2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048154 بازدید | 684646 پست
عزیزم گرید بندی قوانین خودشون هستن، حتی بین مراکز مختلف هم ممکنه متفاوت باشه، اما چون مام سه روزه فر ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت . معمولا دکترا همیشه توی دل آدمو خالی می کنن . یه سوال اگه جوابشو بدونید عزیزم . اینکه مورفولوژی اسپرم صفر زده جای تعجبه که جنین تشکیل شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترای کلینیک میگن که جنین ها کیفیتشون متوسطه با اینکه من فکر می کردم خوبه . چند روزه اعصابم خرابه . ...

بنظر من جنین هات رو بلاست کن اینطوری اون ۴سلولی و ۶ ها معمولا اوت میشن از اون ۸سلولی اونایی که واقعا خوبه انتقال میدی و وقتی آ ۸سلولی به بلاست برسه و کیفیت آ باقی بمونه اضافه ها رو مجدد فریز میکنن این نظر من بود بازم خودت تحقیق کن😍انشالله اولین انتقال مثبت بشی

از شناسنامه اولی یک بسته گذاشتن بلاست که یه بلاست آ و یه کامپکت آ تشکیل شده یک خرداد انتقال دادید مث ...

راستش من یکبار به خودم انتقال دادم ولی چون رحمم پر فیبرومه دکتر گفت فقط یک دونه بلاست می تونم انتقال بدم . از یک نی که از فریز در آوردن ۴ تا جنین توش بود که یکی از بین رفت و ۲ تا بلاست شد و یه کامپکت . متاسفانه با یک بلاست منفی شدم و قراره از رحم اجاره استفاده کنم . ببخشید شما می دونید چرا اون یکی جنین به بلاست نرسیده و کامپکت مونده ؟ 

مرسی عزیزم از دلگرمیت . معمولا دکترا همیشه توی دل آدمو خالی می کنن . یه سوال اگه جوابشو بدونید عزیزم ...

وقتی صفر هم بزنه صفر مطلق نیس باز از اون همه میلیون اسپرم با مورفو جنین خوب تشکیل میشه 

عزیزم چون تا روز سوم گذاشتن تو محیط باشن در اصل باید رشد سلولی ۸ بشه اونایی که رشدش پایین تره یک مقد ...

دارو ها همه ایرانی . دنبال خارجی بودم دکترم گفت نگیر چون داروی خارجی تاریخ گذشته تقلبی زیاد شده . سینال اف زدم . دکتر لاهوتی میرم

مرسی عزیزم از دلگرمیت . معمولا دکترا همیشه توی دل آدمو خالی می کنن . یه سوال اگه جوابشو بدونید عزیزم ...

عزیزم مورفولوژی همسر منم صفر بود، ولی این صفر که میزنن که صفر مطلق نیست، چند تا دونه سالم معمولا پیدا میشه، البته برای ما تسه کردن 

بنظر من جنین هات رو بلاست کن اینطوری اون ۴سلولی و ۶ ها معمولا اوت میشن از اون ۸سلولی اونایی که واقعا ...

مام خودشون بلاست میکنن، حتی من یک بار جنین هام خوب نبود، به دکتر گفتم سه روزه انتقال بده، گفت اصلا، اگر بلاست شد برات انتقال میدیم 

البته منظورشون بیشتر از بلاست جنینی هست که پنج روزه بشه و زنده بمونه ، مثلا ممکن هست جنین شما پنج روز رشد کنه ولی از لحاظ کیفیت و سلول مثل جنین سه یا چهار روزه باشه

راستش من یکبار به خودم انتقال دادم ولی چون رحمم پر فیبرومه دکتر گفت فقط یک دونه بلاست می تونم انتقال ...

تنها دلیلش این که دارای سرعت رشد کمتری بوده

ببین من از جنین شناس پرسیدم گفت رشد سلولی حتی از گرید مهمتره گفت مثلا  ۶گرید b از۴سلولی گرید آ بهتره منظور رشد اگه بالاتر باشه ولی گرید پایین تر عیب نداره رشد انقدر مهمه .مثلا بلاست b از کامپکت آ بهتره چون جنین سرعت رشد بالایی داشته واسه شما هم اون ۸سلولی ها خیلی خوبن رو بقیه صد در صد حساب باز نکن واسه همین دکتر اونطور گفته اما قطعا جای بارداری برات زیاده چون جنین های خوبی هستن

مام خودشون بلاست میکنن، حتی من یک بار جنین هام خوب نبود، به دکتر گفتم سه روزه انتقال بده، گفت اصلا، ...

شما تو مام با کدوم دکتر بودی چندبار تو مام انتقال دادید همش بلاست آ بود ولی نگرفت؟

شما تو مام با کدوم دکتر بودی چندبار تو مام انتقال دادید همش بلاست آ بود ولی نگرفت؟

من یک بار با دکتر منتظری و دوبار با دکتر علیرضایی انتقال دادم، بله دو بار اول هر بار دو تا بلاست A ، بار اخر یک ارلی بلاست A و یک کامپکت A

تنها دلیلش این که دارای سرعت رشد کمتری بوده ببین من از جنین شناس پرسیدم گفت رشد سلولی حتی از گرید م ...

خیلی جالب توضیح دادید . ممنونم . شما هم کلینیک مام میرید ؟ من دکترم لاهوتیه و راضی هستم ولی جدیدا دکتر تمیزی توی کلینیک مام اکثر انتقالاش به بارداری ختم شده . نمی دونم دکترم را عوض کنم یا نه

جدی پس دکتر من چرا فولیک اسید داده ؟

نمیدونم 

ولی میتونی خودت کوالی فول بگیری به جای فولیک اسید بخوری بهتره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود