2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
نوش جونت عزیزم ایشالا که این مدت بارداری رو هم به خوبی سپری کنی . دانشگاه میری اذیت نمیشی 

ممنون، اذیت که میشم چون یه شهر دیگه میرم و هر روز ۱ ساعت رفت و یکساعت برگشت تو راهم. ولی مجبورم، البته تا آخر این ماه میرم و بعدش دیگه نمیرم. 

ممنون عزیزم جدی؟ یعنی روز پانکچر نمونه رو چک می کنند از نظر dfi?

اره شوهرم ی نمونه داد گفتن خوب نیست دوباره داد گفتن اوکیه البته با دکترش باز مشورت کنید شاید دارو بده ولی خب خیلی هم بالا نیست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمممم ممنونم، بله من هم مثل همه خانمهای اینجا روزهای سختی رو گذروندم ولی شکر خدا الان ثمره ی صبر ...

الهی آمین💚

سلام دوستان شبتون بخیر من ماه ششم بارداریم یک ماه سر درد شدید دارم با چشم درد و ... رفتم مغز و اعصاب ...

من چند هفته ایی سر درد داشتم فکر کنم ۴ هفته ایی باهام بود. سردرد و درد پشت چشمام که همون به خاطر سردرد بود ولی نبض نداشتم. دکترم بهم استامیفیفون (اسمش اینجا پاراستامول) داد گفت تا روزی ۶ تا هم مجازم، من روزی ۴ تا بیشتر نمیخوردم ولی شبها سرم رو محکم میبستم و میخوابیدم، خودش بعدش خوب شد

برای پانکچر دوم روز سوم بعد عمل دکتر گفتن چند تا فولیکول ریز  هست که اونارو تقویت می کنیم. سیکل ...

خب خداروشکر خوب جواب داده روی فولیکولهات. ایشالا جنینهای خوبی داشته باشی عزیزم

من سه تا سمت چپ داشتم سمت راست هم کیست بود، ولی فکر می کنم شانگهای برای من جواب نده، می خوام ایندفعه بهش بگم همون حالت عادی رو باهام پیش ببره. بخاطر دو سه تا که اونم درحالت عادی همیشه داشتم دوبار پانکچر شدن خیلی برام سخته.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اره شوهرم ی نمونه داد گفتن خوب نیست دوباره داد گفتن اوکیه البته با دکترش باز مشورت کنید شاید دارو بد ...

ممنون. دفعه قبل هم همسرم دوبار نمونه داد، اینبار هم پس بهش بگم همین کار رو بکنه. براش با دکتر وقت گرفتم ببینم نظرشون چیه.

فدات خواهر،یعنی6تاانتقال داشتین شما؟سیدی هاتون مشکل داشت خواهری؟؟چنروزقبل انتقال تزریق کردین وچن عدد ...

سی دی ۵۶، سی دی ۱۳۸.

من کلا یه پانکچر و یه انتقال داشتم چون فقط یه جنین برام تشکیل شد. اینترالیپید که هر بار فقط یه سرم شیری رنگ هست که تزریق میکنند و کلا یکساعت طول میکشه. روز انتقال برام یکی تزریق کردند. انتقالم منفی شد و ادامه ندادم.

این بارداری از روز مثبت شدن بیبی چک هر دو هفته یه بار تزریق کردم تا هفته ۱۳ (هفته ۱۲ کرونا داشتم و نمیتونستم تزریق کنم.) یعنی هفته های ۴، ۶، ۸، ۱۰، ۱۳ تزریق کردم. ولی بجاش دیگه پردنیزولون نداشتم

ممنون. دفعه قبل هم همسرم دوبار نمونه داد، اینبار هم پس بهش بگم همین کار رو بکنه. براش با دکتر وقت گر ...

ی روز در میون نزدیکی داشته باشه این خیلی تاثیر داره 

ی روز در میون نزدیکی داشته باشه این خیلی تاثیر داره 

آره خودمم فکر می کنم بخاطر همین تخلیه نداشتن دی اف آی بالا رفته، قبلا نه درصد بود.

نه همچین تستی ندادم ازروی همین ازمایشات کلی ک مینویسن گفت

نمیشه از روی آزمایشات دیگه بگن. چون حتما باید نسبت انسولین و قند خون رو بررسی کنند، وقتی قند خون بالا میره مقدار انسولین هم بالا میره که قند خون رو کنترل کنه، حالا اگه انسولین یهو خیلی بالا بره ولی قند خون پایین نیاد در حقیقت بدن انسولین ساخته ولی بی مصرف بوده.نتیجه ازمایش من اینطوری بوده