2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
میشه خواعش کنم یه خانومی که بارداره برام توضیح بده بارداری چه حسیه؟توی شکمت تکون میخوره خیلی قشنگه؟س ...

عزیزم، به امید خدا خودت به زودی تجربش میکنی❤ منم هیچوقت فکر نمیکردم باردار بشم حتی خوابشم نمیدیدم وقتی من شدم شما هم‌ حتما میشی

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان گلم ، امیدوارم همگی در سلامتی و آرامش باشید 🤲🌹 خیلییی وقتا دلم برای اینجا تنگ میشه، ت ...

سلام هانیل جان خداروشکر عزیزم به سلامتی 😍😍😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چندماه به خودت استراحت بده. اینجا واسه خانم هایی که مشکل خاصی ندارند میگند حداقل سه ماه استراحت

خواهرجان من حاالاحالاهارفتم تواستراحت جنین ندارم که،تاحالاشوهرم دوباره راضی کنم بره دکترارولوژازمایش بده دوباره داروشروع کنه تامورداهدایی پیدابشه اووووووو

ولی استرومارینونخورم رحمم کوچیک میشه اندومترکوچیک میشه مجبورم دوباره شروع کنم ازماه بعد،همسرم میگف اینباردیگه اخرین بارباشه دیگه تمام سعیتوکردی نمیشه دیگه چراباجونت داریبازی میکنی مریضیت برگرده من چه خاکی توسرم کنم،دیگه اینقدحرف زدباهام گفتم باشه ولی ته دلم راضی نبودم که اینجاگفتن انترالیپیدجای ای وی ای جی میدن خطرش کمنره،اگه بتونم یه دکتزپیداکنم تورشت تجویزکنه این سرموخوب میشه چون ای وی ای جی 6تابایدبگیرم نزدیک18ملیون میشه کلیم عوارض داره 24ساعت بستری شدم بیمارستان تاتزریق کردم مانیتورم وصل بودبهم که شوک وارذنشه بهم تحت کنترل باشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مرسی نیاز جونی یاد گذشته ک میوفتم خیلی دلگیر میشم از دست خدا و بنده هاش  خداروشکر تموم شد اون ...

به آینده فکر کن و گذشته رو فراموش کن انشالا بزودی مادر هم میشیم🥰

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نه عزیزم. من مقاومت به انسولین دارم و ریسک دیابت بارداریم بالاست. از همون پارسال قبل پانکچر و انتقال ...

باران جان ازکدوم موردتوازمایش میشه فهمیدمقاومت به انسولین داریم؟دکتررزاقی ب منم گغته بوددارم روزی سه تابرام نوشته بودهمش حالم بذمیشذسرگیجه وتهوع میگرفتم ولی دکتررشت گفت لازم نیس بخوری مابراکسایی که تنبلی دارن تجویزمیکنیم

منم انتقال اولم منفی شد، نه من دارو نمیخورم این ماه ال دی خوردم که پریود شم برا قبل انتقال که داروها ...

خب دارونمیخوری رحمت سایزش کوچیکنمیشه خواهر؟؟

شادی جون، من هم خیلی استرس دارم سعی میکنم کنترل کنم ولی گاهی نمیشه. ماها که تجربه سقط داریم اون هم چ ...

الهی که 9ماهوبسلامتی بگذرونی خواهری،دلتوبدراه نبر،به چیزای منفی فک نکن،الهی بهترینهاپیش روت باشه،درکت میکنم من انتقال اخرم ک منفی شذداشتم دیونه میشدم اصلانمیتونستم باورکن،شوهرم گف یادته همش میگفتی تونی نی سایت خانمهایی هستن بتاشون افت میکته یابعدچن وقت سقط میشه بچه خدایامن دیگه ظرفیتشوندارم میخوای اونجوری کنی بامن ازاول نگیره من راحتترقبول میکنم،شایدمیخواسته بعدش افت کنه بتات ازاول منفی شده که بهتره،اخه چقدبایداسترس بکشیم،هرمرحله روردمیکنیم استرس مرحله بعذتروداریم،الهیکه هرکی مثبت شذه تااخر9ماه نی نی شوسالم دنیابیاره،الهی دلشون پرازازامش باشه،ریحانه بهشتیم دلم پیششه الهی ک بتاش عالی رشدکنه

بله من از روزای اول باداری ام اینجا می تونستم با شما حرف می زنم کاملا من درک می کردید البته اکه اشتب ...

عزیزدلم تاالان خداباهات بوده ایشالااتااخرش باهاته به سیسمونی فک کن به خریدوسایل نی نی فکرای مثبت کن توفکراناقشودکوررش باش،ذهنتواروم کن کتاب مخصوص  ماهای بارداری بگیربخون

هیسترو که شدم دکتر گفت رحمت بخاطر یائسگی کوچیک شده یه کم برات بزرگش کردم ،نفهمیدم یعنی چی مگه ممکنه ...

والامن دوبارهیستزوشدم همچین چیزی نشنیدم،فقط دکتررزاقی گفت سپتوم داشتی برداشتم،دفعه اولم ک هیستزشدم دکتررشت گف مشکلی نداشتی،ولی استرومارین نخورم کوچیک میشه رحمم مجبورم همش بخورم

خواهرجان من حاالاحالاهارفتم تواستراحت جنین ندارم که،تاحالاشوهرم دوباره راضی کنم بره دکترارولوژازمایش ...

ان شااله اینبار بعد یه استراحت چندماهه، مجدد شروع میکنی و جواب مثبت میگیری. من ۶ بار اینترالیپید تزریق کردم. اینترا در واقع یه نوع چربی گیاهی هست. عوارض اصلیش هم ممکنه بیمار دچار کبد چرب بشه که اون هم با قرص قابل کنترله

باران جان ازکدوم موردتوازمایش میشه فهمیدمقاومت به انسولین داریم؟دکتررزاقی ب منم گغته بوددارم روزی سه ...

من تست تحمل قند سه ساعته دادم که همزمان باهاش انسولین رو هم سنجیدند. از روی میزان انسولین تولید شده و میزان قندم.  یعنی نسبت تولید انسولین و قند خون 

باران جان ازکدوم موردتوازمایش میشه فهمیدمقاومت به انسولین داریم؟دکتررزاقی ب منم گغته بوددارم روزی سه ...

یعنی دکتر ازت تست قند و انسولین  گرفته بود؟ مثلا  من عاشق شیرینی ام اما اگه یه برش ازش بخورم حالم بد میشه.