2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
نه دیگه چون جنین نداشتم می خواستم ببینم چه تصمیم جدیدی می خواد برام بگیره برا همین ویزیت شدم

خوب کردی پس منم خودم ویریت میگیرم باهاش برا نوشتن آزمایش با کدوم دکتر باید نوبت بگیرم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من خودم میخاستم درخاست بدم هیسترو و خراش روهم انجام بدن خداکنه قبول کنه

ان شاءالله که قبول می کنه و همونطوری پیش میره که دلت می خواد 

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزززززیزم ممنون ان شاءالله و همه دوستامون به حق اهل بیت (ع)

انشالا به خدا من همیشه دعاگوی همه دوستان هستم😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مرسی عزیز دلم خیر این دعا سرریز شه تو زندگی خودت  چه‌خوش موقع هم بود سه روز دیگه زمان سونوی ان ...

و خوش موقع تر که شیافت تموم شده بود  

نه شادی جون، کاش بتونی تهیه کنی و استفاده کنی به ریسکش نمی ارزه دوستم

دیگه نشد استفاده کنم.فکر نکنم خیلی مهم باشه ما هم چون ای وی اف هستیم خیلی حساس ایم از روز انتقال تا الان برای هر چیزی یه هفته خودخوری کردم ولی خداروشکر تا الان بخیر گذشته.فقط اعصاب خوردی اش برام موند.واقعا خدا بخواد نکه داره نکه می داره.این چیزا بهانه است.به قول دکترم گفت اینجوری تا ۹ ماه هیچی ازت نمی مونه

شادی صدام کنید
 ان شاءالله که قبول می کنه و همونطوری پیش میره که دلت می خواد  

انشالا عزیزم مرسی عزیزم

عه چه جالب نمیدونستم !من بلاست بودن همون انتقال اول !نه همه بلاست نیستن ولی قبل از انتقال میزارن که ...

واقعا لطف خداست که جنینای خوب و باکیفیتی داره الحمدلله رب العالمین

ان شاءالله با این انتقال حاجت دلتو بگیری عزیزم و نگاه مهربون خدا رو با همه وجود لمس کنی. آمین

خوب کردی پس منم خودم ویریت میگیرم باهاش برا نوشتن آزمایش با کدوم دکتر باید نوبت بگیرم

راستشو بخوای من خودم از مشایخی راضی ترم. 

ولی مصطفایی هم خیلی از دوستامون ازش راضی هستن.

حالا ببین حاله دله خودت با کدومشون بهتره

مصطفایی، والا سه سال پیش ۰/۹ بود، الان خدا میدونه 🙃

والا عزیزم شاید طرح جدیده که انجام میدن ، چون شانگهای اصلا برای ذخیره کمه ،توی رویان الان انجام‌میدن شاید قبلا نبوده، من اینجا تو شهر خودم دوبار که پانکچر شدم‌ هر دو‌بار به دکترا پیشنهاد دادم‌ ،از یکسال و نیم پیش ،اولی که اصلا انجام نداد دومی هم انجام ‌داد اما همون روش معمولی پانکچر شد یعنی وارد نبود ،نمیدونم والا انجام دادنش سخت هم ‌نیست فقط دوز داروها رو باید درست تنظیم کنن نمیدونم چرا جا افتاده نشده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دیگه نشد استفاده کنم.فکر نکنم خیلی مهم باشه ما هم چون ای وی اف هستیم خیلی حساس ایم از روز انتقال تا ...

آهاااااان، حالاااااا شدی شادی قوی، اینجوری باش عزیزم

واقعا سه ماهه اول بارداری خیلی مهمه برای جنین

تو رو خدا مراقب خودتون و فرشته کوچولوهاتون باشین

حق دارین بابت استرس ولی...

قبلا گفتم الانم میگم

به خدا اعتماااااااااد کنید. فقط کافیه خدا بخواد که الحمدلله رب العالمین خواسته

«گر نگه دار من آنست که من می دانم 

شیشه را بغل سنگ نگه می دارد»

واقعا لطف خداست که جنینای خوب و باکیفیتی داره الحمدلله رب العالمین ان شاءالله با این انتقال حاجت دل ...

ممنون عزیزدلم خداروشکر ولی درکل با بلاست گاهی بعضیا از بین می‌رن مثلا من ۳تا دراوردن ولی ۲تا ۵روزه شد ولی دکتر گفت کیفیت عالی بود ولی خدا نخاست بشه

راستشو بخوای من خودم از مشایخی راضی ترم.  ولی مصطفایی هم خیلی از دوستامون ازش راضی هستن. حالا ...

من با مصطفایی هم کلام شدم خیلی ازش خوشم اومد حالا برم ببینم کدوما انتخاب میکنم هرچندکه کارشون تیمیه

بعد اون فولیکولا چی میشن؟امپول میدن ازاد بشه؟تبدیل ب کیست نشه ی وقت؟

حتما آزاد سازی میدن میگن طبیعی اقدام ‌کنین ،البته برای تو‌ کم‌ نیست ،آلا جان به نظر من برای ذخیره کم یکدونه‌جنین با کیفیت هم‌ غنیمته 

یکی از بچه های رویان بود البته با ذخیره ۰/۲ ،اون بار اول پانکچر کرده بود یکدونه فولیکول داشت پوچ ‌بود ،مرحله دوم هم فقط یه فولیکول داشت که دکتر پانکچر نکرده بود گفته بود اونم معلوم نیست کیفیتش چی باشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون عزیزدلم خداروشکر ولی درکل با بلاست گاهی بعضیا از بین می‌رن مثلا من ۳تا دراوردن ولی ۲تا ۵روزه ش ...

برا همین ریسکش زیاده، بعضی جنینا توی محیط آزمایشگاه از بین میرن ولی ممکنه همون جنین توی رحم مادر تقسیم سلولی داشته باشه و رشد کنه برا همین دکترا از اول این ریسک و قبول نمی کنن که بلاست انتقال بدن.

مطمئنم خدا برای هممون مادر شدن رو نوشته ولی باید روزش برسه، برای هر کدوممون روز و زمانش فرق داره امیدوارم به زودی روزی همه دوستام باشه و منم شاهد روزای قشنگتون باشم. آمین