2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
من درباره اتفاقات مهم یا جالب اینجا برا شوهرم تعریف میکنم،شما رو همیشه همون خانم مهربونه خطاب میکنم، ...

فداااااااات عزیزم. لایق این همه لطف نیستم به خدا. شما خودت مهربونی که منو اینجوری میبینی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها  خوبید ؟؟ من وقت نکردم بخونم  ببخشید ثمین ازمایش یا بی بی چک نزاشت

سلام عزیزم نه انشالله 5شنبه میرم آزمایش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینبار که رفتم تاییدیه سرم بگیرم از ابن سینا ،حتی کارکنان بخش پاسخگویی هم زورشون گرفته از سرم داشتن ...

الانه که کله ام رو بکوبم به دیوار، بگو شما چتونه دیگه؟ رز جون بهشون قول میدادی که به ارث پدریشون کاری نداشته باشی خخخخخ

انا جون واقعا ناراحت شدم.... عزيزم بابت حرفی که بهم زدی مرسي نه واسه چی ناراحت شم واقعا درست می گيد ...

قربونت بشم عزیزم........

خدا میدونه که واقعا همچین حسی دارم و با مامان شدن تک تکتون انگاری دوباره مامان میشم............

بوسسسسس

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فولی 9 و 10 رو چیشو میخوان بکشن؟اصلا خودت قبول نکن با این وضع

امروز که نمیکشن . مشورتشون تموم شد گفت چهارشنبه بیا دوباره واسه سونوی واژینال یه آمپول سینال اف دیگه هم داد!! خدا کنه بزرگ بشن فولیهام

الانه که کله ام رو بکوبم به دیوار، بگو شما چتونه دیگه؟ رز جون بهشون قول میدادی که به ارث پدریشون کار ...

کلی توضیح دادم که بابا من نقص ایمنی دارم بدون سرم نمیشه و فلان باز ول نمیکرد...میگفت یعنی چی؟خخخخخ

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام بچه ها  خوبید ؟؟ من وقت نکردم بخونم  ببخشید ثمین ازمایش یا بی بی چک نزاشت

نه هنوز عزیزم اما مامان شده........

ما سونوشم کردیم دو قلوئه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دوازده بار بدون آزمایش ایمنی.... ای وای خدا لعنت شون کنه. ولی دیگ مشکل تو فهمیدی خدارو شکر ديگ ...

همسرم آزمایش داده تو برگه آزمایشش نقاشی کشیده، من هیچی ازش سر درنمیارم 

البته دکتر گفته آزمایش ایشون خوبه و سالمن، اما دلم میخواست بدونم این مورفو چیه؟ این نقاشی ها چطور تفسیر میشن.

حالا نمیدونم منظور دکتر این بوده که ایشون کلا مشکلی ندارن یا اینکه برا میکرو آزش مناسبه. هیچی به آدم نمیگن که

بچه ها من امروز خیلی بی حال و کلافه م....سوزش هم دارم...با اینکه خیلی مراقب بهداشتم هستم...

حالا خیلی مونده تا ازمایشم...دق میکنم تا اون روز...کاش میشد این دو هفته رو کامل بخوابیم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

دیشب همسرم میخواست امپولمو بزنه دید جای یکیشون بدجور کبود شده،میگه انشالله مثبته ولی اگه منفی شه از الان گفته باشم دیگه نمیذارم بری دنبالش... کاش خدا برام بخواد...

عزیزم یعنی چی نشه تخمک کشی؟ یعنی سیکلتو کنسل کنن؟ عزیزم روز ۸ نمیشه گفت سیکلت کنسله........ اول د ...

آره دقیقا همین شد، بهم انوقت استرس وارد کردن خانمها که اونجا بودن کاش بحرفشون گوش نمی کردم دوباره دکی سینال اف داد گفت چهارشنبه بیا

بچه ها من امروز خیلی بی حال و کلافه م....سوزش هم دارم...با اینکه خیلی مراقب بهداشتم هستم... حالا خی ...

دور از جونت. یه جوری سر خودت رو گرم کن عزیزم. حق داری آدم کلافه هم میشه

نه هنوز عزیزم اما مامان شده........ ما سونوشم کردیم دو قلوئه!!!!!!

ای جان.....

انا جان بی زحمت منم یه سونو کن ببین اون ته مها چیزی میبینی؟؟؟؟؟؟

نه هنوز عزیزم اما مامان شده........ ما سونوشم کردیم دو قلوئه!!!!!!

ان شا ءالله دوقلو باشششششششششششششششششه وای چقدر ذوق میکنه شوهرم .دیشب میگفت به ترشح مرشح فکر نکن از کی میخوای بری مای بیبی بخری اونو بگو .منو همش میخندوند میگفت خل شدیا دیگه نینیه دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دور از جونت. یه جوری سر خودت رو گرم کن عزیزم. حق داری آدم کلافه هم میشه

مشغولبت دارم ولی حس و حال ندارم امروز...

این هپارین لعنتی هم 7 و نیم صبح و عصر هست( بخاطر فاصله با پروژسترون و اینکه دو روز دیگه میرم سرکار خونه بزنم برم) ،گند میرنه به خوابم...برا همین بی حوصله ام