2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
لب مرز هس عددتون شاید دکتر بگه لازم نیس  چون از حداقل آزمایشگاه هم عدد شما پایین تره

من یه مدته قرص هیدروکسی کلروکین استفاده کردم حدود دوماهه . به نطرتون از عوارص این قرص نبوده ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام بچه ها خوبین ؟ روز چندم پریود انتقال میدن؟

بستگی به وضعیت رحمتون داره توهر فردی متفاوت هستش برای من دوسری انتقال فریزم روز ۱۸ ام سیکلم بوده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوبم سلام . بچه ها ببینید تیرییدم‌نرماله . عددها تو رنجه ولی خب بازم ببینید چطوره  &nbs ...

پاپیون جان فکر کنم تیروییدت به سمت پرکاری رفته 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رادیس جون قبل انتقال هیدروکسی رو داشتی یا قطع کرده بودی ؟

عزیزم من به خاطر بیماری خودایمنی که دارم کلا هیدورکسی کلروکین داشتم و باید ادامه میدادم اصلا قطع نکرده بودم .نمیدونم برای شما رو قطع کنن یا نه .احتمالا تا یه مدت باید ادامه بدینش 

جدی ؟ اگه بخوام برم تو سیکل انتقال باید برم دکتر ؟

اره حتما قبل از شروع سیکل دکتر غدد برین شاید نیاز باشه دارو بگیرین .شایدم من اشتباه کرده باشم

به نظرت از عوارص این هیدروکسی نیست ؟ قبلا اینجوری نبودم 

نمی دونم من همیشه تیروئیدم نرمال بود که سری اخر به سمت کم کاری رفت هرچند دکتر عارفی میگفت خوبه و مشکلی نیست ولی خودم رفتم دکتر غدد دارو گرفتم و استفاده کردم همچنان یه ماه یکبار چک اب باید برم 

مرسی گلم .ممنون 

خواهش میکنم گلم دکتر غدد به من گفت برای تیرویید عدد زیر ۲ خوبه .هرکه هم که آزمایشش نرمال بوده دیدم عددش یک یا نهایت یک و خوردی بوده صفر یخورده کمه باز میگم نظر دکترا فرق داره من هر وقت صفر میشدم میگفت مثلا پنجشنبه جمعه ها نخور که یکم بیاد بالا .حالا من سابقه دارم شما که ندارید شاید اصلا با قرص بدن تون رو دست کاری نکنه و بگه نرمال چون بقیه آیتم ها خوب بودن😍

عزیزم میشه یه راهنمایی بگیرم.ببین من تشکیل پرونده بار اولی که رفتم مام پیش قاضی میرسعید دادم چون روز ...

عزیزم مام اصلا اعتقادی به ایمنی نداره و ازمایشش هم نیاز نیست واسه مام  اعتقادی به تقویتی واسه کیفیت تخمک هم نداره و معتقده کیفیت تخمک با تقویتی بهتر نمیشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خواهش میکنم گلم دکتر غدد به من گفت برای تیرویید عدد زیر ۲ خوبه .هرکه هم که آزمایشش نرمال بوده دیدم ع ...

مرسی عزیزم‌ممنون که گفتی . من دوماه پیش چکاپ دادم همه چی خوب بود یه قرص هیدروکسی کلروکین رو شروع کردم که دکتر خودم ننوشت ولی یه دکتر دیگه اینو بهم داد ایشون هم‌فلوشیپ ivf هستن ولی فکر میکنم از عوارض همین قرص بوده .‌ حتما یه دکتر غدد میرم ببینم چی میگن .

خدای من خدای معجزه هاست .