2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048149 بازدید | 684646 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیز دلم خونریزیم قطع شد خدا رو شکر دیروز با بیمارستانی که انتقال دادم صحبت کردم گفت اگه قطع ش ...

خب خداروشکر که قط شده اره حتما برو ایشالا که چیزی نیست

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام فدات بشه خواهر. الهی که خبر مامان شدنت رو فاطمه جونم بهم بدی الهی که همه دوستام دلشون شاد بشه م ...

سلام گلم تو که عزیزمی خواهر نازم انشاالله که همه مون نتیجه بگیریم جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من دفعه پیش تصمیصم داشتم سه‌ ماه تقویتی بخورم‌ ولی یه جوری شد‌ که هفت ماه خوردم تاثیری هم ‌نداشت&nbs ...

عزیزم خوشحال شدم پیامتو دیدم انشاالله نتیجه مثبتی میگیری دکتر غدد بالاخره کجا رفتی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

@alaae    

عزیزم به نیت جنین های عالی که تشکیل میشه برات صلوات میفرستم خوش خبر باشی خواهری 

ولمن هم خیلی خوبه ، دکتر اورولوژی داده بهش، ولی در عرض دوماه فقط ۳میلیون تعداد اسپرمش زیاد شد

سه میلیون خوبه دیگه ،برای بعضیا اصلا یا تکون نمیخوره یا بدتر میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
با حرفتون یه سوال برای من پیش اومد  میگم همسر من ب مثبته من او مثبت دختر ب منفی شده واقعا مگه ...

جفتتون ازمایش خون جای معتبر دادین ،راستش اطلاعاتی ندارم در اینمورد باید بپرسین شاید به پدربزرگ مادربزرگها کشیده

آره ،اینجا مینالیم اما بازم میخریم دقیقا منم دیشب این همه دکتر گفت برای کاشت خوبه اسپرم .من باز گفتم ...

شوهر من از این فرتیل اید و کانت بوست‌و‌ موتیلیتی بوست چند دوره‌مصرف کرد اینا رو ‌ولش کن چون واقعا باید یه سرمایه بزرگ خرجش کنی همون‌چندتا ایرانی رو بگیر ، اسپریژن‌هم کار همونا رو‌ میکنه خواستی اونو ‌بگیر 

و اگه خواستی فقط یکدونه تقویتی بخوره همون فرتیل اید بگیر چون‌واقعا گرونه تازه باید‌کل ایران رو‌زیر پا بذاری تا پیداش کنی 

عزیزم منم oمنفی هستم همسرم مثبت هفته های ۶ بود یا ۷ لکه بینی گرفتم دکتر تو ۸ هفتگی نصف روگام گفت بزن ...

منم از دکترم پرسیدم  کی بزنم منم لک  بینی داشتم ک بعدش ازمایش خون اختلاط خونی روبرام نوشت واوکی بود بهم گفتن هفته ۲۸ باید حتما بزپم

عزیزم خوشحال شدم پیامتو دیدم انشاالله نتیجه مثبتی میگیری دکتر غدد بالاخره کجا رفتی 

سلام عزیزم خوبی ؟ 

قربونت برم ممنون‌گلم 

بهاور نیا رفتم ،دکتر خیلی خوبیه ، منصفه ،همه‌ چی رو‌هم با دقت بررسی میکنه ، ممنون ‌که معرفی کرده بودی عزیزم 

فقط من بهش گفتم اگه دارو‌نخورم پرولاکتینم بالا میره اونم او ار ای نوشت،گفت باید تابش بری ، متاسفانه برای ام ار ای هم دیر نوبت دادن فعلا منتظرم برم اونجا ،رویان یه نامه داده که باید دکتر غدد امضا کنه اینم‌ میگه تا جواب ام ار ای نیاد امضا نمیکنم‌ به خاطر این شاید بازم به تاخیر بیافتم 

تو‌ چیکار کردی عزیزم ؟

ی جا خوندم نوشته بود نهایت آی وی اف یک ماه طول میکشه مراحش هن اینطوری نوشته بود: به‌طور‌کلی می‌توان ...

اونی که اینو‌نوشته یا ای وی اف ندیده یا خوش خیاله 😁

اره عزیزم منم برم مرکز همون جا فرتیل میگیرم دیگه اینارو قطع میکنم دارم خونه فعلا میگم این ۱۰یا ۱۵ رو ...

پروانه ال آرژنین بخوایم‌ برا خودمون ‌بگیریم ، چه‌مارکی خوبه ؟

سلام عزیزم خوبی ؟  قربونت برم ممنون‌گلم  بهاور نیا رفتم ،دکتر خیلی خوبیه ، منصفه ،همه‌ چ ...

شکر خدا که همه چی بخوبی پیش میره منم اندر خم یه کوچه همسرم بخاطر اوضاع کشور فعلا سفارشا کم شده دلار که گرون شده قیمت پارچه بالا رفته دو ماهه خونه نشین شده هزینه ی دکتر فعلا نداریم البته انشاالله خدا فرجی میده و اینکه فعلا صاحب خونه هم گفته قصد فروش خونه رو داره دنبال خونه هستیم خدا کجا خوشحالمون کنه خودش عالمه انشاالله نتیجه عالی بگیری عزیزم 

منم از دکترم پرسیدم  کی بزنم منم لک  بینی داشتم ک بعدش ازمایش خون اختلاط خونی روبرام نوشت ...

چه ازمایشی ؟ واسه من یه چی نوشت منفی زده بود دیگه نمیدونم چی بود زده بود نکاتیو عکسش رو داری ببینم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉