2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام رادیس جان خوبی ؟ممنونم حواست بهم بود بله رفتم پنج شنبه انتقال ندادم ۷تاجنین تشکیل شده بود منت ...

عزیز دلم همه چیز بستگی به ژنتیکش داره باور میکنی دوست من با دوتا جنین سی باردار شد حتی رشدش برای روز سوم ۶ سلولی بود و ۸ هم نشده بود .ولی قبلش جنین گرید بی داشت میذاشت دو دوره و باردار نشد از همون تخمک کشیش جنین سی داشت که با گریه انتقال داد و مثبت شد اون وقت من سه تا بلاست بی هم داشتم و یک جا گذاشتم نشد دکتر گفت ژنتیک جنین باید خوب باشه آ داریم منفی میشه سی داریم مثبت حتی بهم گفت از کارمندهای همون مرکز خانومی مشکل داشته جنینش سی شده انتقالم داده دخترش به دنیا اومده☺️😍همه ی بارداری ها که فقط با آ نیس .بعد هم از بین ۷ تا جنین وقتی بذاری بلاست و تا پنج روز بیاد دقیقا اونایی که خوب هستن مشخص میشه انشالله تا مامان شدنت چیزی نمونده😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه سوال ذهنم رو درگیر کرده،طبق چیزایی که شماها گفتین یعنی تخمک ضعیفه که تا روز سوم جنین ضعیف ...

اگه جنینی قابلیت لانه گزینی نداشته باشه سعی میکنن فریز نکنن که بعد طرف با امید بیاد و از ذوب برنگرده پس حتما خوب بودن😍بله من به دکتر مردان گفتم چرا جنین های من و شوهرم تغییر کیفیت میدن تا حالا زیاد کسی رو ندیدم جنینش تغییر کیفیت بده گفت تا سه روز کیفیت هرچه باشه بیشتر بخاطر کیفیت تخمکه بعد از اون وظیفه اسپرم میشه بیشتر رشد و اگه گرید تو بلاست پایین بیاد میشه گفت بیشتر از اسپرم .بعد دکتر اینم گفت که هیچ چیز رو نمیشه دقیق گفت که قطعا مشکل از تخمکه یا قطعا از اسپرمه گفت این احتمالاتی که ما میدیم.حتی به من گفت ممکنه تو تخمکت خوب باشه و با مرد دیگه باردار بشی و شوهرتم با زن دیگه ولی گفت چون دوتاتون یه مقدار ضعیفی رو دارید با هم مچ نمیشین و ما اینجاست که میگیم یک طرف عوض بشه و به من گفت چون اسپرم سخته اهداییش تو ایران و چون معمولا تو ای وی اف اسپرم خوب راحت تر بدست میاد ما میگیم تخمک اهدایی ولی شاید تخمک خود شخص به راحتی با کسی دیگه باردار بشه .

عزیزم شما بعدش جنین تون رو از شهرتون میتونید بیارید تهران همراه جنین های جدیدتون استفاده کنید؟؟

نه نمیشه تازه برای من فقط یکدونه جنین هست باز ۱۰ ،۱۵ تا بود یه چیزی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام جونم خوبی حال و احوالت چطوره 

به به سلام فاطمه جان .خوبی عزیزم .کم پیدایی خیلی وقته نیومده بودی ..رانندگی رو به کجا رسوندی ؟ نگران میومهاتم نباش ان شاالله با هیسترو برمیدارنش و ضخامتت رحمت بخوبی بالا میره و نی نی های نازت هم حسابی به مامانشون میچسبن 😍🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام رادیس جان خوبی ؟ممنونم حواست بهم بود بله رفتم پنج شنبه انتقال ندادم ۷تاجنین تشکیل شده بود منت ...

ان شاالله بعد از فریز شدن از ذوب هم درمیان توکلت بخدا باشه ببین اینجا چندین نفر بودن با گرید سی و کیفیت پایین جنین شناس تایید نکرده بود ولی باردار شده بود .فقط بخدا توکل داشته باشه .حسابی خودت رو هم برای انتقال تقویت کن .ان شاالله همه چیز ختم بخیر بشه برات .روحیه اتم اصلا نباز 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها یه سوال ذهنم رو درگیر کرده،طبق چیزایی که شماها گفتین یعنی تخمک ضعیفه که تا روز سوم جنین ضعیف ...

اگه جنینی قابلیت لانه گزینی نداشته باشه سعی میکنن فریز نکنن که بعد طرف با امید بیاد و از ذوب برنگرده پس حتما خوب بودن😍بله من به دکتر مردان گفتم چرا جنین های من و شوهرم تغییر کیفیت میدن تا حالا زیاد کسی رو ندیدم جنینش تغییر کیفیت بده گفت تا سه روز کیفیت هرچه باشه بیشتر بخاطر کیفیت تخمکه بعد از اون وظیفه اسپرم میشه بیشتر رشد و اگه گرید تو بلاست پایین بیاد میشه گفت بیشتر از اسپرم .بعد دکتر اینم گفت که هیچ چیز رو نمیشه دقیق گفت که قطعا مشکل از تخمکه یا قطعا از اسپرمه گفت این احتمالاتی که ما میدیم.حتی به من گفت ممکنه تو تخمکت خوب باشه و با مرد دیگه باردار بشی و شوهرتم با زن دیگه ولی گفت چون دوتاتون یه مقدار ضعیفی رو دارید با هم مچ نمیشین و ما اینجاست که میگیم یک طرف عوض بشه و به من گفت چون اسپرم سخته اهداییش تو ایران و چون معمولا تو ای وی اف اسپرم خوب راحت تر بدست میاد ما میگیم تخمک اهدایی ولی شاید تخمک خود شخص به راحتی با کسی دیگه باردار بشه .

عزیزم تو این راه ما هیچ کاره ایم و دکترا وسیله،درسته برای بهترین ها باید تلاش کرد ولی نتیجش دیگگه با ...

کیفیت جنین های شما دفعه های قبل چی میشدن؟بنظر من دکتر هر داروی خارجی براتون نوشت قبول کنید درسته شاید اصل نباشن ولی از سینال واسه کسایی که بدن شون جواب نداده بهتره .من خودم شهریور ماه امسال گونال گرفتم خیلی ها گفتن اصل نیستن و ...ولی باز از سینال بهتر برام جواب داد .

سلام مجدد به همگی 

الهی که همه به آرزوی زیباتون برسید 

میشه لطفا مراحل میکرو را برام بگید ، دکتر ظهیری رشت بمن گفت روز ۲۱پریودی باید استرادیول بخوری تا روز دوم پریود بعدیت بیا (در این فاصله آزمایش ذخیره تخمدانم باید انجام بدم ) 

استرس دارم میخوام بدونم همون تایم قرص را شروع میکنه و روز ۱۴ تخمک کشی میکنه(اگه مشکلی نداشته باشم) ؟؟؟

ممنون عزیزم. نه سرم نمیزنم، تا هفته ۱۳ زدم. دکترم هیچ دارویی نداده بهم بجز یه آبنبات واسه گلو درد. د ...

باران جون الان دیدم مریض شدی بهتری؟؟؟ تا میتونی اب لیمو تازه و اب جوش و کمی عسل بخور سوپ گرم بخور شیر داغ بخور دیگه متاسفانه تو بارداری نمیشه زیاد دارو مصرف کرد یا دمنوش خورد 

نگران نیاش رو پرنسس ات اثری نداره