشت اشکال نداره شله زرد سعی کن نخوری 

به سلامتی عزیزم با کدوم دکتر ویزیت شدی ؟ 

سلامت باشی ، علیرضایی شوهرمم اطرج

نوبت دهی علیرضایی خیلی بد بود ، ساعت یک نوبت گرفته بودم ساعت هشت شب نوبتم شد

شوهرمم ساعت 9 صبح نوبت داشت

از صبح تو مرکز بودیم تا آخر شب

خیلی اذیت شدم

هفت ساعت منتظر نوبتم شه پنج دقیقه بیشتر دکتر رو ندیدم

سونو کرد تند تند توضیحات داد گفت سوال نداری رفت

سبزی جعفری وشوید نخور نعنا هم کم بقیش اشکال نداره  حلیم گوشت اشکال نداره شله زرد سعی کن نخوری& ...

ممنون 

خوراک لولیا چیتی چی؟

بقیه موارد؟

پیتزا به دلیل پنیر پیتزایی که داره چی؟ 

به سلامتی عزیزم با کدوم دکتر ویزیت شدی ؟ 

از یک نوبتمو ثبت کرده ساعت سه چهار بود تازه رفتم تشکیل پرونده

بعد همون موقع نمیگن باید ویزیت قلب و سونو سینه بشی که من تو این مدت اینهمه معطل شدم برم نوبت بگیرم این کارارو انجام بدم

گذاشتن وقتی رفتم ویزیت شدم مامای دکتر دستورشو بنویسه

هیچ مجبور شدم فرداشم بمونم تهران رفتم سونو سینه رو انجام دادم

گفت دکتر قلب امروز نیست فقط روزا زوج

اینقد عصبی شدم گفتمش میرم شهر خودم انجام میدم

گفت نمیشه باید اینجا انجام بدی

گفتمش نمیتونم شوهرمم دیگه مرخصی نداره خیلی عصابمون خراب شد

زنگ زد مامای دکتر گفتش با مسئولیت خودش بره شهر خودش انجام بده اما اگر دکتر قبولش نکرد باید دوباره انجام بده

تو دلم فوشش دادم برگشتم

خیلی نفهمن انگار دکتر قلب چکار میخواد بکنه ، مگر سونو سینه چه کرد ، دیگه اینقدم دکترای جاهای دیگه داغون نیستن که نتونن یه سونو و ویزیت قلب رو انجام بدن

بیشتر ازین عصبی شدم که اینا که میدونن دکتر برا همه میگه باید انجام بدن

چرا همون موقع تشکیل پرونده اینهمه تو سالن نگهمون داشتن نگفتن برید اینارو انجام بدین

ممنون عزیزم پس از همدیگه خبر میگیریم تا یکی رو پیدا کنیم

سلام پروانه جون خبر خوب🤗منشی دکتر علیرضایی گفتند بله خارجی بهتون میدیم و تا حالا رو چند نفر خوب جواب داده فقط گرونه گفتم مهم نیس☺️