2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
پشمالو جون من یادم رفت شما یه قلو بارداری یا دو  قلو؟ نینی ات حدود هفته ۲۰ چند کیلو بوده؟ یادته ...

باران جان نکران وزن نی نی ات نباش اگه پایین به امید خدا از ۷ یا ۸ ماه می خوری بچه وزن می گیره.

تو ماه های پایین که مادر ویار داره غذا نمی تونه بخوره بعد تو الان زیاد بخوری خودت چاق میشی که واسه نی نی هم خوب نیست خدای نکرده فشار خون ودیابت اینا الان فقط سلامتی نی نی مهمه

به امید خدا ماه های اخر دلستر کباب وابگوشت(ابکوشت می خورن تو کشور شما؟)بستنی اینا می خوری نی نی وزن می گیره.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مرحله برزخ ام😀میخوام فقط یک باز تهران شانسم رو امتحان کنم اما دکتری که بهم دارو خارجی تجویز کنه ...

دکتر ماریا راستگو تو قلهک کلا دارو خارجی میده اما بگم هزینه ی ای وی اف از ۱۰۰ تومن بیشتر میشه مثلا من استرادیول میخریدم برگی ۲ هزار تومن دارویی که اون جاش میداد برگی ۵ میلیون بود من فقط برای زایمانم زیر نظرش بودم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
الهی بمیرم☹️ دقیقا درک میکنم وقتی iui کرده بودم طفلک همسرم همینطور بود ، بویژه اینکه مشکل ما بخاطر ت ...

قربونت برم منکه احتمالأ دارم پریود میشم ترشح قهوی دارم

دلدرد و کمر درد هم دارم

الهی نگار وشما هم به موقع شاد بشین 

سلام باران جون ، بهتری عزیزم ؟؟ برات سونو انومالی دخترم رو دیدم زده روش وزن جنین ۳۰۰گرم🤣🤣

ممنون بهارک جون، سرما بدجور منو انداخته. فعلا دارم باهاش می جنگم. سونو انومالی دخترت رو چند هفته رفته بودی؟

من هفته ۲۰ که رفتم سونو، البته دکتر که چیزی بهم نمیده ولی همون جا اندازه گرفت گفت ۳۸۰ گرم، یهو شوکه شدم  چون به نظرم زیاد امد، گفتم زیاد نیست واسه این هفته، جواب خاصی نداد فقط گفت نه.

باران جان نکران وزن نی نی ات نباش اگه پایین به امید خدا از ۷ یا ۸ ماه می خوری بچه وزن می گیره. تو م ...

ممنون شادی جون، به نظرم وزنش زیاده. میترسم این زیادی وزن به خاطر سرم های اینترا باشه که تزریق کردم چون اینترا هم‌ چربیه فقط. ولی دکترم هیچ تجربه ایی نداره. من اولین بیمارش بودم که اینترا تزریق کرد 

بچه ها الای تخمکشی شد؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
قربونت برم منکه احتمالأ دارم پریود میشم ترشح قهوی دارم دلدرد و کمر درد هم دارم الهی نگار وشما هم ب ...

عزیزم منم تو بارداری قبلی ترشح قهوه ای داشتم حتی نوار بهداشتی گذاشتم فکر کردم پریودم ولی باردار بودم صبور باش 

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 ۴۱_ داداشممم 42_sarvesahi ۴۳_rose_710 ...

مرسی عزیرمم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
قرار بود امروز باشه، منتظریم بیاد از خودش خبر بده. ان شااله که با خبرهای خوب میاد

مرسی باران جونم نی نی خوبه خودت خوبی 

ممنون بهارک جون، سرما بدجور منو انداخته. فعلا دارم باهاش می جنگم. سونو انومالی دخترت رو چند هفته رفت ...

بیست هفته و دو روز بودم نوشته 

وزن جنین الان اصلا مهم نیس از هفته ۲۸-۳۰به بعد مهمه 

دیابت بارداری نرفتی بدی؟؟

سلام رز خوبی 🌺میگم وارد کانال علیرضایی که دکتر مام هست شدم وویس های ماما رو گوش دادم در جواب به یه ...

طاهری النوا میده اونحا