2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست
مام روهم یه عده میگن خوبه یه عده میگن نه  من دارم سعی میکنم شوهرمو راضی کنم بریم برا ادامه درم ...

من میگم هنوز مام نرفتم بدبختی خییییلی زود اشتباه رو میفهمم همیشه میگم اونایی که سوادشون کمه یا بی سوادن چه جوری میخوان بفهمن داروهارو اشتباه میدادن جنینارو روزشو درست هماهنگ نمیکردن پروژسترون نمیدادن انتقالو شروع میکردنو هزار جور از اینا دیدم حتی داداشم اسپرمش مام گفت برایه میکرو هم اگر به درد بخوره وارد سیکلش کردن تو ابن سینا گفتن مشکل نداره در صورتی که یک درصد اسپرم نرمال و واریکوسل داشت واز ۲۵ تا فولی ۱۱تخمک اخرم یک جنین که قابل فریز نبود وگرنه منم خیلی بهش اعتقاد داشتم ولی اینارو دیدم دوبه شک شدم زنداداشم رفته بود مامو ابن سنام رفته بود میگفت خداشون یکیه حالا من برم ببینم چی میگن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها الان کارت فریز رو دادن. خدارو شکر ۴ تا جنین تشکیل شده🥺😭😭😍😍 ممنوووونم از همتون که قوت قل ...

خدارو هزار بار شکر . خیییلی خوشحال شدم . دوباره میخوای پانکچر کنی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
برایه شما که دوتا دسته گل داری نمینویسن این برایه کسانیه که چند بار ای وی اف ناموفق و یا مشکل دارن ب ...

هر کسی میتونه بره پیش دکتر آل یاسین مرکز امید به نظرم صد در صد مثبت میشه 

به من خیلی دوره 

گاندی نزدیک تره

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
ایشالله هر جا بری دوتا گل پسر کاکل زری بیاری

فدات شم عزیزم انشالله هممون به مرادمون برسیم عزیزم ببخشید اگه خداییی نکرده تو چهار تا جنینت پسر نباشه دختراتو انتقال میدی یا برات مهم نیست؟

نه نه ، اصلا نترس عزیزم  من با اقدام اول و طبیعی باردار شدم ، سونوگرافی و سلفری همه چیزو ...

آحی عزیزم خیلی ناراحت شذم، انشالله خدا به هممون کمک کنه. 

هر کسی میتونه بره پیش دکتر آل یاسین مرکز امید به نظرم صد در صد مثبت میشه  به من خیلی دوره  ...

اره یکیم تو همین تاپیک بود دوقلو باهاش باردار شد ولی من باید جنین شناسش توپ باشه چون تعیین جنسیت مهارت میخواد نمیشناسم جنین شناس امیدو ولی میگن مام ماهره نمیدونم به خدا سردر گمم

دکتر آل یاسین خیلی دستش خوبه ، همین هفته ی پیش یکی از آی وی افهاش که یکساله بود دیدم خوشگل و باهوووووش واقعا انگار فرق میکرد با بچه های دیگه، ژن خوب بود معلوم بود