2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
چقدر ما از زندگی عقب افتادیم چقدر مسافرت ها رو بخاطر خرج درمان ازش گذشتیم از اول شروع زندگی با این م ...

عزیزم اینجا درد ودل ات نکی کجا بگی 

اگه بدونی ما دبشب با چه شرایطی رفتیم تهران دل سنگ اب میشه.نمی هوریم نمی پوشیم فقط درمان.خدا کنه اگه انتظاری هم هست کوتاه باشه درد وفشار روحی وجسمی یه طرف

هزینه ها وحشتناک

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر ما از زندگی عقب افتادیم چقدر مسافرت ها رو بخاطر خرج درمان ازش گذشتیم از اول شروع زندگی با این م ...

ایشالا این بار همون میشه که دلت میخواد همیشه در رو یه پاشنه نمیچرخه 

به امید خدا تو این مرکز همون اولین بار مثبت میشی و تمام این روزایی که گذروندی یادت میره

همه ما که اینجا جمع شدیم با کلی مشکل قدم تو این راه گذاشتیم 

خدا به همه نظر کنه و دلمون رو شاد کنه

باشه عزیزم‌ممنون . شما با این دارو tpo تون اومد تو رنج نرمال ؟  آره منم شنیدم‌تاری دید و مشکل ...

من فقط یک بار آزمایشارو دادم و دیگه تکرار نکردم برا همین نمیدونم تغییری کرده یا نه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم اینجا درد ودل ات نکی کجا بگی  اگه بدونی ما دبشب با چه شرایطی رفتیم تهران دل سنگ اب میشه. ...

عزیز در چه حالی شما چند هفته شدی من دارم کم کم نزدیک غربالگری میشم باز تو اینترنت می چرخم استرس ها میاد 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

عزیزم انشالله خدا برات معجزه که به حق فاطمه زهرا حق داری هزینه ها سنگینه هزینه به کنار شرایط روحی روانی ادمو داغون میکنه اون ۱۴روز اصلا نمی‌گذره من از روز اول انتقال هر روز تو یک دفتر برای خودم نوشتم الانم می نویسم ادم سبک میشه حتما امتحان کن الان میرم صفحه های اول رو می خونم که چقدر استرس داشتم حق میدم بهت امید اول خدا باشه و بعد هم دکترا علم پیشرفت کرده بلاخره همه انتظار ها تموم میشه 

[QUOTE=262900959]عزیز در چه حالی شما چند هفته شدی من دارم کم کم نزدیک غربالگری میشم باز تو اینترنت می چرخم استرس ها م ...[/QUOTشکر خوبم من امروز رفتم تو ۱۴ هفته

امروز ان تی دادم خداروشکر خوب بود

شادی صدام کنید
[QUOTE=262900959]عزیز در چه حالی شما چند هفته شدی من دارم کم کم نزدیک غربالگری میشم باز تو اینترنت م ...

۴هفته از من بیشتری میشه بیای پیوی یکم راهنمایم کنی چطوریه

عزیزم حرف درست زدی با همه ی وجودم درکت میکنم 

امیدوارم شما و همه منتظرها دامنشون با بچه های سالم و صالح سبز بشه 😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

سلام خانما کسی از آزمایش غربالگری دوم سر در میاره؟

از عصر یک چشم اشکه ی چشم خونه؛تا شنبه برم مطب دکتر

منم آی وی افی بودم پدرم در اومده تا اینجا رسیدم اگه کسی میدونه تو روخدا بگه بهم

من هم این حس رو داشتم همون روز اول بوسکوپان خوردم. اگه احساس دل پیچ خوردگی داری، یه دونه هیوسین بخور ...

اا مرسی عزیزم اتفاقا الان بیرونم میرم از داروخانه میگیرم .ایبوبروفن رو دوتا ۴۰۰ خوردم صبح بهتر شدم ولی اینم الان میخرم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انشالله که نتیجه میگیرید اتفاقا منم تصمیم دارم بیام رویان مردد هستم شما تا الان راضی هستید دکترتون ک ...

ببین تا الان کار خاصی نکردم دارم آزمایشها و چیزهایی که گفتن رو انجام میدم فقط یکبار با دکتر ویزیت شدم .مثل اکثر مراکز شلوغه و معطلی زیاد داره تابحال پرسنلی که حضوری باهاشون برخورد داشتم انصافا خیلی خوب و مهربون بودن(هیستروسونوگرافی و بیوپسی آندومتر انجام دادم که خیلی باهام خوب برخورد کردن چون من با اسپوکولوم مشکل دارم ) دیگه نمیدونم در آینده چی پیش میاد برای من بیشتر نتیجه مهمه که تعداد جنینی خوبی داشته باشم که نمیدونم چی میشه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آره پرسیدم گفت فعلا لازم نیست برای دکتر تمیزی دوروزه نوبت میدن

اها فکر کردم چون انتقال منفی داشتید بگه لازمه پس احتمالا اگه هم نیاز بدونه قبل از انتقاله واسه قبل از تخمک کشی لازم نیس وگرنه میگفت👍🏻😘مرسی☺️