2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
رز  جان مورد دیگه ای هم بوده ک باید انجام میدادم ولی دکتر حواسش نبوده؟ مثل سی دی ۶۹ ک نمیدونم چ ...

69 مهمه ولی من خودم ندادم،چون بقیه ش مشکل داشت و در هر صورت سرم رو برام تجویز میکردن..

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مرسی عزیزم لطف کردی نگاه کردی...پس همون آخه ب طرازی سری پیش گفتم بهم گفت خیلی برای شما لازم نیست سرم ...

هیسترو خیلی خوبه،یه بررسی خوب از رحم میشه و مشکلات احتمالی هم پیدا و کنترل میشن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه اشتباه نکنم حدودای ۳۰۰ بود...... البته مطمئن نیستم یه چیرایی تو ذهنم مونده....... من از ...

اونها سخته آناجون منم دارم تو خونه. کلا می گم کلکسیونیم دستگاه فشار و قند و... ترازو دیجیتال تو خونه هست. سونوکیدم بگیرم دیگه تکمیل خخخ

وقتی مشکل نداری بنظر من نباید اصرار کنی...وقتی بدنت نیازی تداره خب چه فایده داره زدنش؟ مثلا من هر س ...

در ادامه این حرفت در مورد طرازی بگم ک ی بحث کوچیک یک ساعت پیش با همسرم داشتم...بهش گفتم فردا میخوام وقت ویزیت بگیرم برم پیش طرازی و باهاش مشورت کنم در مورد هیسترو و خراش و سرم ک همسرم گفت بهار تو کار دکتر دخالت نکن دکتر خودش بهتر میدونه ک چیکار کنه منم گفتم اخه دکتر یادش نمیمونه تک تک بیماراش چه وضعیتی دارن بعضی چیزارو ما خودمون بهتره بهش یاد آوری کنیم ک همسرم گفت دکتر داره همیشه تورو سونو میکنه و پرونده پزشکی شما همیشه روی میزش هست و اول اونو نگاه میکنه بعد برات دارویی یا چیزی در نظر میگیره حالا واقعا موندم ک ب دکتر فردا زنگ بزنم در مورد این موارد مشورت کنم یا بزارم با راهی ک خود دکتر برام در نظر گرفته پیش برم...نطرتون چیه دوستانم؟

در ادامه این حرفت در مورد طرازی بگم ک ی بحث کوچیک یک ساعت پیش با همسرم داشتم...بهش گفتم فردا میخوام ...

ببخشید ولی من با نظرت همسرت موافق نیستم...دکترا پله پله جلو میرن،هر چی منفی میشی بررسی و نکات جانبی رو دونه دونه اضافه میکنن...بنظر من خوبه که خودمون پیشنهاد بدیم و بدونه که ماهم حواسمون هست...و کوتاهی نکنه....چون متاسفانه اگر مریض رو بی تفاوت ببینن خیلی در حقش کوتاهی میکنن...شما هم پیشنهاد میدی اگر برات مناسب باشه انجام میشه نه که خیالت راحت میشه...

مرینا جون عزیزم خیلی ناراحت شدم منفی شدی ایشالا طبیعی مامان بشی 

من خیلی کلافه هستم میدونم با این حرفام خستتون کردم ولی خیلی ادیت میشم ازین بی علاعمی حتی یه دره سنگینی سینه یا درد ندارم اخه روزای قبل ازمایش یه روزش کامل علاعم داشتم الان هیچی . خدا کنه طبیعی باشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
نه عزیزم چرا سقط بشه. همین چیزایی که آنا جون به من گفتن، همسر شمام رعایت کنن وضعیت شک نکن از این بهت ...

ممنون دوست خوبم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

بچه ها یه سوال، دکترم هیچ مکملی بهم نداده، نه رد کیوتن نه ویتامین نه اوابوست، بهشم زنگ زدم گفت لازم نداری. حالا نمیدونم واقعا لازم ندارم یا دکترم بیخیاله؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها یه سوال، دکترم هیچ مکملی بهم نداده، نه رد کیوتن نه ویتامین نه اوابوست، بهشم زنگ زدم گفت لازم ...

عجب مگه میشه لازم نداشته باشی ؟ا!!! من تقریبا مکملام هر روز دارم میخورم چه قبل انتقالم چه بعد انتقال

تو و  نی نی نازت رو سر و قلب من جا دارید

فدات بشم خیلی ماهی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....