2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
چه خوب ک برای لاپرا و زایمانتون سوند نداشتی...راسی آنا جون شما ادامه بارداری و زایمان با خود طرازی ب ...

بله عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون ازت آنا جون خدا خیرت بده که همیشه آروممون میکنی من هفت هفته هم سونوی شکمی رفتم برای قلب

ببین عزیزم بهت توصیه میکنم یه جایی درمونگاهی بهداشتی برو فقط با سونو کید صدای قلبشو بشنو ضررم نداره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنین سونویی رو نشنیده بودم درمونگاه های خاصی دارن؟؟؟

عزیزم سونو نیست.......

مطب دکتر یه پروب میذاره رو شکمت صدای قلب رومیشنوی.......

اتفاقا اکثر مراکز دارن.....

درمونگاهی بهداشتی جایی نزدیک خونتون پیدا کن ببین کجا دارن هر وقت انقدر استرس بهت فشار آورد برو صدای قلب رو که بذارن خیالت راحت میشه.......

بهداشتا هم فکر کنم دارن...

وای راس میگی؟ پس چرا میگن هیسترو خیلی درد نداره

عزیزم معمولا در همون حد پانکچره نگران نباش.......

حالا از شانس سوگل جون دردش بیشتر بوده نگران نباش........

عزیزم سونو نیست....... مطب دکتر یه پروب میذاره رو شکمت صدای قلب رومیشنوی....... اتفاقا اکثر مراکز ...

آنا جون از همین گوشی ها که برای فشار گرفتنته منظورته؟؟؟

بعد الان تو نه هفته صداش شنیده میشه؟؟؟

توروخدا ببخش که انقدر اذیتت میکنم😔

عزیزم معمولا در همون حد پانکچره نگران نباش....... حالا از شانس سوگل جون دردش بیشتر بوده نگران نباش. ...

مرسی عزیزم ....آناجون بعد اینکه باردار شدیم میتونیم با ی دکتر دیگه ادامه بدیم یا نه ؟چون میکرو بوده با خوده دکتر باید ادامه داد

آنا جون از همین گوشی ها که برای فشار گرفتنته منظورته؟؟؟ بعد الان تو نه هفته صداش شنیده میشه؟؟؟ ...

نه عزیزم از اون گوشیا قویتره........

راستشو بخوایی نه هفته رو یه کم شک دارم حالا این دفعه اگه استرس اذیتت میکنهبرو سونو اما بعد غربالگری سونوکید میدونم جواب میده.......

ببین دکترت حتما تو اتاقش داره ولی برا من اولین بار بعد سونوی قلب تو اتاقش استفاده کرد.......

یعنی تو اتاق سونوش نبود تو اتاق خودش بود......

رو تخت دراز میکشیدم صدلی قلب رو میذاشت.......

این ضرر نداره با خیلی بهتر از سونو هست.......

بذار سرچ کنم ببینم سونوکید از چند هفته جواب میده.......

ممنون آنا جون

دیشب یه عالمه دوغ شور خوردم + خیار شور....ضرر داره؟

سفیده آب پز دوست ندارم میشه با روغن حیوانی نیمرو کنم؟

من خوزستانم و ماهی دریا فراوانه ولی کلا ممنوع واسه بارداری چون فلزات سنگین داره و مرغ به خاطر هورمونش کم میخورم میمونه گوشت قرمز و میگو...اگه ماده خوراکی دیگه ای هست بهم بگین..من صفحه 2 تاپیک کامل مطالعه کردم..ممنون گلم

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...

راز عزیزم الان دیدم یکی سونوکیت خودش خریده هفته نه هم تونسته بشنوه......

مرسی عزیزم ....آناجون بعد اینکه باردار شدیم میتونیم با ی دکتر دیگه ادامه بدیم یا نه ؟چون میکرو بوده ...

آره عزیزم میتونی........

بستگی به خودتم داره........

من خیلیارو دیدم با یه دکتر دیگه حتی تو شهر دیگه ادامه دادن........

آنا جون راستی یه چیزی الان یادم افتاد

یادته روز ششم انتقالم یه دعوای خیلی شدید با همسرم داشتم و نگران بودم؟؟؟

تو گفتی به فال نیک بگیر، اینجا خیلیا که توی انتقال دعوا داشتن مثبت شدن. گفتی حتی باید بذاریمش جزو علائم بارداری😂

پیش بینیت برای من هم کاملا درست بود😅

ممنون آنا جون دیشب یه عالمه دوغ شور خوردم + خیار شور....ضرر داره؟ سفیده آب پز دوست ندارم میشه با ر ...

عزیزم سفیده رو خالی شاید سختت باشه اما میتونی رنده کنی با چیزای دیگه بخوری......

میتونی نیمرو هم بکنی بخوری فقط بدون زرده باشه.......

البته مثلا سه چهار تا تخم مرغ نیمرو میکنی یه دونه زرده هم توش باشه ایرادی نداره.......

زرده اتفاقا پروتئینش بالاتره اما به خاطر بالا بردن کلسترول میگن فقط سفیده......

اما هر از گاهی یه زرده هم ایراد نداره اما هر روز هر روز نه دیگه.....

برا دوغ و خیارشورم به نطرم بذار برا بعد پانکچرت......

تا الان خوردی ایراد نداره......

عزیزم به جای مرغ بوقلمون بخور احتمال داره هورمونش پایینتر باشه......

طبعشم گرمه.....

ژله هم خوبه.......

شیرسویا هم اگه برات ضرر نداره بخور.......

اگه کم کاری نداری یا آندومتریوز......