2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
سلام به همگی  تبریک میگم به همه مامانای آینده  ببخشید یه سوالی داشتم ممنون میشم کمک کنید ...

بهت پیشنهاد میدم اصلا وقتتو ‌تلف نکنی و‌ فوری ای وی اف رو‌شروع‌‌ کنی البته اقدام طبیعی رو‌ هم‌همیشه داشته باش ،خدا رو چه‌ دیدی شاید انشالله طبیعی باردار شدی ولی ای وی اف به حد کافی وقت تلف میکنه هر  چقدر دیر شروع ‌کنی به ضررته 

اگه تا حدی اسپرم‌مشکل داره و تخمکهای خودت مشکل نداره‌ چه بهتر چون زودتر نتیجه ‌میگیری ولی اگه لفتش بدی تخمکها هم ضعیف بشن واقعا برات سخت میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
والله من هم اینجا هم سری پیش این دوتا رو اونجوری بهم دادن ال ارژنین خونرسانی به رحمو بیشتر میکنه برا ...

احتمالا واسه همینه اخه برام تعجب بود که وقتی محتویات فرتیل اید بیشتره چرا فرتیل سی ام داده بهش اینم قبل از تخمک کشی.بعد یادم اومد خانومی که اینجا بودن دکتر پاتولوژی جز مکمل ها گفتن ال آرژنین برای کیفیت تخمک خوبه میگم شاید واسه همین فرتیل سی ام رو دادن چون محتویات هم بجز ویتامین سی و همین ال ارژنتین تقریبا خیلی چیز خاصی نداشت .و اینکه چون مکمل های گرونی هستن نمیشه دیگه هم فرتیل اید چند ماه بخوریم هم فرتیل سی ام.بنظرم سی ام بهتره چون اگه انتقال فرش باشه فرصتی پیش نمیاد دیگه قبلش چیزی خورد منم جنین هام خیلی نمیشن که بخوان فریز کنن،در مورد رفتن هم چون تازه انتقال داشتم مرخصی که اصلا ندارم فعلا اسمش رو نمیتونم بیارم ولی تصمیمم این قبل از اینکه سال تموم بشه برم یا نهایت فروردین ماه.فعلا تصمیمم رو مام هست ولی بازم در مورد تقویتی ها مرکز و آمپولا تحقیق میکنم 😂هرچند مثلا من خارجی میخوام که گیر نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والله من هم اینجا هم سری پیش این دوتا رو اونجوری بهم دادن ال ارژنین خونرسانی به رحمو بیشتر میکنه برا ...

یعنی شما دوتا مکملی که گفتیم رو استفاده کردید و خیلی هم جواب نداد؟تاثیری داشت؟

من فرتیل ایدو برایه قبل تخمک کشی استفاده کردن جنینام کیفیتش خوب بود البته من اوابوست کیوتن و چون تنبلب دارم متفورمینم میخوردم باهاش نمیتونم بگم تاثیر همینه بعدشم برایه انتقالام فرتیل ایدو خوردم سه تا انتقال یکیش مثبت شد و سقط شد

نه عزیزم من اییییین همه سنو دادم تو هیچی معلوم نشد تا عکس انداختم گویا دوستمون میگه با سنو هیسترو مع ...

عزیزم ناراحت نشی که اینو میگم ولی من اگه دوتا بچه داشتم خارج از اینکه جنسیت شون هرچی بود واقعا سختم بود تو این راه بیام اونم چندین دفعه تکرار کنم و منفی بشه چون هم هزینه ها زیادن هم بدن داغون میشه خداروشکر که خدا بهت دوتا دسته گل داده دختر پسر چه فرقی داره همه که از هر دو تا جنس ندارن منظورم اگه یک بار انجام میدادن می‌شد خیلی خوب بود ولی از سر دلسوزی میگم بدن خودت رو داغون نکنه خیلی عوارض دارن من الان پولیپم بخاطر دارو های تخمک کشیم ببخشید گلم که گفتم مثل خواهر دوستت دارم♥️

عزیزم اوابوست هم‌ میخوای استفاده‌کنی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم اوابوست هم‌ میخوای استفاده‌کنی ؟

من سر تخمک کشی قبلی شش ماه اووابوست خوردم البته رو قوطی زده بود ۴تا من هیچوقت ۴تا نخوردم روزی دوتا میخوردم یکی دو ماهم روزی یکی خوردم یکم کیفیت بهتر شد اما شایدم از گونال اف بود ولی در کل خیلی خیلی تاثیری نداشت😅

فعلا چه مکمل هایی خوردی برای قبل تخمک گیری؟

من از الان چون اوابوست گرونه و شاید ماه اول برام شروع نکنن چون تیرویید دارم نمیدونم نرماله پودر اینو فولیک میخورم از هام اوکی بود اوابوست روزی سه تا میخورم کیوتن متفورمین ویتامین سی ای دی اینا رو هر روز نمیخورم بعضی وقتام زینک میخورم هر چی دستم بیاد خواهر میریزم تو گلو مبارک به شوشو هم فعلا تا برم از هارو بنویسن بقیشو براش میگیرم ولی فعلا کیوتن ویتامین سی ای دی میدم ولی برمم فرتیل اید میگیرم براش هر روز صبحم یکی دوتا گردو کمی غذاهامونو رو به گرمی بردیم خیلی تاثیر داره رو تخمک حداقل برایه من اونطوری بودهر روزم یک یا دوساعت پیادهروی ۶ کیلو وزن کم کردم به امید خدا تا شروع سیکل ۴ دیگه کم کنم  ببخشید من عادتمه زیاد فک بزنم 

من از الان چون اوابوست گرونه و شاید ماه اول برام شروع نکنن چون تیرویید دارم نمیدونم نرماله پودر اینو ...

بنظرم برای شوهرت یه مکمل کامل بگیر بهتر از این که دی جدا بخوره ای جدا بخور چون دیشب دکتر مرکز مام تهران ما وقت داشتیم تلفنی البته با دکتر اطرج گفت واسه شوهرم همون فرتیل اید مردان روزی دو یا سه تا کافیه گفت در کنارش دیگه لازم نیس ای و دی و اینا بخری و هزینه کنی راحت ترم هست تا حالا روزی چند بار برن سر قرص هاشون و بخوان هی بخورن