2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
عزیزم این دارو عالیه حتما بخر بخور فعلا روزی یکی بعد که وارد سیکل شدی روزی دوتا این دارو باید از دوم ...

ممنون، یعنی همه دکترا اینو تجویز می کنن؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
دوستان ببخشید به شوهرم ال ارژنین بدم یا ال کارنتین یادمه میگن برایه تحرک خوبه ال ارژنین دارم دوزشم ۱ ...

پروانه جان هر دو رو بده 

اگه الکارنیتین گرفتی ، مایع براش بگیر دوزش بالاتره . همسرم از الکارنیتین مایع استفاده کرد باید بریزه تو یه لیوان آب بعد بخوره 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرتون چجوریه؟؟؟؟ 

به نظر من خیلی خوبه ، بدون‌استفاده از دارو‌اینطوری باشه،دارو هم مصرف کنی انشالله تخمکهای بیشتری داشته باشی عزیزم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خوبه سنتون کمه، من ۴۰ سالمه، برای هر بار پانکچر باید مجدد هزینه پرداخت کرد؟

عزیزم بعد تخمک کشی جنینات فریز وبعد انتقال میدن تا جنین داشته باشی لازم به تخمک کشی دوباره نیست ولی جنینات تموم بشه بله دوباره از صفر شروع میکنی همون داروها همون پروسه و تخمک کشی و هزینه هام همه باید دوباره پرداخت بشه

سلام ، دوستان بار‌ اول‌که سونو می کنن اگه چند تا فولیکول باشه میگن برای پانکچر؟ یا در هر صورت دارو و ...

بار اول سنو میکنن کیست و اینا نداشته باششی وضع رحمو تخمدانتو برسی میکنن اگه همه چی اکی باشه دارو میدم با وجود کیست یا مشکل دیگه تو ازمایش ها نمیدن عقب میندازن

من الان اوابوست قیمت گرفتم ۱۴۰۰ بود، با این حساب که مبلغش گرونه به نظرتون‌بخرم بخورم یا اینکه صبر کن ...

عزیزم بببخشید هی من زودی فضولی میکنم ولی منم قبل تشکیل پرونده ومطمین بشم ماه بعدش برام شروع میکنن یعنی الان پودر اینو فولیک میخورم چون اوابوست خییییلی گرونه اینم ایرونیه بعد که مطمین شدم برام شروع میکنن اوابوستو میگیرم یه بار من سه ماه الکی اوابوست خوردم برام خیلی زیاد شد هزینش بازم خود دانی البته سن شمام زیاده ولی من یک ماه مونده به تخمک کشب اوابوستو میخورم کیوتنم بگیر اونم خوبه پیاده رویم خییییلی خوبه بادکشم خوبه از چند ماه قبلش

پروانه جان هر دو رو بده   اگه الکارنیتین گرفتی ، مایع براش بگیر دوزش بالاتره . همسرم از ا ...

همون که تو پلاستیک های بلنده ،،؟ من همون جوری میدم سر بکشه😁😁😁😁😁😁😁کارتونشو گم کردم خواستم ببینم ال ارژنینه یا کارنتینه

دوستان ببخشید به شوهرم ال ارژنین بدم یا ال کارنتین یادمه میگن برایه تحرک خوبه ال ارژنین دارم دوزشم ۱ ...

عزیزم پس تو نت خوندم تحرک اسپرم در ای وی اف تاثیر نداره چون خودشون لقاح میدن ال کارنتین که برای تحرکه از دکتر هم پرسیدم گفت تو ای وی اف فقط تعداد بالا باشه و درصد سالم زیاد باشه ؟؟؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
به نظر من خیلی خوبه ، بدون‌استفاده از دارو‌اینطوری باشه،دارو هم مصرف کنی انشالله تخمکهای بیشتری داشت ...

خدا رو شکر، ممنون از امید‌واری که بهم دادید❤️🙏

عزیزم بببخشید هی من زودی فضولی میکنم ولی منم قبل تشکیل پرونده ومطمین بشم ماه بعدش برام شروع میکنن یع ...

پروانه جون ممنون که به سوالام جواب میدی، پر از استرسم بخدا، انشالله این روزا برای هممون زودتر تموم بشه به روتل عادی زندگی برگردیم با نتایج دلخواهمون❤️

@ماهییا     😭😭😭😭 آخی چه مهربون مرسی عزیز دلم خیر ببینی الهی حاجت روا بشی و هر چی از ...

عزیزدلم باور کن همش تو ذهنمی انشالله خیلی زود مشکلت حل بشه خواهر 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
قربونت برم نخواستم مزاحمت بشم گفتم شاید بخوای با خودت خلوت کنی  اخه مردا مثل ما نیستن که با حر ...

مراحمی عزیز دلم. انشالله الهی آمین.

با هم یکم حرف زدیم میگه الان تا جوونی میتونی ازدواج کنی و بچه دار بشی اما اگه از روی احساس تصمیم بگیری و بمونی ۱۰ سال دیگه که ۴۰ سالت شد و زندگیت یکنواخت شد و دیدی بچه نداری دیگه دیره برای جدا شدن و میگی سنت بالاس دیگه نمیتونی خوشبخت بشی. منم گفتم من نه دیگه ازدواج میکنم نه بچه میخوام من ازتو بچه میخوام نه کس دیگه ای. فعلا سعی میکنم چیزی نگم که آرومتر بشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
😥😥😥 باهاش حرف بزن تو قوی باش اگه همدیگرو دوس دارید به هر حرف و طریقی راه های دیگه راضیش کن

فدات شم دقیقا دارم صبوری میکنم ببینم جواب میگیرم انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤