2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
برای شما هم شانگهای متفاوتی انجام داده دکتر.انگار دوتا پانکچر مجزا رو تو یه سیکل فقط انجام داده چون ...

اره متفاوت بود. برا همین یکم برا دومی ناامید بودم ک ب درد نمیخوره احتمالا و فولیکول نداشته باشم. ولی شکر خدا تصورم غلط بود. درسته ۴ تا خیلی کمه ولی حتی اگه ی دونه هم اضافه بشه ب جنین ها یکم خیالم راحت تر میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره متفاوت بود. برا همین یکم برا دومی ناامید بودم ک ب درد نمیخوره احتمالا و فولیکول نداشته باشم. ولی ...

اره بابا چون برای پانکچر بعدی خودمون بی تابی می‌کنیم دوباره مکمل میخریم و کلی هزینه می‌کنیم بذار همین دفعه هرچی هست تشکیل بشه دیگه دوباره نخوای برای پانکچر بعدی دوتا پریود صبر کنی و تقویت کنی و جنین ها رو بیشتر کنی انشالله بیشتر از تصورت جنین ایجاد بشه 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@baharak2017   عزیزم نیستی چرا چند وقته؟حالت که خوبه؟؟؟؟

سلام فدات شم چرا هستم ی کم نگرانم فردا باید برم ازمایش تست تحمل گلوکز بدم و از طرفی هم صبح ها سرکارم و تا میام خونه ی کم با دخترم بازی میکنم و ی کم کار خونه شب شده ☹️اینجا هم خزدیک سال نویه همه جا شلوغ و همه درگیر مراسم سال نو و هدیه خریدنن

اره بابا چون برای پانکچر بعدی خودمون بی تابی می‌کنیم دوباره مکمل میخریم و کلی هزینه می‌کنیم بذار همی ...

ممنووونم عزیزم. ان شاالله همچنین برای شما❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ایشالا وقتی جواب آزمایشتون مثبت شد با همین دکتر هاتون ادامه میدین؟ یا میرین دکتر دیگه ای؟ من ...

معمولا تا ان تی با همین دکتره بعدش هم خودشون یکی رو معرفی می کنند البته بعدش  انتخاب دکتر با خودته می تونی هر دکتری بری. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
معمولا تا ان تی با همین دکتره بعدش هم خودشون یکی رو معرفی می کنند البته بعدش  انتخاب دکتر با خو ...

من بیمه ارتش دارم میخواستم برم محب کوثر تحت نظر یه دکتر دیگه باشم 

تو محب کدوم دکتر به نظرتون خوبه؟

سلام فدات شم چرا هستم ی کم نگرانم فردا باید برم ازمایش تست تحمل گلوکز بدم و از طرفی هم صبح ها سرکارم ...

برای تست تحمل گلوکز از چندساعت قبلش باید چیزی نخورد و ناشتا بود؟ شرایطش چیه؟ 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
برای تست تحمل گلوکز از چندساعت قبلش باید چیزی نخورد و ناشتا بود؟ شرایطش چیه؟ 

به من گفتن حداقل ۸ساعت قبلش چیزی نحوزم حتی اب از سه روز قبل اش هم رژیمم معمولی باشه و فعالیت ورزشی نداشته باشم و‌صبح اول ازم ازمایش میگیرن و بعد مایع گلوکز رو میخورم و بعد ی ساعت بعدش و بعد هم دو ساعت بعدش ازم دوباره ازمایش میگیرن تو این مدت دو‌ساعتم باید اونجا اروم بشینم و‌فعالیتی نداشته باشم 

سلام به همگی دوستان،بچه ها من دو هفته بعد از پانکچر هیستروسکوپی شدم که پولیپ و فیبرومامو برداشتم،هنوز انتقال ندادم،به شدت معدم اذیت میکنه انگار تحت تاثیر داروهایی که هم برای پانکچر خوردم هم بعدش هم بعد از هیسترو خوردم اینجوری شدم،انگار هورمونامم بهم ریخته،تو معدم نبض میزنه،میخواستم بپرسم شماها بعد از پانکچر وضعیت معده و هورموناتون چه جوری بود؟ دکتر رفتم دارو برای معدم میخورم ولی همچنان اذیتم☹️

ان شاالله ینی میشه🥺 توکل ب خدا ان شاالله ارزششو داشته باشه این همه هزینه. حداقل همه شون ب درد بخورن ...

واقعا شرایط سختی داری عزیزدلم انشالله که موفق میشی فقط استرس نداشته باش خدا بزرگه، 💛💛 برات حتما دعا میکنم اگه قابل باشم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام وقتتون بخیر  ان شاءالله همگی حاجت روا بشید  من انتقال جنین داشتم الان گلو درد شدید ...

من سوپ پای مرغ استامبولی سیب زمینی اب پز و گوشت ابپز زیاد خوردم 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️