2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048432 بازدید | 684655 پست
شما هم شیراز هستید من از یکی پرسیدم گفت همچین اسمی نداریم 

نه عزیزم من شمال هستم
دکتر ظهیری هم شمالی هست اما شیراز هم میره
نمیدونم کدوم مرکز کار میکنه
اما به نظرم میشه از مطبش و از منشی هاش پرسید

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خب اینایی ک منم باهاش میزدم سرش نارنجی بود دیگه ایرانی هم هست ولی کبود میکرد

اونی که عکس گذاشتی زرد بود
یه چیزی تو مایه های زرد و پرتقالی
نبود؟ من این رنگی دیدم

من با همون سرنگایی که سرش نارنجی بود میزدم
البته الان اصلا یادم نیست که ایرانی بود یا خارجی

فقط یادت باشه اسپیره هم نباید بکنی ها
شاید اسپیره میکردی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جان حقیقتشو بخوای مطمئن نیستم ولی فکر نکنم مشکلی باشه ، چون منم قبل از اومدن جواب رفتم تو سیکل ...

ممنون لیلا جون از توضیحاتت
خیلی کامل و جامع بود

این لی لا و بهار که با هم انلاین میشن اتیش میسوزونن....وای وای ببین بچه های اینا چی میخوان بشن...اوه ...

شرمنده من چون کارم شبکه است،از صبح تا آخر شب صفحه نت جلوم بازه،واسه همین یه سره اینجام

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لاله جون عکس رنگی من نرمال بود و لوله ها و رحم نوشته نرمال و طبیعی و من حتی هیچ دردی متوجه نشدم....و ...

چی بگم
هیدرو تو عکس کاملا مشخصه
لوله انتهاش تورم داره

فاصله ی بین عکس و نظر دکتر طرازی چقدر بود؟

این ترشح قهوه ای چه کوفتیه من که نفهمیدم.باز شما بارداری من چیم اخه.وقتی میادا دلم میخواد خودمو بزنم ...

ثمین جون رو مخت نباشه خوشکلم
اتفاقا نشونه ی خوبیه
همین که با 12 تا سیکل قبلی فرق داره حالتات خودش خوبه
من بهت امید زیادی دارم
یادت که نرفته من بتای مثبت میخوام حالیمم نیست

اخه شما سه تا نمیگین اینجا تاپیک خانمای بارداره دلشون میخواد،هی اسم هرچی غذای خوشمزه ست میگید؟؟؟بیا ...

عزیزم بلدم بپزم،بپزم برات بفرستم؟ خارج از شوخی و تعارف.با ماهی سفیدم میپزم

دوستان گلم دکتر ب من در مورد خراش و هیسترو و سرم هیچ حرفی نزد ب نظرتون خودم بهش بگم اینارو ؟ اگه بخو ...

برا هیسترو و خراش دیر نیست
اما برای ازهای ایمنی دکتر من گفت اگه مشکل داشتن باید یکی دو ماه قبل از سیکل دارو مصرف کنم

من از سال 94 دیگه نرفتم ابن سینا اخرین انتقالم 14 اسفند 94بود.نه اصلا من اونجا با هیچکس حرف نمیزدم ک ...

الهی فدات بشم عزیزم
خدا ازشون نگذره که با رفتارشون دل ادمو میشکنن

اینبار که رفتم تاییدیه سرم بگیرم از ابن سینا ،حتی کارکنان بخش پاسخگویی هم زورشون گرفته از سرم داشتن ...

کار کنان ابن سینا خیلی از دماغ فیل سقوط کردن !!
من جات بودم همینا رو بهش میگفتم !!

سلام دوستان عزیزم شبتون به خیر

ممنونم که به یادم هستید..جونم واستون بگه که بالاخره همسرم کولونوسکوپی شد و تشخیص اولیه زخم روده س که باید مدت طولانی دارو مصرف کنه حتی شاید تا سالهااا...باید منتظر جواب پاتولوژی باشیم..

فقط نمیدونم چی بگم واقعاااا بعد از این همه پیگیر درمان بودن و جراحی های متعدد دیگه انتظار اینو نداشتم..خودم کم بودم..خیلی خیلی باید مراقب باشه و تحت کنترل که خدای نکرده ممکنه تبدیل بشه بهcancerزبونم لال..

دیگه همچین شیک و مجلسی از فکر بچه رها شدم اصلا انگار هیچوقت بهش فکر نکرده بودم.فقط الان میگم خدایا این داراییمون رو ازمون نگیر..سلامتی بالاترین نعمته اما گوش نمیده خدا جون..انگار قهره قهره بامن...من هم که دیگه خسته و کلافه نمیدونم به چه امیدی زنده باشم وقتی انقدر ناملایمه دنیا با من

بازهم ممنون بابت دعاهای تک تک تون..

با آرزوی بهترینهاااا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام دوستان عزیزم شبتون به خیر بالاخره همسرم کولونوسکوپی شد و تشخیص اولیه زخم روده س که باید مدت ...

عزیز دلم خدارو شکر که مشکل جدی تری نیست،اصلا خودتو نگران نکن،خداروشکر که به موقع فهمید قبل اینکه بخواد خطرناک بشه. یه کم آرومتر شدی میتونی همزمان کارای نی نی رو هم پیش ببری،پرهیز غذایی در کنار دارو ها خیلی بهشون کمک میکنه.براتون آرامش و شادی از خدا آرزو میکنم.امیدوارم به زودی اینقدر تو خوشی غرق بشی که هیچی از این روزای سخت یادت نیاد عزیزم.

عزیز دلم خدارو شکر که مشکل جدی تری نیست،اصلا خودتو نگران نکن،خداروشکر که به موقع فهمید قبل اینکه بخو ...

آمین           

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
همسرم آزمایش داده تو برگه آزمایشش نقاشی کشیده، من هیچی ازش سر درنمیارم  البته دکتر گفته آزمایش ...

عزیزم اگه دوست داشتی عکسش رو بذار اینجا
هم انا جون هم بقیه دوستان کمک میکنن

عزیزم اگه دوست داشتی عکسش رو بذار اینجا هم انا جون هم بقیه دوستان کمک میکنن

فدات لاله جون.گذاشتم آنا جون و یاس جون زحمت تفسیرش رو کشیدن.