2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
پشمالو جان میگم تو مدارکت نگاه میکنی ببینی اسم جنین شناس رو کی برات زده؟

تو‌ کارت جنین نزده برام ولی یه جنین شناس نیس که سه چهار تا داره 

ما هر سری آزمایش اسپرم میداد اسم یکی بود پایین صفحه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی عاااااالیه که نیاز جون، من اولین باری هستش که می بینم برای انتقال اول توی رویان جنین بلاست ان ...

یعنی برای انتقال اول جنین ۵ روزه انتقال نمیدن تو رویان ؟ چرا ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

من تا حالا از هر کی پرسیده بودم دو روزه یا سه روزه انتقال میدادن

بجز مواردی که پی جی دی یا تعیین جنسیت داشتن

شاید مواردی که من ازشون می پرسیدم اینطوری بوده

و برای همه اینجوری نباشه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
نه خب برو تو سایتش زده اسم جنین شناس هارو قبلا حسینی و صالحی بود الان چهار نفر دیگه رو زده درباره ...

عزیزم خیلی از بچه ها قبلا اینجا بودن که رویان ‌میرفتن‌ از جنین شناس رویان راضی بودن منم اینجا شنیدم و چون جنین شناس خیلی برام ‌مهم‌ بود  یکی از دلیلهایی که رویان رو‌انتخاب کردم‌ همین بود چون‌ به نظرم توی ای وی اف جنین شناس مهمتر از خود دکتره چون‌ هر ‌چقدرم یه نفر تخمک ‌زیاد و با کیفیت داشته باشه جنین شناس خوب نباشه که فایده نداره، حالا ببینیم چی میشه انشالله که واقعا خوب باشه و‌گره از کار همه باز بشه

دوستای خوبم من حدود ۲۰ تا ساشه اینو فولیک دارم قبل انتقال میشه مصرفشون کنم ؟ یا همون قرص اسید فولیک ...

اینو‌فولیک برای تقویت تخمکه قبل انتقال لازم نیست بخوری ، قبل انتقال فرتیل سی ام ‌و‌ ال آرژنین خوبه 

نه نیازجون، اول باید بری دکتر خودت ایشون معرفی نامه میده برای ایمونولوژ و هماتولوژ

مرسی عزیزم چقد امروز زیاد سوال پرسیدم فدات

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مرسی عزیزم چقد امروز زیاد سوال پرسیدم فدات

کاری نکردم عزیزم، ان شاءالله بهترینا در انتظارت باشه و به زودی خبر بهمون بدی که داری مامان میشی  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
بنظرتون مثلا کسی تو تهران هست مثل این آژانس ها یا یه کسی که یک مقدار پول بهش بدم بگم فقط برو پیش دکت ...

پری جان برو پیش دکتر زنان شهر خودتون .بگو این آزمایشات رو برات بنویسه .بعد با جوابشون برو رویان

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
به شدت دکتر خوش اخلاقیه و بیشتر خانوما برا همین باهاش ادامه میدن به نظر منم اخلاق خیلی میتونه توی ا ...

اره واقعا آرامش روحی خیلی موثره انشالا که برا هممون خیر بشه و از این درمانت خلاص بشیم با دل خوش

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

خب گاهی اینکارو میکنن البته به تعداد جنین هم بستگی داره

می دونی چون توی سونو نهایتا فولیکولهام هفت تا بوده همیشه، بنظرم به صورت منطقی نمیشه یکدفعه یکسری فول ...

شاید یکسری فولیکل خیلی ریز باشن اوایل سیکل به خاطر همون دو مرحله ای انجام میدن حالا دفعه بعدی با دکتر حسابی مشورت کن و خیالت کاملا راحت بشه بعد انجام بده .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بهمن خصوصیه دیگه رویان نیمه خصوصیه و اینکه ویزیت ۶۱ و سونو هم ۶۱ ،جدا جدا

اره توی بهمنم ویزیت و سونو جدا بود .بازم خوبه انقدر دیگه هزینه کردیم این مقدار خوشحالم میکنه 😊

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید 

من شنبه پانکچر کردم هایپر شدم و 30 تا تخمک کشیدن

ولی از یک هفته قبل پانکچر آمپول رو که میزدم شروع کردم به باد کردن شکمم خیلی درد ناک شد و یجوری ورم کرد انگار بار دار بودم 

الانم دو روزه از پانکچرم میگذره پوست شکمم داره جر میخوره از شدت بزرگ شدن 

آمپول سپروتاید رو از 3 روز قبل عمل تا 3 روز بعد پانکچر گفتن تزریق کنم ممکنه بخاطر اون باشه؟ طبیعیه این همه ورم؟ 10 کیلو اضافه کردم

دیروزم رفتم بیمارستان یه دکتر زنان سونو کرد انگار خیلی سر سری سونو کرد گفت شکمت اونقدری آب نیاورده 

روز عملم به دکترم گفتم شکمم داره منفجر میشه چیز خاصی نگفت

توی بیمارستان روز عمل من از همه خانما بیشتر ورم و درد داشتم

پری جان برو پیش دکتر زنان شهر خودتون .بگو این آزمایشات رو برات بنویسه .بعد با جوابشون برو رویان

میترسم همه ی فاکتورهای لازم رو ندونم چیه چون خودم که تخصص ندارم اگه می‌شد کامل یکی از شما سی دی مارکرها و ایمنی انعقادیش رو بفرسته بقول شما ببرم به دکتر بگم تو فقط اینا رو بزن تو سیستم باز خیلی خوب می‌شد یه مرحله از رفتن به تهران کم میشد🙏🏻