2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
اوکی عزیزم مرسی❤ آخه بعد از این‌ پریودم انشاالله میخوام انتقال بدم گفتم یه موقع مشکلی نداشته باشه. ...

خواهش میکنم عزیزم .نه نگران نباش مشکلی ایجاد نمیکنه .من اسم این آزمایش رو نشنیدم تابحال .چه آزمایشی هست؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا الهی خدا به زودی معجزه شو بزاره تو دلتون عزیزم

ان شاالله به همچنین 🤲💐

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تو مام تنها چیزی که خیلی مهمه سن خانمه، سنت بالای ۳۵ باشه، دیگه هر مشکلی باشه از تخمکه🤨ما با اسپرم ...

آره منم همین مشکلو دارم اسم سن بالا میاد یه طوری نگات می کنن انگار گناه کردی . اسپرم همسر من مورفولوژی یک یا صفره با  dfi بالا و سرعت a صفر . رفتیم پیش دکتر مردان کلینیک مام چنان با صدای بلند پیش همسرم گفت اسپرم عالی که خیلی ناراحت شدم . الان همسرم فکر می کنه اسپرم‌هاش عالیه . من الان چند روزه به خاطر سنم اعصابم خورده همش فکر می کنم تقصیر منه . از خواب و خوراک افتادم خیلی داغونم 

خواهش میکنم عزیزم .نه نگران نباش مشکلی ایجاد نمیکنه .من اسم این آزمایش رو نشنیدم تابحال .چه آزمایشی ...

من رفتم ازمایش کاریوتایپ و انعقاد دادم .

جواب انعقاد رو دادن گفتن کاریوتایپ و پنل مونده  خودم هم نمیدونم چیه

سلام عزیز دلم خوبی یکم مشکل داشتم  دو تا جنین دارم هنوز رفتم درکتر روماتولوژی چون مشکوک بودم ...

انشالله موفق میشی عزیزم 

جنینات رویان هستن ؟ 

منم رویان پرونده تشکیل دادم میخوام وارد سیکل پانکچر بشم با دکتر مصطفایی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اوکی عزیزم شما کی انتقال میدین ؟

من دوباره میخوام‌پانکچر شم ، دو بار پانکچر شدم متاسفانه ناموفق بود ،ببینیم اینبار چی میشه 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خوبی چه خبر من برایه ۴مام نوبت گرفتم به نینیت بگو برام دعا کنه 

سلام عزیزم خوبیم شکر خدا شما خوبیم؟

بروی چشم عزیزم محتاجیم به دعا ان شاالله که خیره و این دیگه آخرین دوره باشه برات و به مراد دلت برسی با گل پسر(ها)ی توی دلت 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
وااای پس من فکر کنم دو صفرم واسشون بزرگ باشه چیا تو ساک بیمارستان گذاشتی گلم من همه چی رو آماده کردم ...

والا من همممه چیز گذاشته بودم ولی بیمارستانم خودش همه چیز داد من ساکش رو همون‌جوری برگردوندم.

باید ببینی بیمارستانش چی میده خودش. بیمارستان من واسه بچه یه دست لباس یکسره مخمل با دستکش و کلاه و پتو دورپیچ زمستانی و پوشک داد. برای من هم لباس یکسره و لباس زیر و پوشک داد. شیر خشک هم اگر میخواستی میدادن. پوشک بچه هم خودشون میومدن بچه رو میشستن تعویض میکردن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من رفتم ازمایش کاریوتایپ و انعقاد دادم . جواب انعقاد رو دادن گفتن کاریوتایپ و پنل مونده  خودم ...

کدوم مرکز آزمایش دادین ؟ منم نمیدونم عزیزم .ولی تو رویان از من جدای از ازمایش کاریوتایپ یه آزمایش ژنتیک دیگه هم گرفتن که چند تا ایتم تیک خورده بودو باید بررسی میشد