2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048139 بازدید | 684645 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه جدی؟اخه خیلی هم گرونه واسه من قاضی میرسعید زد تو سیستم فقط رفتم قیمت کردم چقدر میشه گفت مگه مشکل ...

اکثر این ازمایشات هم برای انتقال اهمیت داره، ولی مثلا یک چیزی مثل کاریوتایپ رو اگر ندادید قبل پانکچر بدی بهتره، چون اگر خدایی نکرده مشکلی باشه باید تست سلامت جنین انجام بدید قبل انتقال 

سلام دوست جونیا من برایه چهارم دکتر علیرضایی نوبت گرفتم انگار سه بار تخمک کشی رفت رو هوا روز از نو روزی از نو دکترمو عوض کردم مرکزمو عوض کردم حتی اسم نینیمم عوض کردم میدونم که سال ۴۰۲ برام بهترین ها اتفاق میوفته راستی اسم جدید نینیمو گذاشتم متین🥺🥺🥺🥺

مرکز ابن سینا پر 

دکتر انصاری پور پر 

سه بار تخمک کشی پر 

اسم اراد پر 

افکار منفی پر 

سال جدید و اتفاقات خوب مرکز جدید اسم جدید روحیه ی جدید

سلام مرسی از مهتاب جون وهمه که دعام کردند. من اومدم سونو خداروشکر خوب بود جواب ازمایششم چند روز دیگ ...

خداروشکر شادی جون انشالله دیگه خیالت راحت بشه و انقد به خودت سخت نگیری 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

[QUOTE=262834988]سلام دوست جونیا من برایه چهارم دکتر علیرضایی نوبت گرفتم انگار سه بار تخمک کشی رفت رو هوا روز از نو ر ...[/QUOTE

عزیزم انشالله بهترین ها نصیبت بشه توکل به خدا ، چه خوب که همه ی گذشته رو خط زدی همینطور قوی ادامه بده تا گل پسرتو تو بغل بگیری

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
😂😂راست میگه دوستمون، ببین نه اینکه به ایمنی اعتقاد نداشته باشن، ولی خیلی هم اهمیت نداره براشون، من ...

آخه خیلیا بودن بعد از چندین بار انتقال منفی تازه فهمیدن ایمنی مشکل داره و با یه داروی خیلی ساده مشکل برطرف شده‌ و باردار شده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
هورمونهات بهم ریخته که هنوز پری نشدی. دکترت چی میگه باید صبر کنی تا طبیعی پری بشی؟

آین آمپول میکرورلین رو زدم که التهابه کیست آندومتریوزم از بین بره ولی خیلی طول کشید من‌فکر میکردم نهایت بعد دو ماه پریود شم  الان ۴ ماهه که نشدم . دکترم میگه هر چی دیرتر بهتر  . الان همه  علایم پریودی رو دارم ولی خبری نیست . حالا پیخوام از فردا حلوا و کاچی و ... بخورم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام وقتی رویان و مام و ابن سینا هست چرا بعضیا می‌رن بهمن و عرفان؟منظورم هزینه کمتر یا دکتر خاصی دار ...

در مورد مام خیلی اطلاعات ندارم ولی رویان و ابن سینا مراکزی هستن که نیمه خصوصی نیمه دولتی هستن هر دو پژوهشکده وابسته به جهاد دانشگاهی هستن پزشکایی که تو این مراکز هستن به واسطه اینکه تو این مراکز کار میکردن شناخته شدن یعنی اعتبارشون رو از مرکز گرفتن این مراکز نسبت به بقیه مراکز قدیمی تر و شناخته شده ترن مراجعین بیشتری دارن و معمولا هزینه ها مقداری کمتره بخصوص در رویان چون بیمه تامین اجتماعی هم قبول میکنه علاوه بر ارزانتر بودن. ولی بیمارستان های خصوصی که ivf انجام میدن اعتبارشون رو از پزشکای معروفی که اونجا ivf انجام میدن گرفتن که اکثرا از اولین پزشکایی هستن که فلوشیپ ناباروری گرفتن و اکثرا استاد دانشگاه هستن یا اگه نیستن خیلی متبحر و معروفن. این ها با مراکز خصوصی کار میکنن فقط احتمالا بخاطر درآمد مثلا دکتر تهرانی نژاد صالحپور عارفی آل یاسین طاهری پناه...
حالا بعضی ها از روی دکتر انتخاب میکنن بعضی ها از مرکز داستان اینه.

تو مام تنها چیزی که خیلی مهمه سن خانمه، سنت بالای ۳۵ باشه، دیگه هر مشکلی باشه از تخمکه🤨ما با اسپرم ...

این که سن خانوم رو ‌مهم‌ میدونه خوب کار درستی میکنه چون حتی خانمی که ذخیره اش کمه اما سنش پایینه بازم تخمکش با کفیته ولی اینکه به ایمنی اعتقاد نداره ،به تقویت تخمک اعتقاد نداره ،به داغون بودن اسپرم اعتقاد نداره که درست نیست پس فقط به تخمک اهدایی اعتقاد داره ؟ کاش فکرشونو کمتر به تجارت از طریق تخمک اهدایی میدادن یکم به فکر مردم بودن ، بودن کسایی که با سن بالا و‌ذخیره کم و پانکچر نچرال یکدونه تخمک و‌یکدونه جنین داشتن‌ و‌ مادر شدن اما دکترای الان فقط به فکر پر کردن جیبشون هستن حالا به هر قیمتی متاسفانه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام مرسی از مهتاب جون وهمه که دعام کردند. من اومدم سونو خداروشکر خوب بود جواب ازمایششم چند روز دیگ ...

بسلامتی عزیزدلم، مبارکه، انشااله بسلامتی بغلشون کنی 😻

تفاوت سن جنین ها جبران شده بود؟ 

خوب اگه تخمک بدون تقویت خوب باشه ، ایمنی هم‌مهم نباشه همه خودشون باردار میشن دیگه نیازی به ای وی اف ...

اعتقادشون اینه تخمک از زمان تولد جنین دختر داخل تخمدان هاش و جود داره و جدید ساخته نمیشه که تقویت درش اثر داشته باشه و هر چقدر سن پایین تر باشه تخمک جوان تر و کیفیت بهتری داره و با افزایش سن تخمک پیر میشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اشکالی نداره ان شاالله قسمت این باشه که  بدون انتقال دوباره طبیعی باردار بشین 🤲

الهی آمین و همچنین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.