2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048428 بازدید | 684655 پست
آخه عزیزم دکتر منم گفت یک دوره ال دی میخوری و ماه بعد که پریود شدی کلومیفن و بعد hcg میدم و بعد سونو ...

اینو به شما‌گفته چون حتما ‌وضعیت رحمتو و تخمداناتو بررسی کرده دیده وضعیت خوبه به خاطر اون 

خدا رو شکر که ‌وضعت ‌خوبه انشالله زود به نتیجه برسی 

نه چرا مشکلی پیش بیاد اگه جنین با کیفیت باشه و وضع رحمتم خوب باشه کارت راحتره 

ولی توی اینترنت نباید اینو‌ بنویسه چون کلی مینویسه نه برای یه نفر 

البته اینم بگم ای وی اف هم تا درصدی شانس موفقیت داره یعنی صد در صد نیست

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من همش فکر میکردم شما لتروزول داشتی نه اینکه شانگهایی اونجوری دارو میدن اشتباه فکر کردم👌✅خداروشکر ج ...

اره منم فک میکردم لتروزول و کلوموفین و.. بده. تو جدول داروهاشونم اسم این دو تا هم هس ولی ب من نداد نمیدونم چرا.

اصلا نمیدونم شانگهای انجام میده یا نه دیگه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من میدونستم واست فریز میشه چون پروژسترون یعنی همون دوفاستون داشتی این دارو رو مناسب با سن جنین ...

عه چ جالب

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره منم فک میکردم لتروزول و کلوموفین و.. بده. تو جدول داروهاشونم اسم این دو تا هم هس ولی ب من نداد ن ...

کی میری برا انتقال ۲..۳ ماه صبر کن اثر داروهات بره و قشنگ اصلاح سبک کن خیلییییییی  مؤثره تو مثبت شدن 

جفتتون ازمایش خون جای معتبر دادین ،راستش اطلاعاتی ندارم در اینمورد باید بپرسین شاید به پدربزرگ مادرب ...

اها شاید جالبه فقط یکی از خواهر شوهرام گروه خونیش منفیه پس به اون رفته حتما

سلام خانمی خوبی چی کار کردی ؟تاپیک نمیام اما فراموشتون نکردم با دخترم دعاگوی همه منتظرا هستیم 

وای ی ی سلام عزیزم چطوری ؟ 

چقدر خوشحال شدم‌ پیامتو ‌دیدم ، چیکارا میکنی ؟ دختر نازت چطوره ؟ 

خیلی به فکرت بودم‌ ولی میگفتم چون تاپیک ‌نمیای پیام بدم‌ نمیبینی

والا فعلا هیچ اتفاقی نیافتاده ،توی همون شرایطی ام که‌ اون‌موقع اینجا بودی 

یادته با موسی پور پانکچر شدم‌ ،فولیکولام پوچ‌بودن فقط یه تخمک داشتم اونم جنین شد ولی انتقال ندادم الان دوباره میخوام پانکچر شم اینبار میرم رویان ،برام دعا کن دوست گلم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ی چند تا عدد نوشتن ک سر در نیاوردم عکسشو میفرستم.  ینی دو تا ۸ سلولیه دو تا ۴ سلولی ...

ببین چون نوشته فریز روز سوم اگه اول صبح روز سوم فریز کردن پس جنین هات دو روزه هستن اینو باید بپرسی چون تو برگه نوشته فریز روز سوم پس جنین هات دو روزه هست و وقتی ۲ روزه باشن در کل باید ۴ سلولی باشن و اونا که ۸ سلولی شدن یعنی خیلی قوی ترن.اما اگه پرسیدی و گفتن جنین هات سه روز کامل شدن پس اره باتوجه به سه روزه بودن شون اون ۸سلولی ها نرمالن

دوستان زنداداشم یه پودر بهش دادن تو مام که خداروشکر باردار شد و نخوردش بهم داده فکر کنم برایه قبل تخ ...

اره برای تقویت تخمک کاربر نسرین مهرم قبل از پانکچرش خورده بود که الان دو قلو بارداره 

منم خریدم بسته ۱۵ تاییه