2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
اینو هستم...منم چند شب پیش همین کارو کردم چقدم چسبید

اتفاقا سیب زمینی به خاطر نشاسته اش خیلی خوبه برات الان
میتونی تا روز آز همسرت رو گول مالی کنی به بهونه همین موضوع هر یه شب در میون بهش سیب زمینی و تخم مرغ بدی :)))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ثمین جون رنجش ۸ نیست برا تو رنج نرمال ۸ باید میبود........ دکتر من گفت بستگی به بقیه اعداد داره برا ...

اوکی متوجه شدم درست میگید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جون رنجش ۸ نیست برا تو رنج نرمال ۸ باید میبود........ دکتر من گفت بستگی به بقیه اعداد داره برا ...

انا جانم کنسرو نخوردیم.همسر جانم مجبور شد از بیرون غذا بگیره،...

ولی از امروز دارم غذا غیر تنبلونه میپزم...در واقع امروز از استراحت دراومدم.....وای که چقدر سختمه استراحت کردن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
انا جانم کنسرو نخوردیم.همسر جانم مجبور شد از بیرون غذا بگیره،... ولی از امروز دارم غذا غیر تنبلونه ...

من که هنوزم تویه استراحتم متنفرم از درازکشیدن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اتفاقا سیب زمینی به خاطر نشاسته اش خیلی خوبه برات الان میتونی تا روز آز همسرت رو گول مالی کنی به به ...

اتفاقا همسری خیلی دوست داره،هر وقت میگم غذا نمیدونم چی درست کنم میگه سیب زمینی تخم مرغ بذار....

کلا همسرم سخت گیر نیست برا غذا که مفصل باشه و فلان ،ولی بد غذاست اساسی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
من که هنوزم تویه استراحتم متنفرم از درازکشیدن

من الان پاشدم یه گرد گیری کردم،همسریم جارو اینا کشید...کلافه میشم حونه کثیف و شلخته باشه...

هر روز میگم خدایا باردار شدم منو استراحت مطلق نکنی که میمیرم

عزیزم به دکترا باشه که بعد سه چهارتا منفی تازه باید التماسشون کنی تا این آزمایشا رو بنویسن. به قول آ ...

لی لا جون میدونی چی دل آدمو میسوزونه و احساس میکنی احمق حسابت میکنن؟

اینکه بدون این بررسیها میگن ناباروری بدون علت دارین!!!!!!!

خوب مگه بررسی کردی و علتو پیدا نکردی میگی بدون علت؟

یعنی از این اصطلاح بدون علت متنفرم.......

مگه میشه بدون علت باشه.......

بگین ما نتونستیم علتو پیدا کنیم نگین بدون علت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این مشکل منم بود باهاشون بنظرم برای شما رو اگه 4 تا جنین تشکیل شه یه بسته می کنن  استدلالشونم ...

چه روش بدیه افسون جون. از جایی مثل عرفان که انقدر همه تعریف میکنن بعیده این روش
راستش من بین عرفان و بهمن خیلی مردد بودم اولشم دکترم گفت بهمن. یعنی چند نفر بودیم به همه گفت دوشنبه بهمن اما من و یه نفر دیگه ازش خواستیم بریم عرفان. فکرمیکردم بهتر باشه
درسته که اونا احتمالا بهترین شرایط رو درنظر میگیرن ولی همه مریضها که شرایطشون یکی نیست.
برای شما 10 تا جنین داشتی به نظرم باید دوتا دوتا میکردن . کم نیست 10 تا آخه
چه میدونم والا. فکر هم نمیکنم جواب بدن ولی دلم میخواد برم. به نظرت برم اونجا پیش کی؟ با کی حرف بزنم؟

خدایا شکررررررر
به نظرت عفونت داره یعنی؟ مرسی از توجهت لاله جان

من به تعداد گلبولا دقت نکردم اما اگه همچین مشکلی باشه یادمه لیلا جون هم همچین مشکلی داشتن......

همسرش پیش متخصص آندولوژی رفته بوده اگه اشتباه نکنم و با درمان عفونتش شرایطشون بهتر شده بود.......

حتما پیگیر این قضیه باش........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بذار یه غذای تنبلونه بگم که من و شوشو هر وقت حوصله نداشتیم درست میکردیم....... یه پیاز و یه س ...

وای آناجون چقدر عالیه این غذا . من خیلی دنبال غذاهای سالم هستم که سرخکردن نیاز نداشته باشه که بتونم تنوع داشته باشم . واقعیتش تنها چیزی که سرخ میکنم پیار برای بعضی غذاهاست اونم در حد یه تفت با شعله ی خیلی کم. حتما این غذایی که گفتین امتحان میکنم ممنون . بازم اگه دستور غذای سالم داشتید بگید من استقبال میکنم:)

خدایا شکررررررر
من الان پاشدم یه گرد گیری کردم،همسریم جارو اینا کشید...کلافه میشم حونه کثیف و شلخته باشه... هر روز ...

نه بابا گرد گیری اینا اصلا نکردم مامانم و مادرشوهرم هرروز میان کارامو میکنن .منم بدم میاد ولی چاره ای هم ندارم فدایه سرم فقط نینی باشه مهم نیست شلختگی نهایتا میگم ی خانم میاد خونمو تمیز میکنه هر دوروز

بچه ها سوال جفت پایین دلدرد می یاره؟ من ی دلدرد هایی دارم می ره رو اعصاب. انگار محتویات رحمم می خواد ...

نگران نباش فقط استراحت کن جفت پایینه انقدرام ترسناک نیست اما تو احتیاطت رو بیشتر کن که ایشالله به زودی بالا میره.......

لی لا جون میدونی چی دل آدمو میسوزونه و احساس میکنی احمق حسابت میکنن؟ اینکه بدون این بررسیها میگن نا ...

آخ آخ منم لجم میگیره از این کلمه ی ناباروری بدون علت!
من از 3 سال پیش که بهم گفتن ناباروری بدون علت دارین تا الان 10 تا علت پیدا کردم :)))))) تازه معلوم نیست این همش باشه
همیشه هم اون جمله ی دکتر اولم تو گوشمه که چه راحت گفت ناباروری بدون علت. بدون اینکه هیچی رو بررسی کرده باشه

خدایا شکررررررر