2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
مرسی عزیزم آره دوتا سه تاست دو روز پشت سر هم تزریق میشه منم هفته ی سی ام امروز باید بزنم اطلاع دار ...

به سلامتی عزیزم ایشالا بزنی سر وقت هم زایمان کنی . اطلاعی ندارم ولی همون بتا ایرانیش فک کنم زدم تاثیر هم داشت به نظر من . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم خواهش میکنم هر سوالی دارید بپرسید  35 سالم هست. یکبار منفی شد ای وی اف. رفتم پیش ماما که ...

خیلی هم عالی، بسلامتی عزیزدلم❤️❤️❤️ من ۳۷ام این استرس سن بالا آخر منو میکشه🤣🤣 

هروقت که وقت کردید لطفا درمورد تراپی ماما کمی توضیح بدید ، هر مامایی انجام میده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم عالی، بسلامتی عزیزدلم❤️❤️❤️ من ۳۷ام این استرس سن بالا آخر منو میکشه🤣🤣  هروقت که وقت ...

درمورد سن نگران نباش عزیزم 

چیزی که این ماما به من گفتن این بود که اگر خودم تخمک داشته باشم حتی در حد خیلی کم، امیدوار باشم. 

من فقط ایشون رو میشناسم که اصفهان هستن. 

مهرنوش مطیعی اسمشون هست. پیجشون و اینستا پیدا کنید. بگین کدوم شهر هستین شاید بتونن راهنمایی کنن که پیش چه کسی برین

امیدوارم حتما نتیجه بگیرید عزیزم 

دوتا جنین بلاست مثبت شده ولی چ‌فایده لکه بینیه بدجور منو ترسونده انقدر گریه کردم🥲🥹

عزی م خوبی روز چندمی ؟ ازمایشت مثبت شده ؟ اصلا نگران نباش شیاف و امپولات به موقع بزن . استراحت کن . منم لکه بینی داشتم خونریزی شدید هم کردم . عزیزم من سر انتقال اولم از استرس و حال خراب دقیقا روز انتقالم لکه دیدم گفتم پریود شدم کلی ناراحت و گریه کردم با ناامیدی رفتم مرکز اونا هم گفتن توکلت بخدا باشه روز انتقالی جنین ها هم حاضر دیگه انتقال دادم یه هفته هم اولش لکه بینی داشتم اصلا هم امید نداشتم ولی خدا خواست و شد دخترم رو باردار شدم عزیزم استرس مثه سم میمونه سعی کن فقط بسپاری بخدا

سلام دوستان خوشحال میشم منو تو جمعتون بپذیرید 

من تبریز پیش دکتر دانایی میرم کسی اینجا از تبریز هست  میشه درمورد دکترم اگه اطلاعاتی دارین بگین 

دوستان من تو عکس رنگی متوجه‌شدم رحمم قوسی شکله و لولم هیدرو‌سالپنکس کسی هست‌که در مورد هیدرو بدونه  خواهش میکنم اگه میدونین جواب بدین

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️
فدای دلت برم پشمالو جان بیبی بعداز 2ساعت نمیشه اعتماد کرد خیلی سایت نگاه کردم عزیزم خدا از نفس حق خو ...

عزیزم ایشالا مثبته . من بی بی چکم بعد چند ساعت هاله افتاد تکرارش هم باز بعد خشک شدن افتاد . ایشالا که مثبتی درسته کاذب هن دارن ولی بیشترشون بعد خشک شدن هم هاله دارن میشه اعتماد کرد 

سلام خانوما من بی بی چک زدم مثبت شده حالا کسی اینجا بوده روز ۹  انتقال لک‌بینی‌و‌خونر ...

سلام عزیزم بله داشتیم کاربر ماشالله از ۵ لکه بینی و خون ریزی داشت الان پسرش بغلشه احتمالا هماتوم داری استراحت کن 

سلام عزیزم بله داشتیم کاربر ماشالله از ۵ لکه بینی و خون ریزی داشت الان پسرش بغلشه احتمالا هماتوم دار ...

خوبی پروانه جون بنظرت انتخاب دکتر علیرضایی خوبه؟ 

از نظرت منتظری یا لاهوتی بهتر نیستن؟ تو تلگرام پیج کدوم دکترها رو داری؟میخوای با همون سینال و هاچ ام جی تکرار کنی؟

ممنونم گلم  ۲تا انتقال دادم  گفتن ۳تا دیگه مونده

انشالله که این دوتا میچسبن به دلت و برات میشن فرزند سالم و صالح اونا هم بمونن برا بعد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزی م خوبی روز چندمی ؟ ازمایشت مثبت شده ؟ اصلا نگران نباش شیاف و امپولات به موقع بزن . استراحت کن . ...

سلام‌ گلم شما خوبی تودلیات خوبن انشالا؟؟

مرسی عزیزم من امروز خیلی ناراحتم لک دیدم نمیدونم هماتوم چیه دیگه بچه ها هماتوم داری که خونریزی کردی😞🥺

مرسی از لطفت انشالا دوقلوهات سالم و سلامت بیان بغلت

شما هماتوم داشتی؟؟الانم استراحت مطلقی هنوز یا کار میکنی ؟

ان شااله به زودی یه بارداری سالم قسمت خودت بشه و بیایی اینجا واسه ما از استرسهای هر مرحله اش بگی.&nb ...

قوربونتتت مرسی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم  اره امروز پانکچر شدم دوباره انروز ۲ نمونه از همسرم گرفتن و گفتن خوبه خداروشکر

دوتا نمونه چجوری

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم