2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
راستی اگه میشه یه روزم بزاریم برای ماهی کوچولو، ب نیت سلامتی کاملش،آرامشش وانشاءالله نی نی دارشدنش

جالبه منم به ذهنم رسید ولی معلومه شما زودتر به یادش بودین........

ممنون که به فکر دوستان هستی عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو سونو زده بود مایع لگنی خفیف دیده شد چیه ؟؟

عزیزم من دونه دونه پستارو به ترتیب دارم میخونم و اگه جوابی داشته باشم حتما جواب میدم.......

مایع رو والا دقیق نمیشه گفت.......

آندومتریوز نداری؟

یا هیدروسالپینکس؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیز دیگه بچه ها برای من تو برگه ی معرفی به بیمارستان نوشته هیستروسکوپی و کورتاژ تشخیصی!! کورتاژ ...

عزیزم فکر کنم منظورش نمونه برداریه که میخواد نمونه رو هم که بر میدارن برا پاتالوژی بفرستن.......

به نظرم میاد اینکارو قراره بکنه.......

یعنی کل رحمتو قرار نیست مورتاژ و لایه برداری کنن.......

باز دوستانی که از این اصطلاحات اطلاعات دقیق دارن میان کمکت میکنن ولی من همچین حدسی زدم.......

بابت دکترتم خوشحالم که حس خوبی بهش داری.....

سلام دوستای عزیزم دیشب موفق شدم با دکترم صحبت کردم راجع به وضعیت ترشح قهوه ای که گاهی دارم اول گفت م ...

نه عزیزم به نظر من همون شیافارو با استراحت ادامه بده ببین من که به خونریزی افتادم یهویی پروژسترونو بالا بردن......

حتی یادمه میکروی اول که به لک افتادم قبل آز گفت گفتن یه روز استراحت کن اپگه فردا باز لک داشتی تا بیشتر شد اون وقت یه شیاف اضافه کن........

پس میبینی الکی الکی اضافه نمیکنن که.......

ضمنا من با دو تا آمپول و دو تا شیاف تا دو مله لک رو داشتم قرار نیست که یهویی قطع بشه......

پس اگه به خساب تو بود که من تو اون دوماه باید هرروز یه شیاف اضافه میکردم و نهایتا آخرای دو ماه تعداد شیافام هر دقیقه یکی میشد......

عزیزم وقتی در حد لک میونده یعنی نیاز به بیشترشو نداری وقتی لک بیشتر بشه و به سمت خونریزی بره نشونه کم بودن پروژسترونت میشه........

بچه ها من خل شدم...وسواس بدی به داروهام پیدا کردم...همش درگیرم با درست و غلطشون... نخندین بهما.هپار ...

عزیزم خوب سری قبل بد میزدی کبود میشده......

همه دارن تلاش میکنن جوری بزنن کبود نشه تو دنبال کبودی هستی؟

امان از دستت مامان رز سفید جینگولی.......

کیا بعد انتقال پرد داشتن؟از روز هفتم شروع کردید یا هشتم؟همون روزی دو تا رو داشتین؟

من از هفته دوم یعنی روز ۸.......

مثلا شنبه انتقال دادی شنبه بعد شروع کن.......

عزیزم خوب سری قبل بد میزدی کبود میشده...... همه دارن تلاش میکنن جوری بزنن کبود نشه تو دنبال کبودی ه ...

گفتم که خل شدم...باور کن هی چک میکنم میگم چرا کبود نمیشه پس!!!خخخخخ

اخه مارکش متفاوته .هپارین سدیم با یه اسم دیگه....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام به همه دوستانی که تجربه ی پانکچر داشتید، روز پانکچر قبل از عمل سونو شدید؟ کلا آخرین باری که قبل ...

عزیزم خوب من سونوی آخرم دوشنبه بود پنجشنبه پانکچر شدم.......

و اما در مورد دردت.......

ببین من میکروی اولو یادمه اینطوری بودم البته غیر از اینکه من تزریقای هفته اولم الکی شدن چون اصلا نباید سینافکت میداشتم.......

خلاصه دقیقا از هفته دوم عملا تحریک تخمدانم شروع شد و به قول تو بزرگ شدن تخمدانامو حس کردم و روز به روز بیشتر شد.......

یادمه یه روز انقدر درد شدیدی داشتم که از قضیه تورشن تخمدان ترسیدم زنگ زدم گفتن حتما باید بیایی سونو کنی......

خلاصه قرار شد برم اما دیگه دیدم دردام رفتن و درد ندارم......

به قولت این دفعه ترسیدم نکنه آزاد شدن.......

خلاصه گفتم دیگه من که قرار شده برم میرم......

رفتم گفتم دیگه درد ندارم نکنه آزاد شدن خندیدن گفتن نه آزاد نشده.....

سر جاشون هستن و خلاصه این بود انشای من خوش بود استاد من.......

هیدرو یعنی چی؟ لوله که هیدرو یعنی چی؟ 

منظورش هیدروسالپینکسه......

سلام  ماهی کوچولو مریض دلشکسته غمگین از دیروزمیخواد بهتون بگه چه بلایی به سرش اومده و چه بلایی ...

سلام ماهی کوچولوی عزیز
خیلی از خوندن پیامت ناراحت شدم
حق داری ناراحت و دل شکسته باشی
مخصوصا از دست دکترا که نتونستن متوجه بشن زودتر خارج رحمی رو

من خیلی نگرانت بود، خیلی نگران بودم که این حالت برات پیش اومده باشه اما از طرفی هم نمیتونستم خیلی استرس بهت وارد کنم
مخصوصا که دیدم مصمم هستی که بری شنبه ویزیت و سونو بشی ، گفتم خب حتما اگه خارج رحمی باشه شنبه تشخیص میدن
اما متاسفانه انگار دیر شده بود

با اینکه الان وقتش نیست که بگیم میشه تو همین حالت هم نیمه پر لیوان رو ببینی
با اینکه الان شاید وقتش نیست که بگیم این اتفاق به ظاهر بد و سخت میتونه خودش جای شکر داشته باشه و...........
اما من میگم
نهایتش تو دلت بهم بد و بیراه میگی دیگه

ماهی جون یه دوستی بود مثل شما بود شرایطش اما خارج رحمیش فقط یه دونه بود
و اون لوله و جنین داخل رحم رو از دست داد متاسفانه
خوشحال بود که یه لوله ی سالم داره و امکان بارداری طبیعی رو داره حداقل

اما تو بارداری دومش ، خیلی استرس کشید ، چون دیگه به هیچ دکتری و به هیچ سونوگرافی اعتماد نداشت
هر روز از این سونو به اون سونو ، از این مطب به اون مطب ، یه روز در میون تیتر بتا
ک.چکترین دردی داشت میگفت وای سمتی که لوله دارم درد دارم و این بارم خارج رحمی دارم

اینا رو گفتم تا در نهایت بهت بگم، هر چند الان هر دو تا لوله هات رفتن و دیگه شانس بارداری طبیعی نداری
اما حد اقل دو تا خوبی داره این اتفاق
اول اینکه کلا دیگه احتمال خارج رحمی منتفیه پس تو انتقال بعدی اصلا استرس بابت این مساله نداری
دوم اینکه ممکن بود اگه یه لوله یا هر دوش سالم میموندن سری بعد هم این اتفاق تکرار میشد در حالی که الان دیگه همچین احتمالی وجود نداره

پس سعی کن نیمه ی مثبت این اتفاق رو ببینی
امیدوارم تو انتقال بعدی مامان بشی دوباره و همه چیز عالی پیش بره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خخخخخخ مگه چند سالته عشقم؟فکر کنم همسن و سال باشیما اخه قربون حس مادریت .من 33سالمه ها ولی اصلا حس پ ...

عزیزم پس قدیم مدیما بود من میتونستم دو سه سال دیگه مامانت باشم.......

خخخخخخخخخخخ.......

عزیزم خوب من سونوی آخرم دوشنبه بود پنجشنبه پانکچر شدم....... و اما در مورد دردت....... ببین من میک ...

آنا جون فکر میکردم بعضی مراکز باشن که قبل عمل سونو کنن.
من البته درد در اون حد نداشتم. و چون ذخیره م کمه کلا باعث نگرانیم نمیشه. فقط یه حس خوشایندی بود که میدونستم تخمکها داره رشد میکنه. جالب اینه که سمت چپم بود دردها. که اول فکر میکردم به خاطر تحریک آندومتریوزم هست که فقط سمت چپ درد میکنه. ولی وقتی سونوی اول رفتم گفت سمت چپت 5-6 تا فولی داری فهمیدم برای این بوده.
میدونم فردا به اونا بگم بهم میخندن. ولی انقدر تو همه چی استثنا هست میگم نکنه اینم استثنائا آزاد بشه. البته سعی میکنم بهش فکر نکنم.
ممنون که شرایطت رو توضیح دادی عزیزم

خدایا شکررررررر
والا دقیق نمیدونم فقط یادمه تو برگ مشاوره من فقط قبل انتقال پرد زده بود....... اما چون دکتر زنانم ب ...

مممنون انا جون الان متوجه شدم
شما چون سرم داشتی گفته نیاز نبوده
چون همون سرم کافیه قطعا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو