2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
دوستان هزینه های شما هم مثل این لیست بود؟

بلاست یعنی جنین رو میرسه به پنج روز بعد انتقال میدن هزینش جدای انتقاله چون جنین تو محیط آزمایشگاه روش کار انجام میشه،میکرواینجکشن همون پانکچر هست که زده ۱۲ یا ۱۰ تومان فک کنم،با انتقال فرش یه قیمتیه،با انتقال از فریز یه قیمتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیدید هر کدوم یه مرحله رد می کنیم به بقیه می گیم نگران نباش همه چیز خوبه بعد خودمون استزس مرحله بعد ...

دقیقا خیلی باحالید خودتون استرس مثلا سونو قلب داشتین،شکرخدا خوب بوده حالا به بقیه دلداری میدین،انشااله همه باردارا به سلامتی این دورانو بگذرونید بعد بیاید برا ماها که انتقالام انشااله مثبت بشه دلداری بدین

انشانه که همه چی به خوبی پیش بره، اونوقت هیچی نگفت دکتر؟  دکتر به من گفت بین ۲ تا ۳ روز اختلاف ...

انشالله،نه چیزی نگفت،پرسیدم این اختلاف نگران کننده نیست گفت نه

البته من دوقلو بودم،شاید این اختلاف برای همین مهم نبوده،تو نت خوندم تا ۱۰ روز رو میگن طبیعیه.

من مرکز مریم،ساری هستم عزیزم

عزیزم برا من ۴۰۰بود حدودا،هیچ دارویی براش ندادن بعد از انتقال منفی اینو برام دادن من الان جواب آزم ...

سلام عزیزم،منم قرار بود این هفته انتقال بدم که پرولاکتینم 800اومد به همین خاطر انتقالم کنسل شد،دکتر گفت برو دکتر غدد فعلا تحت درمان باش،چون پرولاکتین بالا منجر به سقط جنین میشه،دکتر غدد هم ام آر آی هیپوفیز با تزریق نوشت برام که امروز رفتم انجام دادم.

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
الان سونوی ان تی پنج شنبه مرکز مام من گفتم صبح سونو بدم بعد جواب ببرم پبش دکتر متین ولی ایشون پنج شن ...

چرا پیش دکتر میلانی توی رشت نمیرین ؟ دکترتون توی قزوین کیه ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بلاست یعنی جنین رو میرسه به پنج روز بعد انتقال میدن هزینش جدای انتقاله چون جنین تو محیط آزمایشگاه رو ...

ممنون از توضیحتون، پس با این حساب جنین بلاست و انتقال بدن بهتره درسته؟

خدا یا خیلی دوستت دارم، میدونم مثل همیشه هوامو داری
عزیزم برا من ۴۰۰بود حدودا،هیچ دارویی براش ندادن بعد از انتقال منفی اینو برام دادن من الان جواب آزم ...

نمیشه برگردی ؟ تلفنی جواب نمیده دکترت ؟ انشالله که سریع نرمال بشه بتونی انتقال بدی .

هیدروکسی رو هنوزم داری ادامه میدی ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم،منم قرار بود این هفته انتقال بدم که پرولاکتینم 800اومد به همین خاطر انتقالم کنسل شد،دکتر ...

سلام گلم

منم سابقه پرولاکتین داشتم که ام آر آی دادم میکرو آدنوما بودم که با دارو کنترل شد و قبل انتقال قبلیم عددش ۲۰بود که نرمال رنج آزمایشگاه بود

دیگه یکسالی میشه بدون دارو پایین بود نمیدونم چطور اینقد بالا رفت البته این پگ پرولاکتین بود که نمیدونم چه فرقی داره با پرولاکتین خالی

نمیشه برگردی ؟ تلفنی جواب نمیده دکترت ؟ انشالله که سریع نرمال بشه بتونی انتقال بدی . هیدروکسی رو هن ...

واقعا نمیتونم دوباره برم کل دیشبو تو اتوبوس بودم

پیام دادم به منشی جواب ندادن حالا دوباره فردا تماس میگیرم ان شاءالله جواب بدن

دیگه ایندفعه برام پردنیزولون ۵ داده 

هر دفعه آزمایش میدم یه درد ناشناخته ای پیدا میشه توش😁