2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
تعجب نداره عزیزم😊 این همه دوستان اینجا هستن به مراتب بیشتر از من انتقال دادن و نشدن، 

چون که جنین هاتون بلاست آ هست غصه خوردم انشالله دیگه چیزی نمونده به مامان شدن بقول خودتون خدا بخواد وگرنه که هیچ👍🏻♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم نگران نباشم منم شرایطم دقیق مثه تو بود شوهرم از ۳۲ شد ۳۹ دکتر جنتی گفت همون روز نمونه بده ...

برا ما که اینجوری شد اسپرمی که داغون بود خوب از آب در اومد و تخمک سالم من به درد نخورد انشالله برا شما هر دوعالی باشن و کلی جنین تشکیل بشه فقط استرس نداشته باش تورو خدا من همه چی رو رعایت کردم بجز استرس سر هر چیزی خودمو داغون میکردم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام دوستان متاسفانه جنین من پنج هفته رشد متوقف شد حالا دکتر قرص میزوپروستول داده برای سقط.ازدیروز ش ...

سلام عزیزم،من جواب سوالتونمیدونم ولی خیلی ناراحت شدم😔

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام دوستان عذر میخوام کسی تجربه ای در مورد آمپول بتامتازون داره بعد از تزریقش چ علائمی داشته؟

عزیزم حتما حتما قندت و چک کن دو سه روز اول رژیم غذای دیابتی بگیر برنج ونون نخور یا نون جو بخور میوه رو کم کن موز و لینارو نخور اگه قندت تا ۲۰۰رفت حتما برو بیمارستان انسولین بزنن علائمم خشکی دهن سزگیجه تاری دید گر گرفتگی اینا رو من داشتم مخصوصا ک قند خیلی بالا میرفت 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام اکرم جونم خوبی عزیزم؟قربووونت برم. فعلا تو مرحله دارو و امپولم. سونوی قبلی ۴ تا فولیکول ریز دا ...

منم خوبم عزیزم خدا ذو شکر ان شاالله اینا هم جنینای عالی برات تشکیل شه اینسری سری اخر باشه الهی آمین اخرش یه دوقلوی ناز بشن برات 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام بچه ها من امروز برای بار سوم رفتم پیش شفیقیان ابن سینا سونو کرد گفت تخمک هات خوبن  یکشن ...

سلام من با دکتر مردان مرکز مام چند شب پیش ویزیت تلفنی گرفتم در مورد دی اف آی توضیحاتی دادن اینکه اگه از سی به بالا باشه حتما از بیضه با عمل تسه اسپرم میگیرن گفت به این صورت اسپرم های سالم و باکیفیت به دست میاد برای مرکزی که شما میرید بپرسید شاید انجام بده

خانما چه داروهایی واسه تقیت تخمدان میخورین و روزی چندتا  اووبوست رو میخورین روزی چندتا؟؟

من در حال حاضر روزی سه تا دارم میخورم قبلا دکترم گفته بود دوتا 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم خوبم عزیزم خدا ذو شکر ان شاالله اینا هم جنینای عالی برات تشکیل شه اینسری سری اخر باشه الهی آمین ...

خداروووشکر.

قربووونت برم عزیزم ممنووونم😍😍❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا راشکر که تصمیمت گرفتی و قطعا بهترین تصمیم میشه برات انشاالله.ی بسته داشتم عزیزم که همون روز دکتر ...

با همون شرایط براتون انتقال دادن ؟ ان شاالله که اینسری نتیجه بگیرین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اونایی که رویان می‌رید میشه بگید تکی تکی ویزیت میکنن یا دوتا باهم یا بیشتر🙁چون مام حالا همینش خوب ب ...

من تازه رویان تشکیل پرونده دادم و یکبار ویزیت شدم و تکی رفتم داخل 

سلام من با دکتر مردان مرکز مام چند شب پیش ویزیت تلفنی گرفتم در مورد دی اف آی توضیحاتی دادن اینکه اگه ...

دکتر جنتی میگفت نمونه از بیضه دیگه آخرین راهه و به این سادگی انجام نمیده خدا خیرش بده اگه واسه ما هم از بیضه نمونه میگرفت علاوه بر هزینه ی که رو دستمون میموند بی فایده هم بود چون تخمک ها نابالغ بودن درضمن ممکنه بود اوضاع اسپرم بعدن به خاطر نمونه گرفتن بدتر بشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍