2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
بچه ها من مجدد بعد ۴۸ ساعت بتا دادم از ۱/۵ شده ۲/۹۹تو دو روز بتام دو برابر شده😂😂😂 

🤔🤔🤔

داروهاتو قطع نكن پس

جاى اميد هست ب نظرم 

نميدونم والا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
یعنی بعد انجام ای وی اف باید کد بگیری و این کارا رو انجام بدیم؟

اره حتما بايد انجام بدى و بعد برى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بعد که لکه بینی قطع شد کارای روزمره رو کردم که یهو افتادم خونریزی 

خب پس فعلا هيييچ كارى نكن

مطلقا

سلام خانما من ویتامین دی ۳۰بود الان که آزمایش دادم ۲۹/۶هست با اینکه از اردیبهشت دارم هر شب ویتامین ...

الان توی رنج نرمال هستی چون بین ۲۹/۶ و ۳۰ فرق زیادی نیست. شاید اگر مصرف نمیکردی کمتر و کمتر میشد

من یه مدت اشتباهی بجای روزی ۱۰۰۰، روزی ۵۰۰۰ مصرف میکردم بازم زیاد بالا نرفته بود. با دکترت مشورت کن شاید آمپول بهت بدن

اما الان هم نرمال هست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام نگار جان خوبی عزیزم؟ دگ بعد اون انتقال کاری نکردی؟؟؟ بیا خبر بده از خودت

ن عزیزم یه مشکلاتی برام پیش اومد نشد متاسفانه😔

دکتر گفت ولی بین هر ای وی اف باید شش تا هشت ماه فاصله بیافته اشتباهه ک رحم امادگیش رو نداره بعد دو سه ماه باز انتقال میدن و اکثرش هم ناموفق میشه الان تا دو ماه دیگ بهترین زمانه برای انتقال شما

آزمایش های تخصصی ژنتیک دادم آزمایش خون و هیچ مشکلی نداشتم شکر خدا

گفت با دکترت مشورت کن ک آ اس آ بخوری و لنفوسیت رو انحام بدی

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
🤔🤔🤔 داروهاتو قطع نكن پس جاى اميد هست ب نظرم  نميدونم والا

خنده داره اخه ب خدا😅 ماما هم گف احتمالش بشدت کمه ولی ب امتحانش می ارزه. حالا این دو روزم روش ولی میدونم اتفاق خاصی نمیفته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ن عزیزم یه مشکلاتی برام پیش اومد نشد متاسفانه😔 دکتر گفت ولی بین هر ای وی اف باید شش تا هشت ماه فاص ...

عه واقعا؟ من امروز برا مشاوره ک رفته بودم پیش دکتر جنین شناس. بهم گف ی دوره فاصله بدی کافیه. البته من باز باید از اول شروع کنم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

من یه بار دکتر زنان بهم گفت پنجاه هزار رو بجای ماهی یکبار دو هفته یا سه هفته ای یک بار بخور. بعد از چند ماه مصرف ازمایش دادم ۱۰۰شده بود!!! بعد رفتم دکتر غدد گفت دو ماه و نیم قطع کن و باز دوباره بخور بعد دو ماه و نیم شده بود ۳۵.

و دیگه بعد از اون دکتر زنان رویان گفت هرشب هزار بخوری بهتره و جذبش بیشتره. دیگه همیشه روزانه میخورم و بین ۳۵تا ۴۵هستم

الان مال تو هم خوبه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من یه بار دکتر زنان بهم گفت پنجاه هزار رو بجای ماهی یکبار دو هفته یا سه هفته ای یک بار بخور. بعد از ...

گفتم چون یه کم اومده پایینتر کاش بیشترش کنم  ماه بعد میخام انتقال بدم 

تو این مدت از بچه ها کیا باردار شدن خبر داری؟! 

من کسیو از قبل یاذم نیس نگار جان 

اماخیلیا مثبت شدن اونم دوقلووو 

ان شالله جواب میگیری 

منم مثبت شدم اما رشد نکرد مااسفانه سقط کردم 

آره توی یه متنی که توی صفحه انجمن روماتولوژی ایران خوندم انچیزی که یادمه بیماریهای اتوایمنی تقریبا ۱ ...

روماتولوژی رفته بود انگار باز میپرسم ازش ، مرسی عزیزم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش