2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
چرا ۱۰۰۰میخوردم دوز ۵۰۰هم داره ولی من برایه قبل انتقال میخوردم روزی سه تا ۱۰۰۰برایه قبل تخمک کشی رو ...

آها ممنون ‌پروانه ‌جون ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نگران سونوی ان تی ام.چند شب پیش مجبور شدم برم خونه مادرشوهرم تو این سه ماه باداری نرفته بودم.بندگان ...

الهی😘اره واقعا تا وقتی بچه بیاد بغل هر روز یه فکر جدید و نمیذاره یه دل سیر ادم لذت ببره از بارداری.اما بنظر من همش با خودت تکرار کن که خداروشکر ماه های اول که فوق العاده حساس هستن رو بدون خونریزی و اضطراب بیش از این رد کردی انشالله به سلامتی بغل کنی به چیزای خوب فکر کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه زندگیمون جوونی مون رفت واسه بچه نخوردیم نپوشیدیم نگشتیم همه شده خرج درمان.همه سالهای بعد از ازدو ...

بخدا با یه خنده اش همه چی یادت میره دختر حالت و خوب کن نی نی ام ناراحت نکن ...شاید باور نکنید دلم برا سگ دو زدن هام تو مطب و بیمارستان ها برای دلشوره و تهوع بارداری هم تنگ میشه اروم باش و لذت ببر 

بچه ها الان کارت فریز رو دادن. خدارو شکر ۴ تا جنین تشکیل شده🥺😭😭😍😍 ممنوووونم از همتون که قوت قل ...

خدا رو شکر عزیزم .انشالله که با همون انتقال اول نتیجه میگیری 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نگران سونوی ان تی ام.چند شب پیش مجبور شدم برم خونه مادرشوهرم تو این سه ماه باداری نرفته بودم.بندگان ...

منم کم کم دارم به تخمک اهدایی فکر میکنم هرچند هر کسی دوست داره در مرحله اول از خودش باشه ولی خب اخه دست پا زدن زیادی و بی نتیجه موندن فقط آدمو افسرده و کاری میکنه از زندگی عقب بمونیم ما حساب کنیم خداتومن خرج درمان کردیم که باهاش می‌شد خیلی کارای دیگه و خیلی کمبود های دیگه رو جبران کنیم اخه تا کی پول بدیم به دکترا و خرج دارو کنیم اونم بدون نتیجه بقول بچه های همینجا بارداری مادر شدن فقط عشق به یه سلول نیس خب فکر میکنم اون تخمک مال خودم بوده ما انقدر تو این راه سختی کشیدیم که راحت بتونیم تو این مورد خودمون رو روبه راه کنیم حقیقتش شما و بقیه ای که این راه رو انتخاب کردین واسه آدم الگو میشین و فکر میکنم هم قلب بزرگی دارین و همینطور ذهن زیبا که کنار اومدیم منم نهایت بتونم یک بار تکرار کنم نشه قطعا اهدایی رو میگیریم فقط قسمت راضی کردن شوهرم میمونه👍🏻

خدارو هزار بار شکر انشالله بچسپن به دلتو ۹ ماه برات بمونن چراغ خونت بشن به حق علی

قربووونت برم پروانه جون. ان شاالله خیلی زود شمام خبر خوش بدی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
[QUOTE=261561535]وای ی ی سلام عزیزم چطوری ؟  چقدر خوشحال شدم‌ پیامتو ‌دیدم ، چیکارا میکنی ؟ دخت ...

انشالله 

اون جنینم سه روزه است عزیزم ،حالا من چون ذخیره ام پایینه دیدم‌ اگه دوباره پانکچر نشم‌ خیلی وقتم‌تلف میشه ممکنه خدایی نکرده ذخیره ام بیاد پایین‌ به خاطر این بازم وارد سیکل پانکچر شدم 

آره یادمه با یکدونه ‌جنین مامان شدی خدارو شکر 

دخترت چند هفته زودتر دنیا اومده بود ؟

کی میری برا انتقال ۲..۳ ماه صبر کن اثر داروهات بره و قشنگ اصلاح سبک کن خیلییییییی  مؤثره تو مثب ...

نه فعلا مشخص نیس انتقال. دکتر گف چند تا فولیکول ریز هس اونارم تقویت کنیم و دوباره عمل.

چشم حتما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببخشید چقدر شد ۱۵ تاش شما الان مصرف میکنی اخه اینوزیتول که نداره 😔😔😔😔

اینو زیتول چیه عزیزم 😁

۴۲۰ تومنه من نگه داشتم هر موقع ال دی رو شروع کردم بخورمش چون هنو نمی دونم قراره کی پانکچر بشم 

بچه ها الان کارت فریز رو دادن. خدارو شکر ۴ تا جنین تشکیل شده🥺😭😭😍😍 ممنوووونم از همتون که قوت قل ...

عزیزم این ‌پیامتو ‌الان دیدم ،خیلی خوشحال شدم ،نمیدونم اینبار خیلی دلم برات روشنه‌ قبل پانکچرت هم احساس میکردم اینبار حتما مامان میشی به امید خدا 

انشالله بهترین نتیجه رو‌میگیری 

مرحله دومم پانکچر میشی ؟

ببین چون نوشته فریز روز سوم اگه اول صبح روز سوم فریز کردن پس جنین هات دو روزه هستن اینو باید بپرسی چ ...

عه نمیدونستم اینو نه نپرسیدم ازشون. الانم اومدم داروهامو بگیرم. برا دوشنبه دوباره وقت دادن میپرسم اون موقع

انشالله  اون جنینم سه روزه است عزیزم ،حالا من چون ذخیره ام پایینه دیدم‌ اگه دوباره پانکچر نشم‌ ...

۳۷وهفته اما کلا تا ۳۴ هفته رشد کرده بود چون بند نافم پیچ خورده بود جفت از کار افتاد سزارین اضطراری شدم ...کار خوبی کردی جنین ها بیشتر باشه ادم قوت قلب می گیره واقعا خدا کمکت کنه