2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048365 بازدید | 684651 پست

سلام،منم امروز بعد کلی دردسر رفتم مطب دکترم،اونجا سونو شدم نوبت سه شنبه رو برای پانکچر داد،قرار شد فردا برم رویان کارامو بکنم،دکتر گفت اگر ۴ یا ۵ تا تخمک خوب بگیریم دیگه همینارو جنین میکنیم،ازش خواستم اگر کم تخمک داشتم اون فولیکولهای ریز باقی مونده رو باز با دارو بزرگتر کنیم،گفت اگر تعداد کم تخمک گرفتیم اینکارو برای باقی مونده ها میکنیم،و گفت رحم و شرایطت خیلی خوبه بهتره انتقال بدی هرچند خودم زیاد مایل نیستم ولی خیلی امیدوارم کرد شرایطم خوبه،به همسرم گفتم بهم گفت بسپار به خدا اینقدرم حرص نزن،یه کم دلم آروم شد،ولی یاد شادی @ترسو68      افتادم چقدر استرس داشت،واقعا کنترل کردن خودمون سخته،من آرومم ولی ته ذهنم کلی سواله کلی درخواسته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که اول راهم، فقط یک بار باهاشون ویزیت شدم، کلی ازمایش دادن، دیگه نرفتم دنبالش فعلا

برای منم کلی آزمایش داد که انجام بدم و در حال انجام چیزهایی که خواستن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام،منم امروز بعد کلی دردسر رفتم مطب دکترم،اونجا سونو شدم نوبت سه شنبه رو برای پانکچر داد،قرار شد ف ...

به سلامتی ان شاالله تخمکهاتون همه تبدیل به جنین بشه و با انتقالش مادر بشین 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام،منم امروز بعد کلی دردسر رفتم مطب دکترم،اونجا سونو شدم نوبت سه شنبه رو برای پانکچر داد،قرار شد ف ...

به سلامتی امیدوارم تو این مسیر موفق باشی وبهترین ها برات اتفاق بیافته.

من عزیزم استزس تو‌تک تک سلول های تنم رسوخ کرده.دیگه سخت می تونم کنترل اش کنم

غیر از ۴ تا سقط وحواشی های درمان ویک ای وی اف ناموفق

بین این بارداری ها اتفاقاتی غیر مرتبط با بارداری برام افتاد که دل سنگ برام آب می شد.

شادی صدام کنید
به سلامتی امیدوارم تو این مسیر موفق باشی وبهترین ها برات اتفاق بیافته. من عزیزم استزس تو‌تک تک سلول ...

ممنونم شادی مهربون

خدا آرامش بده به دلت انشااله مسیر قشنگ مادری رو با لذت فراوان و دلی آروم طی کنی

به نظرم بیشتر از تقویتی اصلاح سبک زندگی مثله ورزش کردن عذاهای گرم  خوردن تاثیر داره ودر کنارش ا ...

غذاهای گرم مثل چی،من تو زمینه گرمیجات اطلاعاتم صفر فکر کنم طبع دوتامونم سرد

غذاهای گرم مثل چی،من تو زمینه گرمیجات اطلاعاتم صفر فکر کنم طبع دوتامونم سرد

دارچین و زنجبیل،سیاهدونه و عسل،جنسینگ،خرنوب،فلفل سیاه،عسل

همه اینارو پودر کنی با عسل مخلوط کنی و بخورین عالیه،البته خرنوب داشته باشه برای همسرت بهتره

بقیه رو شمام میتونی

پور مغزیجات و عسل

نه عزیزم دیگه نمیرم دیگه سنم رفته بالا اعصابم صفره خیلی توی زندگیم اذیت میشم دیگه نمیخام یکی دیگه بی ...

عزیززمممم  مگه متولد 66 نیستی جان دلم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها یه سوال ،برام آزمایش استروژن و پروژسترون و Lhنوشته دکتر،فردا صبح باید بدم،ناشتا باید باشم؟؟شر ...

پرژسترون رو میدونم نیازی به ناشتا بودن نداره چون خودم ساعت ۶ بعد از ظهر دادم ولی بقیه رو نمیدونم .حالا علی الحساب ناشتا باش تا مشکلی پیش نیاد اگه نمیتونی تماس بگیری و بپرسی