2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048369 بازدید | 684651 پست
سلام عزیزم.تبریک میگم مامان شدنت رو.خیلی خوشحال شدم.نه هنوز .زوده.11 روز دیگه انشاالله.راستی نگفتی آ ...

قربونت عزیزم آلو خوبه من قیصی میخوردم . حالا دوستان دیگه بهتر میدونن من چون تیرویید دارم  واسه اینکه یبوست نگیرم از قبلش انجیر و قیصی میخوردم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نگران نشو عزیزم ، از پرستارت بپرس دیشب که برات زده خود پن صفر شده یا نه؟ُ احتمالا پرستار دیده برای ...

ممنون لیلاجون پرسیدم گفتن خودش صفر میشه مابقی رو بایدازاول تنظیم کنیم خیالم راحت شد 

خدایا شکرت😙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبرییککک میگم کتایون مامان جون،خبرای خوش شمادوستان باعث دلگرمی مامیشه انشاءالله دوقلوهای خوشگلت صحیح وسالم بیان توبغلت عزیزم

اگه میری عروسی خیییلی مراقب خودتو نی نیات باش خانمی

بچه ها من همیشه قرص وآمپول های تنبلی تخمدانموقطع میکردم  معمولاتادویاسه ماه بعدش بادوسه روز تاخیر پریودمیشدم ولی این سری17روزه پریودنشدم به نظرتون دلیلش چیه؟تستم منفی شد دوسه روز پیش هم آزمایش ادرار دادم منفی شد

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
آنا جون من بلد نیستم تو پی وی پیام بدم، لطفا از تجربیاتت همینجا بهم بگو ممنون میشم سلکسان رو شما تا ...

بله عزیزم تا آخرش همون روزی یکیو داشتم........

عزیزم بذار خودم تو پی وی برات یه سری چیزارو توضیح میدم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من بلد نیستم تو پی وی پیام بدم، لطفا از تجربیاتت همینجا بهم بگو ممنون میشم سلکسان رو شما تا ...

عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروزرفتم آزمایش ویتامین دی دادم فرداعصرجوابش میاد اگه کم بودحتماآمپول میزنم، میترسم بخاطریه موردساد ...

عزیزم من کلا همیشه میگم داروی سرخود حتی مکملم نه خودم استفاده میکنم نه توصیه میکنم.......

ستایش جان منم سلکسان داشتم. دکتر زرنانی برام نوشت و گفت که از قبل از انتقال باید شروع بشه تا آخر بار ...

برا منم طبق شرایطم دکتر هماتولوژم گفت ۶هفته بعد زایمانم دارم حتی با اینکه دکتر زنانم ننوشت با نسخه هماتولوژم تهیه کردم تزریق کردم......

خانوما یه سوال دارم در مورد میکر و تو سیکل اول که پریود میشی قرص ال دی شروع می کنی دیگه هیچ قرص وآمپولی مصرف نمی کنی میشه راهنماییم کنید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خانوما یه سوال دارم در مورد میکر و تو سیکل اول که پریود میشی قرص ال دی شروع می کنی دیگه هیچ قرص وآمپ ...

بستگی به نوع سیکل داره،اگر بلند باشه سینافکت میدن تقریبا از 21 پریودی تا چند روز از پری بعدی،یا دیفرلین میدن اونم یه بار حدود 21 پری...

ولی اگه کوتاه باشه تا سوم پری بعد دارویی جز ال دی نداری

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم خدارو شکرررررررررر....... ایشالله به سلامتی زایمان کنی........ من جات باشم عروسیو نمیرم..... ...

مرسی انا جانم چشم نمیرم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
کتایون جان خیلی خوشحال شدم،مبارکت باشه مادرانگیت... خیلی مواظب خودت و جینگولیات باش     &n ...

مرسی عزیزم , برای همه دوستای نی نی سایتم ان شاالله ,لایق باشم واسه همه دوستام دعا میکنم 

من دوروز متوجه لک قرمز گرد به قطر۲میلی روی پوست سینه راستم شدم علتش چی میتونه باشه؟با توجه به اینکه یکسال از مصرف داروهای هورمونی میگذره واینکه جفت سینه هام هم فیبرو ادنوم وهم فیبرو کیستیکه .

کتایون جون از صمیم قلبممممم خوشحال شدم  الهی شکر خیلی مراقب خودت باش عروسی هم نرو بنظرم یه ر ...

مرسی افسون جونم , نه نمیرم عروسی , فدای مهربونیتون