2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان عزیزم....از مورخ 16 دی 1. مرینا جون16 دی 2. آتریسا جون ...

یعنی من 3 بهمن فقط باید دعای توسل رو بخونم؟ 

من روزی یه دونه رو میخونم که اگه کسی نتونست ختم ناقص نشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی من 3 بهمن فقط باید دعای توسل رو بخونم؟  من روزی یه دونه رو میخونم که اگه کسی نتونست ختم ن ...

نه لی لا جون از امروز باید روزی 1بار بخونی به نیت هر کی اسمش تویه لیسته

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستای گلم منم یه زمانی در به در تو همین نی نی سایت دنبال اطلاعات بودم الان خداروشکر دوتا بچه دارم ( ...

عزیزم خدارو شکر......

خدا دردونه هاتو برات حفظ کنه........

ممنون که اومدی و به دوستات امید دادی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم روز 10

دیگه چیزی نمونده که عزیزم،به امید خدا چند روزه دیگه میری آز میدی و با جواب مثبت میای و به هممون خبر خوش و میدی،این چند روز باقیمونده رو فقط به این فکر کن که آز ت +شده و واسه نی نی ات یا نی نی هات میخوای چیا بخری چیکارا بکنی براش،رفتارای شوهرت چطور تغییر میکنه که قراره بابا بشه،البته خدا بخواد دلم روشن که الانش هم مامان و بابا شدین و وروجکا دارن تو دل مامان ثمینشون خوب رشد میکنن،پس پیشاپیش مامان بابا شدنتون مبارک عزیزم😚😚😚

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان عزیزم....از مورخ 16 دی 1. مرینا جون16 دی 2. آتریسا جون ...

با تشکر از زحمت شما دوستان. اگر می شه منو یکی دو روز جلوتر بکشید خیلی ممنون می شم.من ۲۶ دی اکوی قلب جنین دارم . نیت من سلامتی نی نی هست هم باید اکوی قلب بدم هم پشت بندش آنومالی ایشالله خوب باشه 

آنا جون من باز ترشح کمرنگ قهوه ای دارم نمیدونم چمه به دکتر لعنتی هم میزنگم برنمیداره اینقدر استرس گر ...

عزیزم نگران نباش مگه ندیدی ستایش جون اومد فقط به خاطر تو که بگه اونم لک داشته از روز ۵ و شکر خدا به خیر گذشته.....

پس خودتو نگران نکن......

میدونم سخته اما ایشالله چیزی تا جشن مامان شدنت نمونده........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی من 3 بهمن فقط باید دعای توسل رو بخونم؟  من روزی یه دونه رو میخونم که اگه کسی نتونست ختم ن ...

نه عزیز دلم هر روز باید بخونیم منتهی به نیت شخصی که اون روز نوبتشه...مثلا 3 بهمن یا هر روزی که خودت مد نطرته به نیت مامان شدن شما همه مون میخونیم و برات دعا میکنیم....

درباره سوره هم دوستان هر چی بگن من قبول دارم..میتونیمﺋهمزمان توسل و یه سوره داشته باشیم....فقط بقره رو پیشنهاد ندین بقیه ش حله....😄

بعدشم لی لای قشنگم این حالتات طبیعیه دیدی منم قبل انتقالم چقدر حالم گرفته بود...با خوندن دعا و قران خودمو اروم کردم...به مامانای گروه فکر کن که بالاخره خدا نظر لطفی بهشون کرد و مثبت شدن...شک نکن که همه مون دیر یا زود مامان میشیم...فقط باید به خود خدا توکل کنیم و تلاش کنیم....الانم سریع بیا بیرون از فاز غم...ما لی لای شاد و شیطون خودمونو میخوایم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

لی لا جون فکر کنم هر روز باید به نام لیست بخونیم......

آنا جون اسم پسر ترکی شیکم سراغ داری برام بنویس . با تشکر

یاشار، ایلقار، آیدین، تایماز، آیهان، ائلشن،........

فعلا اینا به ذهنم رسیدن.......

نه عزیز دلم هر روز باید بخونیم منتهی به نیت شخصی که اون روز نوبتشه...مثلا 3 بهمن یا هر روزی که خودت ...

رز عزیز یه بار دیگه لیست رو میذاری من کوپیشو بذارم......

اگه ادیتم شد خبر بده اصلاحش کنم.......