2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
من تو این شش ماه هر روز ۲تا اووابوست میخوردم بجز یک ماه روزی یکی خوردم چون تا داروخونه قرص رو برام آ ...

عزیزم امیدوارم که خیلی زود نتیجه بگیری،این راهیه که باید بگذرونیم،خیلی روزا گریه میکنم به حال خودم،اما باز میگم بزار جلو برم شاید شد.

برات بهترینها رو آرزو میکنم💜

عزیزم امیدوارم که خیلی زود نتیجه بگیری،این راهیه که باید بگذرونیم،خیلی روزا گریه میکنم به حال خودم،ا ...

حالا شما تا حالا انجام ندادی امیدت بیشتر باشه من این راه رو چندبار تکرار کردم نتیجه ندیدم البته هیچوقت تهران نیومدم برای انجامش خداکنه واقعا اونجا شناسم بیشتر باشه و شرایطش کلا متفاوت باشه .ممنون گلم همچنین♥️😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا خیرت بده جواب دادی منم همینجوریم خیلی اذیت میشم عاجز شدم از درد

ان شااله زودی سردردت خوب شه. تنها راهت اینه استراحت کنی و همون استامیفیفون رو بخوری، من سرم رو که با یه شال می بستم بهم خیلی کمک میکرد

تنها راهت اینه استراحت کنی و همون استامیفیفون رو بخوری، من سرم رو که با یه شال می بستم بهم خیلی کمک ...

دیگه چاره ای نیست مجبورم تحمل کنم ممنون عزیزم❤️

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
منم همیشه فولیکولام رشد نامتناسب با هم داشتن. این دفعه اولین باره که هم سایز بودن تقریبا

اره احتمالا بخاطر استرادیول قبل از سیکل بوده چون منم یکی از سیکل هام از قبل بهم دادم کیفیت جنین هام مثل هم شد منظورم همه جنین هام از یک نوع و مثل هم رشد کردن ✅

مرسی مهربونم.اسکرین گرفتم چون این ماه کلی دارو خریدم واسه یک ماه تموم که بشه اینا رو که گفتید میگیرم ...

بسلامتی انشالله .اره فکر خوبیه ولی میگن اسپرم تو ۹۰ روز ساخته میشه . به نطرم دو ماه مونده اون مکملای اصلی رو شروع کنین . انشالله دامنت سبز میشه 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بسلامتی انشالله .اره فکر خوبیه ولی میگن اسپرم تو ۹۰ روز ساخته میشه . به نطرم دو ماه مونده اون مکملای ...

تحرک و تعداد و مورفو شوهر شما چقدره؟ اخه واسه شوهر من خیلی هم بد نیس مثلا تعداد بین ۸۰تا۱۰۰ میلیونه.البته دکتر گفت تعداد خیلی زیاد هم خوب نیس چون از تحرک اسپرم ها گرفته میشه مثال یه خیابون پر از ماشین رو زد گفت اگه ماشین ها زیاد باشن ترافیک میشه حرکت گرفته میشه واسه همین هرچیزی نرمالش خوبه و گفت به هرحال حالا که زیاده بهتر از این هست که صفر باشه یا پنج درصد و ده درصد باشه.منظورم من مکملی که تعداد رو زیاد کنه لازم ندارم دیگه ،تحرک هم شوهرم آ و بی باهم ۴۰ درصده و گروه سی ۱۰ درصد یعنی کلا روی هم میشه ۵۰ درصد که تو مرکز ناباروری زده تحرک بالای ۳۲ درصد خوبه واسه شوهرم متحرکش۴۰ پس تو رنج، فقط مورفو گاهی ۲گاهی که خیلی دارو بخوره ۳ از این نظر ایراد داره که اونم مال واریکوسل هست ولی دکتر گفت برای ای وی اف خوبه واسه همین دیگه برای شوهرم خیلی خیلی خرج نمیکنیم فعلا داره ال کارنتین ال ارژنتین ای سی دی فولیک زینک کیوتن میخوره👍🏻♥️

ببخشید الا جون شما بودی گفتی اینو فولیک از اوابوست بهتر جواب داده؟

نه عزیزم من نبودم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید الا جون شما بودی گفتی اینو فولیک از اوابوست بهتر جواب داده؟

واقعا؟چه عجیب اگه اینطور باشه که اینوفولیک رو بگیرم اخه من دیگه بیخیال اووابوست شدم چون هم قیمتش افزایش پیدا کرده شده یک میلیون و چهارصد و خوردی هم جواب نگرفتم دیگه شش ماه امتحانش لازم نیس

بسلامتی انشالله .اره فکر خوبیه ولی میگن اسپرم تو ۹۰ روز ساخته میشه . به نطرم دو ماه مونده اون مکملای ...

داروهای اسپرم هم معمولا رو مورفو خیلی تاثیری ندارن بیشتر تعداد و حرکته که اونم چون میکرو میکنن اون چندتا خوب رو گیر میارن ما بیشتر باید رو تخمک خودمون وقت بذاریم🤦🏻‍♀️

چرا گرفتم. 4 تا شدن. اخه بچه هایی ک شانگهای انجام داده بودن یادمه که تو دومی فولیکولشون بیشتر از &n ...

ایشالا برای تو هم همینطوریه. بنظرم به این چیزها دیگه توجه نکن. درسته توضیحات خاصی درباره ش نیست. من از رویان پرسیدم گفت اول بهت لتروزول و کلومیفن و سینال دوز کم می دیم و گفت کلا پروتکلمون اینجوری و به این شکله. برای همین فکر کردم خب قبلا که با لتروزول و سینال خیلی زحمت می کشیدم دوتا فولیکول رشد می کرد، یکم تو ذوقم خورد.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
تحرک و تعداد و مورفو شوهر شما چقدره؟ اخه واسه شوهر من خیلی هم بد نیس مثلا تعداد بین ۸۰تا۱۰۰ میلیونه. ...

تعداد ۵۱ میلیون ، حرکت ۶۲ درصد  . خب خدارو شکر که همسرت اوضاعش خوبه . بیشتر به خودت برس . تازه همسرم با مولتی اینجوری شد .بخاطر داروهای بدنسازی که طی چند سال استفاده کرده بود داغون بود. 

خدای من خدای معجزه هاست .