2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
خانوما واسه دل درد پریود ی راه کار بدید من تهو و دل درد گرفتم امشبم مسافرم،🥴🥴🥴 راستی روزم دوم پری ...

راهکاری که نداریم،🤭ولی کمر و دلت بپوشان گرم نگه دار.نه از روز اول تا سوم میرم دیگه واسه شروع سیکل.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راهکاری که نداریم،🤭ولی کمر و دلت بپوشان گرم نگه دار.نه از روز اول تا سوم میرم دیگه واسه شروع ...

همون کارو کردم با روغن سیاهدونه ماساژ دادم و بستم ولی خب دل دردای من شدیده حالا میخوا سوار اتوبوسم بشم به اتوبوسم حساسم تهو میگیرم و بالا میارم دیگه قبل سوار شدن باید وصیت کنم🥲🥲

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

سلام دوستان مکمل خوب برای تقویت اسپرم چی هست؟ دکتر اسپریژن نوشته خوبه؟ یا از این قوی تر هم هست؟

همسرم عمل واریکوسل کرده بعد از ۳ ماه آزمایش داده بدتر شده امروز دکتر بودم گفت پریود شدم روز دومش برم پیشش که مراحل ivf رو شروع کنیم ،حالم خیلی گرفته شده اگه اسپرم ضعیف باشه ivf جواب میده؟؟😔

سلام دوستان مکمل خوب برای تقویت اسپرم چی هست؟ دکتر اسپریژن نوشته خوبه؟ یا از این قوی تر هم هست؟ همس ...

سلام نگران نباشید داروهارو بخورن یکم اوضاع بهتر میشه جنین هم تشکیل میشه انشاالله

سلام خانمها منم امروز دوباره رفتم سونو و فندقم رو دیدم خداروشکر همه چی نرمال بود و سونو بعدیم ده هفت ...

خداروشکر عزیزم قربون فندوق کوچولو برم😍😍😍😍

سلام دوستان مکمل خوب برای تقویت اسپرم چی هست؟ دکتر اسپریژن نوشته خوبه؟ یا از این قوی تر هم هست؟ همس ...

اره بابا شوهر من آزو اسپرمی بود الان داریم کارای ای وی اف رو انجام میدم چیزی نیست انشالله درست میشه توکلت به خدا باشه

اره بابا شوهر من آزو اسپرمی بود الان داریم کارای ای وی اف رو انجام میدم چیزی نیست انشالله درست میشه ...

منم همسرم اوضاعش خیلی بد بود عمل هم کرد بازم تغییری نداشت امروز ۱۳ انتقالمه جنین گرید a  برام ۷ عدد تشکیل شد

همون کارو کردم با روغن سیاهدونه ماساژ دادم و بستم ولی خب دل دردای من شدیده حالا میخوا سوار اتوبوسم ب ...

از این قرص های ضد تهوع یدونه بخور اشکال نداره.منم شب یا صب با اتوبوس میرفتم‌ عصر دوباره برمی گشتم.

من بار سومه انتقالم فرقش با دو بار قبل اینه که دکترم قرص پردنیزولون بهم داده و اینکه این سری علایم ندارم خیلی کم بعضی وقتا درد پریودی داشتم و زیر شکمم سفت شده برام و هیچ لکی هم ندیدم

سلام خانوما میشه یه نگا به آزمایش بارداری منم بندازین به نظروتون نرماله ؟ روز چهاردهم انتقالم هس .ق ...

عزیزم مبارکت باشه بارداری ان شالله تا دو روز دیگه اگه دو برابر بشه همه چی نرماله برا بعضیا بتا کم بالا میاد بدنها با هم متفاوته گاهی جنین دیر لانه گزینی میکنه نگران نباش