2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
خب خداروشکر خوب جواب داده روی فولیکولهات. ایشالا جنینهای خوبی داشته باشی عزیزم من سه تا سمت چپ داشت ...

من فکر میکنم شانگهای به درد کسایی میخوره که ذخیره شون خوبه منظور فولیکول ها زیاده ولی فولیکول ها با فاصله رشد از هم هستن ،یعنی اینکه دفعه اول که پانکچر کردن باز تعداد قابل توجهی باشه که بشه ادامه داد من خودم ذخیرم خوبه ولی جنینم کم میشه چون فولیکول هام با فاصله هستن اگه بخوام شانگهای انجام بدم فکر کنم خوب باشه ولی وقتی تعداد فولیکول کم و همون مبلغ پانکچر اول دوباره پول میگیرن و چون فولیکول های مرتبه دوم احتمالا مثل اولی ها قوی نیستن زور داره.البته من تجربه شانگهای ندارم و از روی حدس و نظر فکر میکنم اینجور باشه شایدم اشتباهه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فکر میکنم شانگهای به درد کسایی میخوره که ذخیره شون خوبه منظور فولیکول ها زیاده ولی فولیکول ها با ...

شنیدم اکثرا افراد با ذخیره کم انجامش می دن.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم ممنون ببخش دیر جواب میدم .ببین پیج فلورا تاجیک تو اینستا  یا تو نت بگرد اصلاح سبک زن ...

سلام عزیزم،میشه لطفا مرکزی که آی وی اف انجام دادین رو بگین و دکترتون رو؟

بجز سلنیوم که گفتید و برم بخرم چیزی جا انداختم که اضافه کنم چه خودم چه همسر بگین لطفا😘♥️

سلام عزیزم،من دو ماه آینده احتمالا برم برای پانکچر،شما مرکزتون رو انتخاب کردین؟آیا تو مرحله قبل پانکچر هستین؟میشه لطفا کارایی که قبل پانکچر لازمه انجام بدیم رو به منم بگین.

من تازه با این صفحه آشنا شدم

دوستان زنداداشم یه پودر بهش دادن تو مام که خداروشکر باردار شد و نخوردش بهم داده فکر کنم برایه قبل تخ ...

فرتولید رو من از داروخانه خواستم بخرم گفت مجوزش باطل شده یه همچین چیزی ، گفت هر داروخانه ای هم دیدی نخر

عزیزم هنوز مرکزی یه سوال واسم بپرسی اصلا جواب نمیدن تلفن

سلام نه عزیزم دکتر معدنی رفت برای عمل دکتر جایگزین آوردن منم اومدم بیرون زنگ زدم دکتر اشرفی برم مطبشون

برم ببینم دکتر چی میگه اگر لازم باشه دوباره این هفته بیام بگو سوالتو بپرسم چنانچه اومدم باز رویان

سلام عزیزم،من دو ماه آینده احتمالا برم برای پانکچر،شما مرکزتون رو انتخاب کردین؟آیا تو مرحله قبل پانک ...

سلام به سلامتی ،من احتمالا مرکز مام.برای پانکچر فعلا نمیرم احتمالا اول سال دیگه یا آخر امسال جور بشه که برم، اره فعلا تو مرحله تقویت هستم .ببین بستگی به بودجه ت و جوابدهی روی بدن تون داره برای مثال من قبلا شش ماه اووابوست خوردم شوهرم گرون ترین مکمل ها رو استفاده کردن اما چند دوره جواب نگرفتیم خیلی صد درصد اعتقاد به تقویت ندارم شاید چون جواب نداد واسه ما بخاطر همین گفتم دیگه در این مرحله خرج زیاد نکنم البته داروخونه هر بار رفتم بیشتر از یه میلیون خرج شده نمونه ش خرید دیشب .چون هم خودم هم شوهرم باید استفاده کنیم واسه همین زیاد درمیاد بخاطر همین دیگه گفتم محتویات فرتیل اید رو جدا جدا ماهانه می‌خرم که فشار نیاد بهمون تموم که شد واسه ماه آینده مجدد می‌خرم شما اگه میخواین خارجی بخرین برای مردان فرتیل اید اووابوست مردانه و برای زنان فرتیل اید زنانه و اووابوست زنانه خوبه ژل رویال هم میگن خوبه .میگن همراه شیمیایی گیاهی نخورید ولی بودن کسایی که گرمیجات و گیاهی خوردن خوب جواب داده من فعلا همون چیزایی که دو صفحه قبل نوشتم رو خریدم حالا اگه چیز دیگه ای تو سایت دیدم خوب باشه شاید اضافه کنم اما ایندفعه تقویتی های خارجی خیلی گرون گرون رو نگرفتم چون واسه بدن من و شوهرم خیلی فرق زمین تا آسمون نیس فقط میخورم که بدن مون رو بدتر نکنه🙊

آره خودمم فکر می کنم بخاطر همین تخلیه نداشتن دی اف آی بالا رفته، قبلا نه درصد بود.

اره خیلی تاثیر داره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام نه عزیزم دکتر معدنی رفت برای عمل دکتر جایگزین آوردن منم اومدم بیرون زنگ زدم دکتر اشرفی برم مطبش ...

متشکرم گلم از صبح هرچی زنگ زدم فقط شارژم تموم شد همش تو صف انتظار اصلا هم جوابگو نبودن لطف میکنی جانم عجله ندارم حتی اگه زمان پانکچر هم بپرسین ایراد نداره متشکرم😍🙏🏻سوالم این که همسرم کارت بسیج داره تو هزینه ها تخفیف لحاظ میشه یا نه .و اگه نه تامین اجتماعی دارم با بیمه هزینه چقدره؟و اینکه تکمیلی ایران دارم آیا آنلاین کم میکنن یا اول باید کل هزینه بدم بعد برم تکمیلی.سوال آخر اگر نه کارت نه بیمه ها رو قبول میکنن آزاد هزینه تخمک کشی و انتقالم چقدر میشه ببخشید گلم😊😘

اخ زی زی جانم دلمو بردی،  قبلنا خیلی میدیدمت تو تایپیکا چرا دوباره نمیری

نه عزیزم دیگه نمیرم دیگه سنم رفته بالا اعصابم صفره خیلی توی زندگیم اذیت میشم دیگه نمیخام یکی دیگه بیاد اذیت بشه من پرونده بچه دار شدنمو بوسیدم‌گذاشتم کنار فقط بعضی شبا میگم واقعن چه حسی داره دام میخاد یکی برام‌توضیح بده حداقل تصورش کنم

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
عزیزم، به امید خدا خودت به زودی تجربش میکنی❤ منم هیچوقت فکر نمیکردم باردار بشم حتی خوابشم نمیدیدم وق ...

نه من دیگه نمیشم بقول دکترم میگف کف دست مو نداره ممکنم نیست مو دربیاره منم همسرم آزو اسپرمه و‌ممکنم نیست بشه

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
عزیزم نمی تونی اسپرم اهدایی بگیری ؟؟

تاپیک آخرمو بخون متوحه میشی اگر نگیرم بهتره با درد خخودم بسوزم بهتره تا یکی دیگه بدبخت بشه