2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
پس فردا زنگ نمیزنم ب دکتر😂😂 حالا ببینم چی میشه 

نه آقا زنگ بزن من حرفمو پس گرفتم .رز راست میگه خودت پیگیر باش یادم نبود چه بلایی سرم آوردن این 11بار اخر تویه ابن سینا خدا ذلیلشون کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بگم علایم ندارم یا زوده؟😜😜😜😜

بگو بگو خدا به آنا جون خیر بده اینجا نبود من کجا هی نق نق میزدم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من چی منم بگم سر انتقال قبلیم هیچی علایم نداشتم؟😁😁

حالا من هزار تا  علائم هم دارم ولی میگم توهمه ثمین توهم .خودتو گول نزن توهمی نشو خواهر

ولی واقعا ب علایم توجه نکنید اگرم چیزی باشه ب خاطر مصرف داروهاتون هس...علایم بعد از ازمایشتون نشون م ...

من دنبال علایم نیستم اصلا،ولی دوست دارم لک لانه گزینی رو ببینم😍😍

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
حالا من هزار تا  علائم هم دارم ولی میگم توهمه ثمین توهم .خودتو گول نزن توهمی نشو خواهر

توهم نیست خواهر واقعیته

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

وای بذارید ی کم نق برنم دلم وا شه از درد کشاله ران دوشبه دارم میمیرم حس میکنم شکمم حالت گرفتگی داره انگار سوزن سوزن میشه دور نافم

من دنبال علایم نیستم اصلا،ولی دوست دارم لک لانه گزینی رو ببینم😍😍

والا منم در حسرت لک لانه گزینی آخر میمیرم اخه میگن صورتی رنگه

وای ثمین دلم رفت برات باور کن مامان شدی

نمیدونم والا .شوهرم هی میره میاد میگه مامانیه من چطوره.میگم مامان کجا بود .شوهر خواهرشوهرم خودشو کشته هی میگه ثمین مامان شده من خواب دیدم حالا قراره اگه خبر خوش بهش بدم شام بده خخخخخ

صبح همگی بخیر...امروز ازیتا جون پانکچر داره، به نیت ایشون دعا میخونیم که انشالله تخمکای تپل مپل و بع ...

سلام . ممنون رز مهربونم که به یادم بودی
من تقریبا یکساعته رسیدم خونه. 5 تا تخمک کشیدن گفتم بیام اینجا به دوستام هم بگم
پنجشنبه گفته بود 5-6 تا فولی داری و امروز 5 تا کشید خودم راضیم. امیدوارم جنین هم برام تشکیل بشه. گفتن شنبه بیا کارت فریز بگیر. قبلش هم تماس جواب نمیدیم به هیچ وجه !

خدایا شکررررررر