2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با منی عزیزم ؟  اینو که تو یه‌محیط بهتر لقاح بدن رو ؟

آخه دکتر به من گفت جنینات خیلی باکیفیت بودن واقعا در تعجبم چرا باردار نشدی، بعدش گفت بزار ببینم جنین شناس قبول می کنه توی محیط باکیفیت تر از اینی که هست لقاح بدن

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
با منی عزیزم ؟  اینو که تو یه‌محیط بهتر لقاح بدن رو ؟

شما با کدوم دکتر دارین پیش میرین؟ و اینکه تو چه مرحله ای هستین

بله عزیزم، به نظرم روش جدیدشون بود

شمام دکترتون مشایخی بود ؟ 

من میخوام پانکچر بشم ، قبل از پانکچرم باید از دکتر درخواست ‌کنم یه همچین نامه ای بهم ‌بده درسته ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شمام دکترتون مشایخی بود ؟  من میخوام پانکچر بشم ، قبل از پانکچرم باید از دکتر درخواست ‌کنم یه ...

بله عزیزم، به سلامتی و خبرای خوب ان شاءالله

بله دکتر باید ی نامه بده برای جنین شناس

به نظرم فرصت خوبیه اگه محیط بهتری رو انتخاب کنن

شما تا به الان انتقال منفی داشتین؟

شما با کدوم دکتر دارین پیش میرین؟ و اینکه تو چه مرحله ای هستین

من با مصطفایی البته‌هر وقت میرم‌ با یه دکترایی ویزیت شدم ‌که اصلا معلوم ‌نیست ‌کی بودن ، خدا کنه موقعی ‌که داروهامو ‌تجویز میکنه خودش باشه لااقل 

من میخوام پانکچر شم‌ فعلا آزمایشهامو ‌آماده ‌کردم ولی سونو ‌نشدم دارو‌تجویز نکردن 

من با مصطفایی البته‌هر وقت میرم‌ با یه دکترایی ویزیت شدم ‌که اصلا معلوم ‌نیست ‌کی بودن ، خدا کنه موق ...

الهی به سلامتی باشه و خدا حاجت دلتو بده رز من

از منشی برنامه دکتر مصطفایی رو بگیر ببین چه روزایی هستش، نهایتش اینه که سونو روز دومت اگه دکتر نباشه سوم پریود بری یا بالعکس

وقتایی که مصطفایی نباشه مریضاشون رو مشایخی ویزیت می کنه، انصافا چند بار مشایخی نبوده من با مصطفایی سونو شدم ایشون هم به کارش خیلی وارده

ان شاءالله برای شما هم بهترین اتفاقا بیفته. آمین

دکترا همشون وسیله هستن مهم اینه که خدای مهربون برامون چی مقدر کرده باشه

بله عزیزم، به سلامتی و خبرای خوب ان شاءالله بله دکتر باید ی نامه بده برای جنین شناس به نظرم فرصت خ ...

متاسفانه من اصلا تا به حال انتقال نداشتم اصلا ببینم وضعیتم‌چه جوریه 

دو بار پانکچر شدم کلا فولیکولام پوچ‌ شدن و توی دو بار پانکچر فقط یکدونه جنین سه روزه داشتم که چون ذخیره ام‌ کمه‌و عجله دارم برای پانکچر دوباره اونم انتقال ندادم 

الهی به سلامتی باشه و خدا حاجت دلتو بده رز من از منشی برنامه دکتر مصطفایی رو بگیر ببین چه روزایی هس ...

زنگ بزنم میدن برنامه رو ؟ 

آخه تازگیا مطب مصطفایی ،مشایخی رو بردن مطب ۴ ، منشی مطب ۴ هم خیلی بداخلاقه فکر نکنم تلفنی برنامه رو بده 

ممنون گلم انشالله خودتم به زودی به‌هدفت برسی ❤

متاسفانه من اصلا تا به حال انتقال نداشتم اصلا ببینم وضعیتم‌چه جوریه  دو بار پانکچر شدم کلا فول ...

عزیززززززم خیلی ناراحتت شدم  

دکتر نمیگه برنامه ش براتون چیه؟

ببین دوستم پیشنهاد بهت می کنم قبل از پانکچرت حتما چندین مرحله بادکش رحم داشته باشی، پیاده روی + روغن سیاه دونه که زیر شکمت رو چرب کنی، گردو+ عسل+ سیاه دونه رو ناشتا و آخر شب با هم بخور به شرطی که سیاه دونه رو با دندونت خرد کنی. کپسول اوابووست هم برای کیفیت تخمک خیلی خوبه

من بهت قول میدم این کارا خیلی تاثیر مثبت داره که تخمک خوب ازت بگیرن

عجله نکن برا پانکچر، روی کیفیت تخمکت کار کن و اینکه استرس رو تا میتونی از خودت دور کن.

همه این کارا مداومت می خواد تا نتیجه بگیری

بزار حالا که می خوای هزینه کنی حداقلش این باشه که نتیجه خوب ببینی عزیزدلم

منونم عزیزم. تو قبلیا همیشه درد داشتم و احساس سنگینی ولی الان هیییچی. توکل ب خدا. ان شاالله ک هر چی ...

الا جان من توی پانکچر اول به حدی درد داشتم که تخمدانام داشت میترکید فقط ۳ فولیکول داشتم 

تویپانکچر دوم‌اصلا درد نداشتم با خودم میگفتم با اون همه درد ۳ فولیکول بود الان حتما یکی هم ندارم که ۷،۶ تا فولیکول داشتم، منظورم اینه اصلا به درد و اینا نیست حتما تعدادشون خوبه نگران نباش 

زنگ بزنم میدن برنامه رو ؟  آخه تازگیا مطب مصطفایی ،مشایخی رو بردن مطب ۴ ، منشی مطب ۴ هم خیلی ب ...

دقیقا، بسیار منشی بداخلاقی داره، اجازه بده من هفته بعد میرم رویان، برنامه رو می گیرم بهتون می گم

ممنون از دعای قشنگت، امیدوارم بهترینارو خدا برامون نوشته باشه و به زودی نتیجه این همه صبر و گذشتمون رو ببینیم. آمین