2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست
بچه ها خوش بحالتون اواسط یا آخرای مراحل هستید من هنوز شروع نکردم تازه هفته ی دیگه برای تشکیل‌ پرونده ...

نگران نباش عزیزم ان شاالله تو بهترین موقعیت وارد سیکل میشی.

والا اکثر ماها هم چند دور زدیم و دوباره برگشتیم اول😂 الان من بار سومه ک پانکچر کردم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
[QUOTE=261253074]فدات گلم دیگه چقدر بسپارم به خدا مگه تا الانش چیکار میکردم. مشکل من اینکه  ناب ...

با تمام وجود درکت میکنم گریمم گرفت برات خیلی خیلی خیلی برات خوشحالم  که الان دلت شاد شده و تا آخر عمرتم شاد بمونه . 

منم همینطورم دلم برا خودم برا شوهرم برا خانواده هامون که اینقدر چشم انتظارن میسوزه 

منم این هپروت شدن هارو داشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا چرااااااااااااااااااااااا خدایا بدبخت تر از من توی این دنیا هست دوستای گلم بیشترتون منو میشناس ...

بمیرم برای دلت

عزیزم می دونم خیلی داری زجر می کشی، بنظرم حتما در اولین فرصت پیش یک مشاور برو که هم خودت آروم بشی هم راهنماییت کنه که در مواجهه با این برخورد همسرت چه گفتگویی داشته باشی. نمی دونم چی بگم. خیلی ناراحت شدم از خوندن پیامت. کاش اینجوری نمی شد.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم واقعا حق داری. من الان 41 سالمه. نگاه می کنم اونایی که بعد از من ازدواج کردن الان چندتا بچه دا ...

قربونت عزیزم تنها راه حل منم تخمک اهداییه ولی میدونین خیلی دلم شکستس که آخه چرا چرا نباید با تخمک خودم که همیشه بهم گفتن مشکلی نداری و تنها مشکلم با بالا رفتن سنم و به وجود اومدن این مشکل شده باشه

به بهارک هم گفتم حس میکنم نوشدارو پس از مرگ سهراب باشه برام من خودمو خوب میشناسم میدونم با تخمک اهدایی  اگه بچه دار بشم عاشقش میشم و جونمو براش میدم ولی همیشه ته دلم ی حسرتی هست که چرا برا خودم نشد 

اره سخت نیست اگه نیاز بود یا دکترت گفت انجام بده . خداروشکر سونو خوب بوده نگران چیزی نباش . شاید اند ...

قربون دهنت ایشالا که هیچی نباشه

اندومتر اطراف ساک زده ۳۵ 

به خدا امروز اینقدر حالم خراب شد گفتم خدایا خودت دادی نکنه پسش بگیری؟

شوهرم نبود با مامان و بابام رفتم برای سونو، بابام از بس ترسیده بود دوبار نزدیک بود تصادف بد کنیم

خدا کمک همه باشه تو این راه یه گوشه چشمی هم به ما داشته باشه

نگران نباش عزیزم ان شاالله تو بهترین موقعیت وارد سیکل میشی. والا اکثر ماها هم چند دور زدیم و دوباره ...

خوب شرایط سنی و مالی خوبی ندارم، سن ۴۰ سال

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
نگران نباش عزیزم ان شاالله تو بهترین موقعیت وارد سیکل میشی. والا اکثر ماها هم چند دور زدیم و دوباره ...

چرا سه بار؟ 

به چه چیزایی بستگی داره پانکچر که خوب باشه؟

قربونت گلم با اهدایی تاحدودتاحدودمشکلی زیادی مشکل ندارم شوهرم از نظر علمی کاملا توجیحم کرده ولی حال ...

نه عزیز دلم این حرف رو نزن باور کن اینجا تازه تو سن تو ازدواج میکنن خود‌مرکز‌ما سن باروری رو زده ۴۷سال حتی به من گفتن جنین هات تا سن ۴۷ سالگی من فریز میشن پس به این چیزا فکر‌نکنحداقل با ی اهداکننده جوون ی بار امتحان کن و بزار لذت مادری رو تا دیر نشده بچشی ان شاللهکه به زودی چراغ خونت روشن میشه 

قربونت عزیزم تنها راه حل منم تخمک اهداییه ولی میدونین خیلی دلم شکستس که آخه چرا چرا نباید با تخمک خو ...

باور کن بعد‌که بگیریش بغلت اصلا یادتم نمیاد کهبخ‌ای حسرت بخوری عزیزم 

قربونت عزیزم تنها راه حل منم تخمک اهداییه ولی میدونین خیلی دلم شکستس که آخه چرا چرا نباید با تخمک خو ...

واقعا ناراحت شدم 

شما مگه چند سالتونه که گفتن با تخمک خودتون نمیشه؟ منم ۴۰ سالمه ، اما سه ماه پیش طبیعی باردار شدم اما سر ی اشتباه که تقصیز خودم بود سقط کردم