2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048217 بازدید | 684647 پست
اخه از پانکچر ۹ روز گذشته تو این مدت اصلا لک نداشتم. امیدوارم از همین باشه. ب مرکزم گفتم گفتن مشکلی ...

اگه قرار بود خدایی نکرده پری خانم بیاد که از دیروز می‌شد دیگه پس نگران نباش😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گل🌺 سی دی مارکر هم بود؟

نسخ آزمایشهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم

چشاااااااام در اومد تا پیداش کردم  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
من از دیروز صبح سردرد داشتم تا شب شب بدتر شد داشتم نابود می شدم  دقیقا ۵ صبح حالم بهم خورد ی ...

الان بهتری عزیزم؟

سلام وقتتون بخیر  ان شاءالله همگی حاجت روا بشید  من انتقال جنین داشتم الان گلو درد شدید ...

ماکارونی، چلو ماهیچه ، جوجه کباب ، سیب زمینی و تخم مرغ آب پز ، ساندویچ مرغ ، خورشت لوبیا سبز ، خورشت به و الو خیلی خوبه ، به پخته به عنوان میان وعده عالیه ، 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
تو‌ کارت جنین نزده برام ولی یه جنین شناس نیس که سه چهار تا داره  ما هر سری آزمایش اسپرم میداد ...

نمیدونم چرا اینجور شدم همش اضطراب دارم ، شوهرمم همش آیه یاس هی میگه مثلا اونجا میخوان چکار کنن اینهمه هزینه میندازی دستمون همینجا برو

ماکارونی، چلو ماهیچه ، جوجه کباب ، سیب زمینی و تخم مرغ آب پز ، ساندویچ مرغ ، خورشت لوبیا سبز ، خورشت ...

بنظرتون غذاها بعد از انتقال خیلی باید رعایت بشه اخه من انتقال های قبلی خیلی رعایت کردم غذا رو بعد سری آخر گفتم فقط گرمیجات نخوردم و ادویه و ممنوعات و به خودم خیلی شدید سخت نگرفتم هرچند همش هم منفی شد 

الهی بگردم😘😂

قربونت عزیزم، الان دیگه فقط بگو برات نسخه کنن اینجوری کارات جلو میوفته 

فقط آزمایشگاه خوب انجامشون بده

من از دیروز صبح سردرد داشتم تا شب شب بدتر شد داشتم نابود می شدم  دقیقا ۵ صبح حالم بهم خورد ی ...

خیلی سخته انشاالله این روزا میگذره سریع 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
نمیدونم چرا اینجور شدم همش اضطراب دارم ، شوهرمم همش آیه یاس هی میگه مثلا اونجا میخوان چکار کنن اینهم ...

از نظر من اونایی که شوهرامون مشکل دارن برن مراکز تهران بهتر نتیجه میگیرن چون یا تسه میکنن یا بهترین اسپرم رو تزریق میکنن.مثلا من یزد انجام دادم وقتی رفتم شناسنامه جنین بگیرم گفتم وقتی شوهرم مورفو ۲ بود و تحرکم قوی نیس چرا میکرو نکردید گفت چون هزینه میکرو از ای وی اف بیشتره ما بیشتر تا جایی بشه ای وی اف می‌کنیم مگر شرایط مرد خیلی خیلی بد باشه گفتم واه من از شهر دور اومدم کلی هزینه کردم یعنی تفاوت میکرو و ای وی اف چقدره که خودتون چنین تصمیمی گرفتید گفت تفاوت یک و خوردی گفتم واقعا باید قبلش از ما میپرسدین این چه کاری اخه.میخوام بگم بنظرم تهران برای مشکل مردان خیلی بهتر میتونن جنین تشکیل بدن