2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048430 بازدید | 684655 پست
حتما با ایمونولوژ مشورت کن........ برا یکی از دوستامون ۱۳ بوده دکترش گفته ۵ واحد بیشتره....... بای ...

عزیزم ایمونولوژ گفت خوبی رزاقی کفت نه کورتن باید استفاده کنی اصلا همینجوری موندم بخدا

لاله جون دکتر ایمونولوژ منم دقیقا همینو گفت....... گفت ملاک دوتاییاست البته تکیام باید همزمان باهاش ...

اره عزیزم درسته دوباره تکی ها رو هم نوشت
الکی الکی پول آز دادم دوباره !!

تازه انتی تی پی ا و انتی تایروگلوبولین هم با اینکه مرداد دادم بازم نوشت :((

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غذای ویارونه آوردم براتون....الهی ک بزودی قسمت همتون بشه

هی خواهر! ما که چیزی ندیدیم! بارداری قبلیم از ویار شدید چند روز چیزی نتونستم بخورم بعدشم چهار روز بیمارستان بستری شدم. فقط سرم و سوپ بیمارستان غذای من بود!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
لاله جون اتفاقا منم با اعداد و ارقام و تاریخها رابطه عجیبی دارم........ باورت میشه مثلا وقتی نگاه م ...

خدا رو شکر
فکر می کردم همه الان میگین این دختره خله :))))
امیدوارم همین جوری که گفتی بشه و همه دوستان این روزهایی که نوبتشون هست براشون دعا کنیم براشون خاطره انگیز و خیر باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من براي رفع عفونت ادراري تا يكهفته روزي ٤تا قرص سفكسيم خوردم رفع شد براي خارش واژن فقط كلوتريمازول د ...

خارش ندارم فقط قسمت بیرونی کمی سوزش داشت،هواخوری بهترش کرد،ولی تا فردا بهتر نشم میرم ازمایش میدم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
میگن نیترات داره! کلا غذاهای کنسروی نیترات دارن.

بله دیگه گذاشتمش کنار...فکر میکردم ضرر نداره بعد فهمیدم تن هم جیوه داره...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

ی سوال ذهنمو مشغول کرده.فردا اگه بخوام برم آزمایش اگر تیتر بتا بدم مثبت یا منفی بودنش مشخص میشه دیگه نه؟فردا روز سیزدهم انتقالمه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره به خدا، فکر کنم لی لا و بهار با بچه هاشون بخوان بیان خونمون همه محلمون خبردار میشن ،مامانای بلا ...

من بیام واقعا همچین اتفاقی میوفته. عجیب با بچه ها میونه ام خوبه،هرجا که من هستم بچه هم هست،بازی های پر سرو صدا میکنیم.هر چی شیطونی هم بلد نباشن یادشون میدم.عزیزم بچه هاتون یه بار منو ببینن دیگه همش بهانه منو میگیرن. یه همچین خاله ایم من.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لاله جون رنج نرمال مشخصی ندارن......... ایمونولوژ من گفت تفسیرش نسبیه.........

چه قدر بدم میام نصفه جواب میدن این دکترا :((
حالا من برم پیش ایمونولوژم حتما ازش میپرسم و
اون خیلی ماهه و حتما برام توضیح میده :))

چه قدر بدم میام نصفه جواب میدن این دکترا :(( حالا من برم پیش ایمونولوژم حتما ازش میپرسم و اون خیلی م ...

لاله جون اون سی دی مارکر دو تایی بود اون رنجش رو گفت باید 8باشه برا من 13 بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان صبح رفتم از دادم  قربون  خدابرم نمیدونم چه حکمتی هست که اینقدر به در بسته می خ ...

عزیزم خیلی متاسفم
خیلی زیاد
میفهمم چقدر حال و روز الانت غیر قابل تنفسه

ی سوال ذهنمو مشغول کرده.فردا اگه بخوام برم آزمایش اگر تیتر بتا بدم مثبت یا منفی بودنش مشخص میشه دیگه ...

فکر میکنم مشخص میشه.. عجله داریااا، ولی درکت میکنم،خودمم به زور جلوی خودمو گرفتم دفعه قبل

ان شاءالله که مثبتییی عزیزممم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
این لی لا و بهار که با هم انلاین میشن اتیش میسوزونن....وای وای ببین بچه های اینا چی میخوان بشن...اوه ...

شرمنده من چون کارم شبکه است،از صبح تا آخر شب صفحه نت جلوم بازه،واسه همین یه سره اینجام!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من بیام واقعا همچین اتفاقی میوفته. عجیب با بچه ها میونه ام خوبه،هرجا که من هستم بچه هم هست،بازی های ...

پس مثل همیم، با این حساب خونه رو میفرستیم رو هواااا

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین